• CORINNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mint régi, most újrakezdő makktárs, már régen ismerem a helyet. Volt két szabad órám, a környéken volt dolgom, gondoltam, körbetelefonálok. Többekkel is beszéltem, Corinnával is, megtetszett közvetlen, udvarias, nevetős stílusa. Először úgy beszéltük meg, hogy választhatok a jelenlévő hölgyek közül, aztán a stílusa miatt lefoglaltam Corinnát. A kerületben sokan ragaszkodnak a hosszabb masszázshoz, ezért rögzítettük, hogy minden ruhadarab lekerül az elején és magamhoz ölelhetem, nagyon vágytam ilyesmire. Másfél óra múlva ott voltam.
  • Megközelítés:

    Ismert óbudai Kent-szalon, kedves ismerősökkel, szerintem mindenki ismeri az odajutást. HÉV-vel, villamossal, busszal is könnyű, én kocsival mentem, most a ház előtt építkezési felfordulás van, de azért lehetett parkolóhelyet találni, természetesen fizetőset. A megbeszélt időpontban pontosan csengettem és felengedtek, nem kellett várni.
  • Helyszín:

    A lakás is nagyon ismert, nagyon szép hangulatos, fürdők rendben, törülközők is, talán jó lenne a teljes felületű összesimuláshoz, ha lenne egy tatamis/matracos szoba is. A masszoba most az egyik kisebb volt, masszázsággyal, sok tükörrel, és ülőbútorral, aminek még lesz jelentősége. Kicsit több levegő lehetne a szobában, de azért nem fulladtam meg.
  • Lány külseje:

    Arccal hirdet, nincs meglepetés. Kora is stimmelhet Nagyon erotikus, mosolygós és őszinte arca van, és nagyon kacér is. Élveztem, hogy magázott, izgalmas volt. Alakra átlagos, a képek enyhén retusáltak, a popó kicsit nagyobb, cicik szépek és jól foghatók. Bugyiban és melltartóban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Nahát ez érdekes. Mivel eredetileg egy órára mentem, még a telefonban megegyeztünk (lásd fent), hogy mindent levesz rögtön az elején. Nos ez egészen így történt. Ragaszkodott, hogy legyen masszázs, kedvesen-kacéran elhárította az azonnali erotikára irányuló kísérleteimet, de olyan aranyosan fecsegett közben, hogy ez kifejezetten tetszett, mivel kihívást jelentett. A masszázs maga nem túl szakszerű, de most amúgy sem érdekelt különösebben, hiszen a sokat ígérő, erotikus hangja és tisztelettudó viselkedése nagyon felajzott. Éreztem, hogy ő is élvezné a kölcsönösséget, de az ugye egy órában nem lehetséges. Mivel már szaladt az idő, és nagyon szerettem volna, sikerült másfél órára hosszabbítani (nem mondom, hogy nem erre irányult volna Corinna tevékenysége és enyhe időhúzása). Kb. fél óra múlva elkezdődött egy nagyon izgalmas erotikus játék.
  • Levezetés:

    Tehát a kényeztetés: ragaszkodtam ahhoz, hogy én kényeztethessem először, szépen hanyattfeküdt a masszázspadon, és elkezdtem szakszerű simogatását. A ciciket finoman majd egyre erőteljesebben izgattam, a puncit először szájjal, majd kézzel, mert úgy jobban hozzáfértem. Engem izgatott, hogy szőrös volt, nem az unalmas tükörsimaságú babapunci. Közben biztattuk egymást verbálisan, minden porcikáját elértem, és a farkam is szája magasságában volt, bevette, de most rá koncentráltunk. Hamarosan szépen elélvezett. Ezután én következtem: a kerevetre ültem, ő a lábam közé térdelt, mélyen bevette, a zacsikat is izgatta, kezét félretoltam, nem használta őket, de a popókényeztetéstől húzódozott. A cicijeit viszont szépen az altestemhez préselte, ez nagyon jó érzés volt, nemsokára a szájába robbantam. Szépen benntartotta az anyagot, majd az papírtörlőbe került. Ezután némi small talk, fürdés és el.
  • Elszámolás:

    A másfél órást megtoldottam, mert jól (izgalmasan) éreztem magam, főleg nagyon jó a verbális izgatási technikája. Nagyon örült neki, udvariasan megköszönte. Én szeretem az ilyen hozzáállást.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam, aminek több oka is volt. Például, hogy szünet után átadta Pannika üdvözletét, aki megismerte a hangomat, pedig már régen nem találkoztunk. Ez olyan otthonos érzést keltett bennem. Hiába, a kor előrehaladtával az emberi tényezők is kezdenek fontossá válni, nemcsak a vad szex (bocs, erotikus masszázs). Meg a helyet is szeretem, nincs messze, barátságos.
Happy Massage