• Nadin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap vtr-n adtam meg az időpontot, amit pár óra múlva elfogadott.
    Másnap azért még felhívtam, hogy érdeklődjek, első hívásra sikerült és meg is tudtam mindent amit szerettem volna.
  • Megközelítés:

    Corvin sétány. Villamossal mentem, parkolás valószínű egy kicsit problémás, de gondolom a közelben lévő bevásárlóközpontban lehetséges.
  • Helyszín:

    Új építésű ház xedik emelete. Elsőre rossz irányba fordultam a folyosón, de azért nem volt nagy kunszt megtalálni a kérdéses lakást.
    Bent csak az előszobát függönnyel, bszobát, fürdőt láttam. Minden normális volt, nem volt problémám.
  • Lány külseje:

    Egy fiatal csinos filigrán csajszi, nagyon jó kisugárzással. Szép pici cicik, jó popsi, és nagyon ropogós test, ha egy kicsit rágyúrna akkor csodát tudna produkálni, de így is csúcs szuper! Az arcáról is csak nagyon jókat mondhatok, az a típus, akiről a férfiak nem tudják levenni a szemüket!
  • Action:

    Kopogtam, és az ajtó mögött megláttam Nadint, egyből tudtam, a külsejében nem fogok csalódni! Egy fekete kis szexi semmiségben volt, nagyon jól állt neki. Bekisért a szobába, ott még jobban megnéztem és nehezen tudtam elképzelni azt, hogy egy ilyen jó csajnak nem vagyok púp a hátán, de nem ezt mutatta, mosolygott és barátságos volt. Mondtam gondolom előre kell adni az ajándékot, erre ő, ha akarod adhatod előre is, egyáltalán nem aggódott! Kaptam egy türcsit és elkisért a fürdőszobába. Gyorsan tisztába tettem magam és visszaigyekeztem a szobába. Most már meg mertem érinteni mert a kezem felmelegedett. Átöleltem, meg csókoltam visszacsókolt. Megszabadultunk a ruháitól, majd letérdelt és elkezdet az altestemmel foglalkozni. Nagyon jól esett túl jól is ezért kértem, hogy helyezkedjünk 69-be. Itt sem bírtam sokáig, hanem védelmet kértem és meglovagolt. Innen miszibe fordultunk és pár csók kíséretében rövidesen be is fejeztem az első kört! Kimentem megmostam magam, majd mikor visszamentem a szobába, megkérdeztem mit szólna, ha megmasszíroznám? Széles mosoly volt a válasz és az, hogy akkor hoz olajat. Mikor kiment hallom, hogy nagy örömmel mondja valakinek, hogy meg fogják masszírozni! Gyorsan visszajött és az eddig is barátságos lány még barátságosabb lett, tiszta mosoly volt és jókedv! Jól megmasszíroztam, nagyon jó izomzata van, egy élmény volt nekem is különösen a popsi masszír! Mikor abbahagytam megkérdezte, hogy én is szeretnék -e egy kis masszírozást és én éltem is ezzel. Először a hátamra ült és úgy masszírozott, majd megfordultam és kértem, hogy a melleimet is egy kicsit simmizze át, nagyon jól esett és közben láthattam is őt. Kis idő múlva megkérdezte, hogy tervezem a közel jövőt szeretnék e még egy menetet, mondtam igen. Idővel megint elkezdett foglalkozni a kedvenc testrészemmel, nem kezdeményeztem váltást hagytam, hogy végig vigye, a csúcs előtt azért szóltam neki, hogy vigyázzon. Össze vissza fröcsköltem, és egy kis takarítás után kimentem rendbe tenni magam. Majd vissza öltözködés és búcsú, miközben mondta, hogy szívesen venné, ha még látna....
  • Elszámolás:

    Mind már írtam előre adtam, de hagyhattam volna a végére is Nadin nem követelőzött. Szerintem egy kicsivel az átlag alatt.
  • Összkép:

    Egy dekoratív fiatal csaj, akin nem azt láttam, hogy alig várja már a végét, hanem végig jó fej volt. Azért azt nem akarta elhitetni velem, hogy szét élvezi magát szex közben, de valószínű nem is szenvedett, nagyon jó volt vele!
Happy Massage