• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, amit rögtön fel is vett. Sikerült egy közeli időpontban meg is egyezni.
  • Megközelítés:

    A belvároshoz közeli új építésű lakásban rendel. Nagyon jó a tömegközlekedés, de mivel most autóval érkeztem a közeli minipláza parkolóját választottam, így nem volt gondom.
  • Helyszín:

    Normálisan berendezett és tisztántartott lakás, kicsit puritán fürdővel. Amit a többféle tusfürdő és szájvíz ellensúlyozott. A tetthely szexi rajzokkal volt dekorálva, némelyike egészen értékelhető szinvonalú. Pozitívum volt, hogy frissen tette fel a lepedőt, amit távozásnál rögtön le is vett, így nem hagyva kétséget, azt aznap csak te használtad.
  • Lány külseje:

    A képek nagyjából tükrözik a valóságot, fiatal, csinos lány van a képeken és a valóságban is. A lába picit borostás volt, még éppen a nem zavaró vagy csak picit zavaró mértékben.
  • Action:

    Belépés után a baszobába irányított. Az átlagos mennyiségű rózsaszálak átadása után kaptam egy normális méretű törölközőt és a fürdőbe kísért. Itt minden szükséges dolog rendelkezésre állt, hogy megtisztuljak. Egy gyors zuhany után visszatérve ő kért pár percet. Miután visszatért, kihámoztam átlátszó fellépőruhájából. Próbálkoztam puszikkal , simogatásokkal oldani a hangulatot, de láttam ez most hiábavaló, így rábíztam, hogy ügyes szájával életet leheljen kisöcsémbe. Közben persze újra próbálkoztam testének felderítésével, ismét gyér sikerrel. Alapként van jelölve a csók, de elhúzódott előle. A mélytorok is annak volt hirdetve, de egy minimális próbálkozásában kimerült a dolog. Nem volt mit tenni egy gumihúzás után áttértünk az érdemi cselekvésre. Próbálkoztunk többféle pózzal, de meglehetős passzivitása mellett fejeződött be az aktus. Azaz indításnak javasoltam, hogy kerekedjen fölém, így láthatom legalább. Mivel csak a combomon csúszkált, föl-le irányú mozgást kerülve ezért fordultunk, irányításom alá véve a helyzetet. Így már nem volt akadálya, hogy elmenjek, max az, hogy itt is teljes passzivitással viseltetett. Egy két kósza hang volt ami tudatta, hogy még él. A kicsit furcsára sikerült aktust egy masszázs és egy beszélgetés követett, melyben érezhetően oldódott. Időnk vége felé még egy gyors duplázásra volt idő. Itt már nem éreztem a teljes passzivitást, nem csak odatartotta. Az eddigi beszámolói alapján egy vérmesebb együttlétre számítottam, így főleg az elején kicsit csalódott voltam, de végül kiegyenesedett a dolog.
  • Elszámolás:

    Nem voltak extrák, így nyilatkozni sem tudok róla. A randi elején rendeztük az egyszerűség kedvéért.
  • Összkép:

    Összességében, föleg a második félidőt tekintve jól éreztem magam, de vissza nem fogok járni. Könnyen lehet, hogy én nem voltam szimpatikus, egyéb gondja volt, vagy csak szimpla fáradtság, a kémia nem akart működni. Aki egy fiatal, csinos lányt akar azt itt meg is kapja, főleg ha még jó napot is fog ki.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-01-18 17:25:30
Happy Massage