• Niké4

  • Beküldte:
  • Niké4 reagálása

    Szia:)
    Köszönöm az együtt töltött órát,tetszett hogy mindenben partner vagy.Az ilyet nagyon szeretem :)
    Köszi az értékelést is
    Kívánok Neked még nagyon sok kellemes randit!
    :*

  • Egyeztetés:

    Már többször próbáltam eljutni hozzá, de valami mindig hibádzott vagy neki nem volt jó vagy nekem az időpont. A végén ma reggelre sikerült egyeztetni egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot, amit VTR-en is megerősítettem, hogy biztos legyek a dolgomban.
  • Megközelítés:

    Parkolás pont a ház előtt sikerült. Aki tömegközlekedéssel menne neki is van lehetősége a közelben állnak meg a buszok, villamostól, metrótól se kell túlzottan sokat sétálni kb. 5 perc lehet, bár én autóval voltam.
  • Helyszín:

    Egy panellakás semmi extra, rend volt és tisztaság mindenütt, ahol jártam. Az ágy egy franciaágy volt. A fürdőben volt tusfürdő választék bőven a kedvenc tusfürdőm is köztük volt ez külön örömmel töltött el és szájvíz is rendelkezésre állt. Tiszta törölközőt is kaptam. Minden rendben volt a célnak tökéletesen megfelelt jó búvóhely nem kell liftezni se.
  • Lány külseje:

    Pont, mint a képein, nem ért meglepetés egy kis cicis, formás alakú, mosolygós lány fogadott. Arc nélküli hirdetése senkit ne tévesszen egy aranyos csacsogós tündéri lány. Egy világoskék bugyi volt rajta az érkezésemkor. Tökéletes volt mindenben olyan amilyet előre elképzeltem semmilyen téren nem ért meglepetés.
  • Action:

    Hajszál pontosan érkeztem rácsörögtem és mehettem is a járást ismerve, mivel már jártam abban a lakásban. Az ajtóhoz értem már nyílt is és egy kis cukiság állt az ajtó mögé bújva rögtön kaptam szájra puszikat, majd a hidegre való tekintettel nem értem hozzá a kezemmel mondta is hogy nagyon fázós. Cipő levétele után beinvitált a szobába ahol a redőny leengedésével csinált hangulat fényt. Nem húzva az időt gyorsan ledobáltam magamról a ruhákat, de előtte letettem az ajándékait, mielőtt rám szólna, mert már volt rá példa másnál így azóta kerülöm e részt ez a tiszta. A fürdőben legnagyobb örömömre az szolgált, hogy felfedeztem a kedvenc tusfürdőmet is. A tisztálkodás után ő a másik szobából jött halva, hogy kijöttem a fürdőből. Aztán belecsaptunk a lecsóba. Én álltam az ágy mellett ő pedig az ágyon térdelt simogattuk egymást meg is jegyezte, hogy finom a bőröm tapintása én pedig a cicijeit kezdtem izgalmi állapotba hozni, ami sikerült kemények is lettek a bimbói, de nem csak ő jött izgalmi állapotba, hanem mindketten. Egy két szájra nyelves puszi is volt, mert csóknak nem lehetett mondani. Aztán elkapta a velem egykorút és szájába vette az irányítást rendesen úgy isten igazából. Hevesen mohón franciázott, mint aki már régen látott vagy érzett ilyet, de sajnos végett kellett vetnem, mert a végén kivégzett volna. Így most én vettem kezelésbe és át az irányítást. Egy cici nyalókázással kezdve a mohó puncijával folytatva hamar sikerült is eléveznie ezt annak tudhatom be, hogy eltaláltam az érzékeny pontját, ezt az összerezdülésekből és a hangokból le lehetett szűrni. A spriccelés elmaradt, amit sajnálok, de majd legközelebb talán pedig kíváncsi lettem volna rá. Ezek után ismét ő következett brutál jó mélytorkos franciát kaptam, ami annyira jól esett, hogy muszáj voltam kérni a védőszerelést, amit meg is kaptam a kutyus pózt választava bepucsított és rendesen keményen adtam neki a hangokból, amit kiadott úgy vettem észre, hogy élvezte a kemény, de nem durva szexet, meg is lett az eredménye sikerült engem is kivégezni e teljesen. Megtörölgetett, majd egymás mellé feküdve beszélgettünk olyan ismerkedős traccsolás volt. Kezdett éledezni a velem egykorú is így ismét ő kezdte egy szintén mélytorkos franciával én pedig a formás popsiját simogattam és a cicikkel voltam elfoglalva, amik rendesen keményedtek ismét kérésemre 69-be fordultunk és nyalókáztunk egy rövid ideig, mert kérnem kellett a védő szerelést most pedig a kedvenc pózát választva paciba folytattuk nyeregbe pattanva rendesen mozgott teljesen mohón, mint aki már valóban régen szexelt, de jól csinálta az egyszer biztos. Így lett végünk, sikerült is jól éreznünk magunkat másodszor is. Ami mindkettőnk örömére történt. Az idő is a vége felé közeledhetett így egy gyors tusolás aztán öltözés majd go home. Az időt egyszer se nézte nem siettetett.
  • Elszámolás:

    Először jártam nála így mindent előre rendeztünk pesti átlagnak megfelelő rózsaszálakat, amit egy kis asztalra tettem le, ami végig ott is maradt, Egyedül az ő külön ajándékát adtam a kezébe, ami szemlátomást nagyon tetszett neki bár elmondása szerint a kedvence nem volt köztük.
  • Összkép:

    Egy korrekt hirdető nekem külön tetszett a közvetlensége. Remekül éreztem magam ebben a röpke egy órában, ami nagyon hamar eltelt még egy kicsit túl is csúszhattunk, NO TP. A jó dolgoknál ez van minden idő kevés. Köszönöm
Happy Massage