• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, első csengetésre felvette. Kis csevej után az általam javasolt időpont miatt rugalmasan átrendezte napi programját és megkaptam az első rajtpozíciót.
  • Megközelítés:

    Bármilyen eszközzel könnyen elérhető a cím. Parkolás már macerásabb lehet és hétköznap fizetős Több busz és villamos is jár a környéken.
  • Helyszín:

    Újszerű házban lift visz az x emeletre ahol ha arccal jó irányba vagy ki is tudsz szállni belőle és ha figyeltél hogy utánna merre kell fordulnod akkor látsz egy lassan nyíló ajtót. Reményekkel telve és bizakodva, hogy nem egy nagy saller vár bent, belépsz az előszobába.
    Rend, tisztaság mindenhol. Fürdő elég tágas mindennel felszerelt. Polcon kis talpas mázas cserép poharak. Hirtelen nem tudtam eldönteni tojástartó-e vagy inkább felespohár. Mindenesetre töltöttem egy kupicával a hatféle szájviz egyikéből.
    Szobában kenyelmes francia ágy, komód, szobainas és nem eltúlzott félhomály.
    Lakásban van másik rendelő is, / legalábbis volt/ most nem üzemelt.
  • Lány külseje:

    Külsőről kell itt írnom, mégis amit elsőre láttam ill. éreztem az egy nagyon kellemes, természetes, bájos összkép. Szép arcán barátságos mosoly, nyilt tekintetű őszinte szemek. Fekete bady fedte csinos, nőies alakját valami üdítő, megnyugtató aura lengi körül.
    Természetes, formás cicik, popsi és még sok minden nagyon finom selymes bőrbe vannak bújtatva.
    Testének vonzerejét kisugárzása méginkább kivanatossá tette.
  • Action:

    Belépéskor taslek helyett két nagy cuppanost kaptam, no meg a már említett érzést. Sok időm nem volt melázgatni mert rögtön beszélgetésbe elegyedtünk mintha az előbb hagytuk volna abba. Közben kimásztam a bakancsomból, átadtam az ajeszt beporoszkáltunk a szobába, elhelyeztem a borítékot és keztem leszórni a cuccom, mert már nagyon öleltem volna, de utcai ruhában, hideg mosatlan kézzel nem praktikus. Kaptam friss törölközőt és el.

    Visszatérve végre össze ölelkezhettünk, egymást simogatva kisebb csókokból rendesre váltva ismerkedtünk fedezgettük fel egymást. Ágyra dőlve kicsomagoltam a ciciket S még Liz rámdőlve combjával és ágyékával az enyémet masszírozta, én az ikreket dédelgettem közben csókolgatva egymást.
    Különböző pozíciókban zajlott a fincsi kis előjáték, mígnem combjai közt ladoltam s kelyhe nyitogatását szájjal, nyelvvel folytattam alaposan megizlelve minden szegletét . Viszonylag gyorsam gyönyörű eredményt értem el. Két kézzel a popsit megemelve nemes célt tűztem ki magam elé közben halgattam élvezete hangját, mig combjai szorítása süketté nem tettek. Mivel még nem ismertem felbeszakitani sem akartam de túltólni sem. Az ezt követő finom remegésből ítélve viszont úgy gondoltam most óvatosan vissza kell vonulnom. Fölnézve /nem szereti ha közben fölfelé nézelődsz/ szép mosolyt láttam mi megnyugtató volt.
    Simis beszélgetős lenyugvás után én, azaz bré került kezelésbe pontosabban akkurátusan szájba. Fejem alá párnákat gyűjtve lestem lábaim között térdelő tüneményt. Ténykedése olyan lágyan érzéki mint ahogyan hatalmas hópehely ereszkedik rá egy fenyőágra. Néha felnézett fürkészve a hatást, de sajna az én fejemem egyformán látszódik az is ha halálhírt hallok vagy éppen nagyon örülök egy ajándéknak. Befele annál érzékenyebben élek meg apró dolgokat is. Ezt röviden meg is beszéltük, persze úgy hogy a varázs megne törjön. Egy ideig élveszkedtem ajkai, nyelve játékában majd fordultunk 69-be S így halmoztam az évezezeteket. Később kaptam vf-t szájacskával ügyesen föl penderítve és már csúsztam is szemből a szétáruló combok közé édes kis puncusba. Élvezkedve, ölelkezve, csókolózva mártogattam brét, mennyei volt finom bőrének és kezeinek érintése. A hatás nem marad el, skacok erősen beindultak. Ilyenkor jön a pózváltás. Sarkamra ültem és ölbe kaptam, -háát sokat nem segített - jött a térdelve oldalról majd kutyus. Kezei hosszan előre nyújtva az ágy szélén pucsítva felém. Éreztem innen már nincs menekvés, csípőjében kapaszkodva csattogtattam majd egy ködfátyolos roham után mámortól részegülten engedtem a skacokat a vesztünkbe rohanni. Levezetésképpen lassan járattam még kicsit, majd tisztogatás után folytattuk a simizgetős beszélgetést. Eset szó tervekről, asztrologiáról, motorozásról /motoros/ könnyed kellemes hangulatban. Így aztân el is szaladt a másfél órából fenn maradt idő pikk-pakk.
    Szedelőzködtem és indultam, közben Liz felkapot egy kis mini szatén köntöst. Nagyon tüncs volt benne, már fordultam volna vissza. - Na majd legközelebb.
    Kaptam nagy ölelést, csókot és balra el.
  • Elszámolás:

    Most kialakuló átlag alatti borítékot az elején komodra tettem, ott is maradt.
  • Összkép:

    Rendkívül jó kisugárzással bíró hölgyet ismertem, kinél nincsenek félreérthető dolgok, megjátszások, kételyek. Egyenes, nyilt, őszinte és okos. Lényével, - no meg még néhány dologgal - kellemes burkot varázsol az ember köré. Jó érzéssel, testben, lélekben felüdülve távoztam. A folytatásra is születtek kiegészítő ötleteink. Köszönöm Lizzie! :*
Happy Massage