• MayácskaBlack

  • Beküldte:
  • MayácskaBlack reagálása

    Köszönöm ezt a csodás beszit . Szavaid olvasva előttem a randevunk minden pillanata . Várom mielőbbi folytatását

  • Egyeztetés:

    Késő délelőtt hívtam fel Mayácskát, amikor nem a legjobb helyen tartózkodott, de utána SMS-ben rövid időn belül le tudtunk egyeztetni egy randit pár órával későbbre.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű és eltéveszthetetlen még GPS nélkül is. Közel található a kelet felé induló vonatok pályaudvarához. Parkolás könnyű.
  • Helyszín:

    A viszonylag régebbi bérház bejáratától csak néhány lépést kell megtenni a célig. A kecó pont megfelel egy ilyen randinak, előszoba, fürdő és egy galériázott nappali-konyha, a kényelmes franciaágy természetesen a kissé meredek lépcsőn megközelíthető galérián található. Szerintem ebből a térbeosztásból ki lett hozva az optimum, én se tudnék jobbat.
  • Lány külseje:

    A méretes bejárati ajtó mögött egy rendkívül rokonszenves magas lány várt rám kedves olvasóm, sötét színű kis pongyolkában és minden jel szerint alatta anyaszült meztelenül. Hosszú fekete haja ezúttal nem volt kibontva, gyönyörű kék szemekkel találtam magam szembe, melyeket valami kis minimális sminkkel emelt ki, de erre megítélésem szerint nem nagyon volt szükség. Szerintem az adatlap valós számokat mutat, ebből láthatod, nem egy csontkollekcióval fogsz összefutni, de mindenütt kerek ahol kell, és karcsú, ahol kell, nekem ideális volt.
    Mivel arcos képeket is találhatsz, ezért rád bízom, tetszik-e, szerintem szép lány és nagyon erős a pozitív kisugárzása, amit ebben a szakmában azért nem túl sokakról mondhatnék el, de kíváncsiságod kielégítésére elmondom, hogy őróluk kivétel nélkül írtam már.
    Kissé zavarban volt, mert váratlan probléma akadt a fürdőszobában, amit jöttöm előtt igyekezett elhárítani egy szerelő, s emiatt kicsit csúszott a randi a megbeszélthez képest. Olyan aranyosan próbálta ezt részletezni, hogy inkább átöleltem és megcsókoltam, hát a csók után rögtön a fülébe is súgtam, hogy itt aztán a következő órában nagy élvezkedésben lesz részünk!
  • Action:

    A galérián egyből lekerült a pongyolka, és feltárult Mayácska remek nőies alakja. Állva csókolózással és egymás simogatással való megismerkedésével csaptunk bele az órás programba, és ezzel jól el is voltunk egy darabig. Sűrűn becsókolgattam vállgödrébe a nyakszirt körül, amire mindig kis jóleső borzongással reagált. Imádtam ezt! Jól is esett nekem is, meg egyébként ha felegyenesedtem is volna, akkor rendesen bebaszcsiztam volna a fejemet a plafonba, szerintem kb. 170-175 cm az ajánlott magasság a galéria miatt!
    Maya persze észlelte ezt a problémát, meg azt is, hogy a királykobra a lábam között már ekkor erősen ágaskodott, ezért elterültünk a franciaágyon, mint Alföldön a furulyaszó. Meg kell hogy mondjam, ennyire őszinte és odaadó összebújást talán ha párszor tapasztaltam, akkor sem az első randin. Tulajdonképpen még fektünkben is folyamatosan ölelkeztünk és smároltunk, vagy negyedóráig még arra sem éreztem késztetést, hogy megtapintsam nőiességét. Markoltam a fenekét, hátát, haját, magamra húztam meg ő is engem, s mire a szétnyíló combok közé óvatosan becsúsztattam mancsomat, már egy alaposan izgalomba jött puncira leltem.
    Fölémkerekedett, és rendesen felhúzva érzékeimet igen lassan elkezdett rajtam lefelé vándorolni, csókolgatta mellkasomat, derekamat, végignyalogatta combomat és csak aztán nézett farkasszemet a kobrával. Nagggyon-nagggyon barátnős volt! Hogy mit művelt ott lent, nem nagyon tudom visszaidézni, szerintem mindent amit kell, én meg csukott szemmel a nirvánában éreztem magam. Ahányszor viszont kinyitottam a szemem, szinte mindig egy átható kék szem pillantásába botlottam, szépen követte, milyen hatással jár ténykedése, perfekt volt!
    Eddigre kb. már elvesztettem az időérzékemet, s felrángattam szegényt magam mellé, bár szerintem még akarta volna folytatni a műveletet, de újra éreznem kellett azokat a mézédes nyelves csókokat! Most én vándoroltam végig kívánatos szép testén, és sokáig elvesztem szépséges kopasz barackjának ízlelésében, addigra tényleg teljesen kinyíltak a szirmocskák és bőségesen lehetett nyelvemmel nyalogatni-lefetyelni a kéj finom nedűit. Elég felkészültnek és gyakorlottnak érzem magam már pár év lányokhoz járás után, de meg kellett alaposan dolgoznom a sikerért, ami végül egy szép remegős orgazmusba torkollott.
    Meglepetésemre igazán nem is nagyon kért pihenőt, ami sok lánynál elég gyakori szokott lenni, ehelyett újabb páros birkózásba bonyolódtunk, és idejét éreztem, hogy ujjaimmal kitágítsam kissé a szerelem kapuját a közeli behatolást előkészítendő, s még ezekkel mozdulataimra is remegő kéjt váltottam ki belőle. Közös erővel becelofánoztuk a kopasz kobrát, és aztán lezongoráztunk minden pózt, ami eszünkbe jutott, elképesztően izgató volt a folyamatos smacizás közben az előttem és alattam a sűrű döfködésektől vonagló szexi testet látni és érezni missziben, kifliben, doggyban, mindenben...
    Tudtam, hogy kedvencemet, a cow-girl lovacskázást kell ismét a végére hagynom, izmos punci ölelte körbe vérbő falloszomat, és minden irányból maximális izgatásban volt részem, és mintha kissé fátyolosabbnak kezdtem volna látni a mély kék szemek nézését is, és egyre gyakrabban csukott szemmel élvezte Maya is a társasjátékot. Meg is pumpálgattam amennyire még képes voltam alulról, kábé utolsó erőimet összeszedve és akkorát élveztünk mind a ketten gyors egymásutánban, mint ide San Francisco.
  • Elszámolás:

    A telefonban is elmondta, de az infóból is kiolvasható a csokor mértéke, amit mostanában új pesti átlagnak hívunk. Az étlap bőséges, ehhez a parádés együttléthez nem kellett nekiállnom extrákkal foglalkozni, maga MayácskaBlack az extra. Nem kérdés, hogy megéri.
  • Összkép:

    Igazából már vagy fél éve inkább kedvenceimet látogatom, mert volt egypár mellényúlás új lányokkal és annak sose örül az ember. De ebben az esetben egy olyan lánnyal sikerült összejönni, akit tényleg nagy kár lett volna kihagyni, és a szex utáni beszélgetésből is egy olyan nagyon talpraesett hölgyet ismertem meg, aki nagyon is két (sőt több) lábon áll a világban, dacára szemtelenül fiatal korának.
    Jó, hogy ilyen élményekkel is gazdagodhat az ember!
Happy Massage