• Hanna Milf

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Máshol hirdet. Most épp Fehérváron tűnt fel. Megtetszett, hívtam. Néhány sikertelen próbálkozás után tartottam némi szünetet, majd amikor visszacsörgött már hívtam is egyeztetni. Program szolid, árazás kedvező, hely kellemes séta otthonról, így este 9-re beszéltük meg.
  • Megközelítés:

    Gyalog mentem, de volt parkolóhely is a ház közelében. Nem művelem a helyi tömegközlekedést, de van busz nem messze, csak győzd kivárni.
    Időben kapu elől hívtam, azonnal felnavigált.
  • Helyszín:

    Igényesen kialakított kecó, szép tiszta. Zuhanykabin szűkös, tusfürdő választéka viszont bőséges. Törölköző jól működik. Baszobában székre lehet pakolni, franciaágyon meg kufircolni.
  • Lány külseje:

    A képek tökéletesen leírják őt. Sőt nyilvánvaló volt, hogy van némi ruhatára, ezért filóztam is, hogy rendeljek-e egy bizonyos szerkót, de inkább ráhagytam és gondolatomat kitalálva az általam kedveltek egyikében fogadott. Én nem találtam olyan elragadónak sem olyan elbűvölőnek, mint azt korábbi látogatói írták, de egy rutinjából fakadó magabiztossága egy valóban jó milf testbe csomagolva nemcsak férfiember érdeklődését kelti fel, hanem még tettre is sarkallja. Vékony alkat, pici, de formás cici és még finomabb, érzékeny punci az említésre érdemes részei.
  • Action:

    Gyorsan fixáltuk, hogy egy órát maradok és már kaptam is a törcsit. Gyors zuhanyzás után a szobában várt még az egyenruhájában, de attól gyorsan megszabdult/megszabadítottam, miközben kézzel-szájjal végigszkenneltem egész testét. Ezután ágynak döntött és ő következett. Itt-ott tett-vett rajtam, de ebből igazán csak az volt emlékezetes, ahogy a lényeget kezelte. Sok kezezéssel, de lelkesen lehelt életet a dákóba. Többször kellett kérnem, hogy lassítson, mert a sok kezezésnek idő előtti hatása volt kialakulóban, amit úgy sikerült elhárítani, hogy a számra ültettem, hogy őt is megfelelően előkészítsem a műtétre. Amikor már ő is kész volt, VV fel és lóra pattintottam. Több módon elég változatosan lovagol, ami elég jól esik ahhoz, hogy kelljen dolgoznom azon, hogy idő előtt ne süljek el. Egyik ilyen elhárító akcióm volt, hogy felültem és egy darabig ülve reszeltünk, majd ölbekaptam és egy kicsit állva, de mivel -alaptalanul- félt, hogy elejtem, inkább a hátára fektettem az ágyon és ott folytattuk. Épp elkezdtem forgatni a következő figurához, amikor elfogyott az önuralmam és oldalról, egyik lábával a nyakamban eldurrantam a gumiba.
    Kaptam hozzávalót a tisztálkodáshoz, amit elvégezve eldőltünk az ágyon egy kis beszélgetésre, aminek végéhez közelegve felajánlotta második kört, de mivel nem éreztem magamban az erőt, inkább kontráztam és úgy kinyaltam, hogy gyors egymásutánban többször is elment. Megköszönte, majd én is zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Kétségtelen, hogy van infláció, de ezt ő még nem vett észre, ezért elég kedvező az árképzés és tetszik, hogy all-in csomag van. Pont annyi, mint a telefonban, öltözés után az asztalra helyezve.
  • Összkép:

    Már van egy ideje, hogy sajnálkozom, hogy Fehérvárt nem lepik el a kedvemre való lányok, ezért felüdülés volt ez a kirándulás, ennek ellenére Hanna nem lesz udvari szállítóm. Félreértés ne essék: nincs semmi kivetnivaló benne, de nem volt semmi olyan sem, ami függővé tett volna.
Happy Massage