• Vanessa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem a tervezett randi időpontja előtt egy héttel. Ugyan azonnal nem értem el, de rövidesen megcsongetett, és tudtunk beszélni. A hangja kedves volt. Bizakodva fixaltam a találkozót.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem. Tömött sorokban álltak az autók a helyszínen, de épp a lépcsőház előtt tudtam megallni. Könnyen odatalaltam.
  • Helyszín:

    Új építésű tarsashaz. Teljesen rendben. Lifttel mentem fel. Rögtön a lifttel szemben az ajtó. Abszolút diszkrét volt a bejutas. A lakás viszonylag szép, tiszta. A fürdőben nincs külön zuhanyzó, de nem okozott gondot a gyors zuhanyzás. Tiszta, illatos törölközőt kaptam. Tusfürdő több fajta is volt. Szerintem ők volt ez rész is.
  • Lány külseje:

    Beleptem a lakásba. Egészen kedvesen fogadott Vanessa. Fekete fehérnemű. Teljesen rendben volt. A hirdetésben megadott 180 cm magasság kérdéses. Az arca cicás, csinos. Az alkata egyértelműen vékony. A cicik az alkathoz képest nagyok, osszeteveszthetetlenul szilikonok. Ez nem volt baj vagy zavaró. Talán nem is a teste volt a lényeg. A kommunikációja sokkal inkább volt kellemes volt. Jó volt vele egyegterben lenni...
  • Erotikus masszázs:

    Ugyan nem volt kemény kezű, de érezhetően tud masszírozni. Talptol fejig megmasszirozott. Jól éreztem magam. Ért hozzá. Masszazs asztalon feküdtem. A szokásos fertőtlenítést szolgáló papír lepedőt terített az asztalra. Közben egy hősugarzo működött az asztal mellett. Kellemes meleg volt, nem fáztam. Az egy órás program kétharmada ezzel telt. Közben beszélgettünk. Egy értelmes, tájékozott nővel beszélgettem, nem egy erotikus szolgáltatásbol élő libussal. A beszélgetés fonalát elsősorban ő vitte. Nem volt kellemetlen hallgatás. A masszírozás hatékony volt, teljesen ellazitott. Olajat használt, amit nem sajnalt, de nem is vitt túlzásba. Erotikus tartalma ennek a szakasznak nem volt. Olyan dolgokat tudtam meg róla, ami még inkább szimpatikussa tette őt. Jól éreztem magam végig. Ha valakinek fontos a masszázs is, akkor biztató, hogy menjen Vanessa-hoz.
  • Levezetés:

    Miután a masszírozás végéhez ért, megfordultam. Lassan, finoman, olajos kézzel a peniszem környékét kezdte simogatni. Nagyon jól esett. Ettől még nem izgultam fel, de előkészítette a a fomusort. Keze rasiklott a peniszemre, és óvatosan izgatni kezdett. El is érte a várt eredményt. Megmerevedtem. Eközben mellettem állt. Simogattam. Nem zavarta. Rakerdeztem a prosztata masszázsra. Szó nélkül elkezdte. Talán ez volt a legjobb döntésem aznap este. Egyik kezével a prosztatam masszirozta, a másikkal a peniszem. Hát, ez egészen újszerű érzem volt! Gyönyörű volt. Majdnem olyan volt, mintha orgazmusom lenne, de nem élveztem el. Hosszan csinálta. Meg akartam gyönyöromben csókolni. Nem engedte. Sajnos kifutottunk az időből. Kértem, hogy teljesítse be a programot! Megmutattam neki, hogy megy nálam a leghatekonyabban ez. Tudta, csinálta. Célhoz is ért.
  • Elszámolás:

    Amit előre megbeszeltunk, annyit kért. Tovább voltam. Ez nem számított. Többet adtam. Megérte.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes bő órán voltam túl. Jó érzésekkel jöttem el. Ajánlom másnak is, aki egy korrekt egy masszazst szeretne extrákkal. Ugyan nem teljesen az idealom ő, de a kellemes személyisége jo érzéseket hagyott bennem.
Happy Massage