• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága QQri!

    Hát megkésve bár de törve nem eljutottam végre ide is. :D Nem vótá' elfelöjtve ám. :D

    Igazából nem is tudom mit írjak, mert tényleg nem tudom, ezért tartott eddig, hogy mit is írjak. Van ilyen amikor nem tudja az ember, hogy mit lehet "reagálni" az irományra, mert tényleg nem tudom de valahogy csak meg fogok bírkózni vele vagy nem. :D

    Nos...
    Először is abban a szerencsés helyzetben lehettél, hogy veled zártam és veled indítottam az évemet. Kevés ilyen vendégnek sikerült eddig ez. :)
    Köszönöm a kis ajándékokat amikkel megleptél, nagyon jól esett. Köszönet érte.

    Ha jól nyitjuk az évet reméljük így is marad amit jól hiszek.

    Sajnos többet nem tudok írni, mert kifogytam a szavakból, a többit majd személyesen. :)

    Puszillak és minden jót kívánok.

    Alexa

  • Egyeztetés:

    A tombola nyereményjáték egyik sorsolója és a vacsora vendége volt a HÖLGY, melyre ki is húzott. Első személyes találkozásunk innen datálódik, ahol érdeklődött, ha már több mint három éve szomorítod az oldal közösségét, és a kedvenced vagyok, miért is nem látogattàl még meg.
    Az idő mindent gyorsan orvosolt, az első telefonbeszélgetés alkalmával sikerült is mindkettőnk szàmára megfelelő időpontot egyeztetni. Küldtem is a VTR- t, melyet visszaigazolt és a " történelmi " és egyúttal felejthetetlen élményeket, víg kedélyű beszélgetéseket is adó vacsora elköltése utáni egy héttel már a masszázságyon egyengette, oszlatgatta csomóimat.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem, ami jelen esetben is kiváló. Számtalan villamos megállója közel néhány percre található. Az általam igénybe vett 1- es villamos végállomásától is néhány lépés csupán. Helyismeretem nincsen, talán busz is járhat a közelben. A parkolás valószínűleg ingyenes lehet a panelházak között. ( Így a második randevúnk alkalmával fellépő áramszünet miatt már tudom , van buszjárat is a közelben. )
  • Helyszín:

    Egy hosszú, több lépcsőházas és sok emeletes panelház első harmadában lévő lépcsőház, kb. valahol félúton lévő emeletén otthonosan berendezett lakása, ahol az előszobában süppedő szőnyeg fogadja a frissülni vágyót. Előszobafogas a falon a kabát részére, cipőtartó a levetett lábbeliknek.
    A fürdőszobában semmi extra a tisztaságon kívül, de az szuper. Zuhanyozás az elhúzható zuhanyfüggönnyel felszerelt, kádas fürdőszobán, számtalan tusfűrdővel, márkás szájízzel és műanyagpohárral, valamint száraz kádkilépővel. A kétszeri zuhanyozàshoz két darab illatos és méretes fűrdőlepedő, mely minden igényt kielégít a jó nedvszívó képességével. A babaszoba masszázságy, szemben egy hosszú falitükör, tatami, melynek a fal felőli oldalán tükrök segítik a látványra is szomjazó szörnyeteget. Fogasok a levetett ruhàk számára, hatalmas komód és egy sarokbútor a segédanyagoknak. A karácsonyi dekoráció párját ritkítóan egyedi, rendkívüli jó ízléssel készített, nagyon hangulatos mestermű.!
  • Lány külseje:

    A már említett vacsora alkalmával sűrűn fonott hosszú hajkoronával jelent meg. A látvány és az összkép már önmagában kiváncsivá tett. Folyamatosan, nagyon kedvesen mosolygott, minden szava, mondata egy pozitív kisugárzású HÖLGY benyomását keltette. Ezen megállapításom már az első randevúnk alkalmával legnagyobb örömömre be is igazolódott. Magas, sportos, formás testalkatú, hosszú sötétbarna hajú, fotóin is látható csábító, igéző barna szemű Angyalka, aki selymes, szolízott bőrrel, tenyérbe illő keblekkel és frissen borotvált puncival fogadott már az első randevúnk alkalmával is. Angyalkához méltóan hófehér öltözékben várt, ami a szolibarna finom bőrét még jobban kihangsúlyozta. A számomra felejthetetlen pozitív kisugárzása és az általa megjelenített összkép egy tökéletes rendevú lehetőségét vetítették előre. Így is lett, mindkét alkalommal.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után első alkalom, a résnyire nyílt ajtó mögött várt, majd annak az előzetes telefonos egyeztetésünknek megfelelően a közös zuhanyozás, a kölcsönös francia és a csúszkamasszázs elmaradt a biztonság kedvéért, ahogyan a nagy kedvenc 69 is, hiszen a bővebb információban említett " nagylány " időszak befejező napjaiban volt a randevúnk. Egy órás programra mentem, melyet a gyors vetkőzésem és a villámgyors zuhanyozásom, türülközésem után a masszázspadon hasonfekve a több féle olajból vagy krémből válogatva, meg is kezdte az aprólékos és nagyon módszeres profi masszázst, amelyért mentem. Ezen tevékenysége, melyhez a több féle masszázsolajból, illetve masszázskrémből lehetett vàlasztani a talpaimtól az egész testemen át a nyakamon, majd pedig a fejem búbjáig különböző intenzitású, rendkívül jól, talán a legjobb szó profi módon, a csomóimat is szétoszlatva segítette gyógyulni, lazulni a testemet. Teljesen átadtam magam az Angyalkám által közvetített fizikai megkönnyebbülésnek, miközben sok- sok mindenről beszélgettünk a víg kedélyű, kedves, folyamatosan mosolygó, csipkelődő, esetenként ugrató, bolondozós csevegős HÖLGY hatalmának. Az időm sólyomszárnyon repült, alig maradt az erotikus rész számára néhány meghitt percünk.
  • Levezetés:

    A már említett tény miatt csupán rövidke natúrfrancia és felejthetetlen élményt nyújtó gyengéd kézi levezetése az első randevú befejezése.
    Az idei folytatás a tatamin kezdődött és ott is fejeződött be, a masszázspad használata nélkül. Most a közös zuhanyozással indítottuk a vetkőzés, vetkőztetés után a randevúnkat. " Alaposan " bevizeztük, tusfürdővel bekenegettük, majd gyengéd símogatások közepette lezuhanyoztattuk, lefürdettük egymást, miközben az erogén zónák minél teljesebb feltérképezését is sikeresen szemelőtt tartottuk. Ezekben a meghitt pillanatokban véglegesen egymásra találtunk, megbizonyosodhattunk érdemes volt az új esztendőt együtt kezdenünk. Nem is kapkodtunk, nem is siettünk ez a második randevúnk teljes időtartamában egymás csodálatos kényeztetéséről szólt, melybe rendesen bele is feledkeztünk. Először én kezdhettem formás testének kényeztetését. Csók még szimpátia esetén sincsen, ezt a tényt tiszteletben tartva apró puszikkal indultam arcától nyakán keresztül lefelé, majd tenyérbeillő, nyelves, csókos ingerlésre kiválóan reagáló kebleinél hosszasan elidőzve jutottam egyre közelebb és közelebb simogató kezeimmel, kalandozó nyelvemmel a puha, selymes tapintású, már- már bababőrű csodás kelyhéhez. A lassan, hatásfokozóan lassan nyíló combjai a Mennyország kapujáig engedik a nyelvemet, ahol gyengéd érintések is engedélyezettek. Folyamatosan símogatott, becézgetett, puszilgatott, ahol csak ért. Tevékenységemet szép ívű csípője, egész alteste ritmusus jelzéssel hálálta meg. Rövid pihenőt engedélyezett csupán magának, és kezdődhetett a kedvenc 69. Az idő múlásával egyáltalán nem is foglalkoztunk, egy fordulást követően az első randevúnkhoz teljesen hasonlóan gyengéd ölelések, érzéki símogatások és bőnyálas francia előadással fejeződött be a kényeztetésem. Letisztogatott, majd újabb zuhanyozás, törölközés, öltözködés következett.
  • Elszámolás:

    A nap, a hónap és a 2018- as év utolsó vendége lehettem. Az elszámolás utólag történt, a bővebb infótól egyetlen hajszállal sem tért el a csokor nagysága, írtam decemberben. Változás most, ( a 2019- es esztendőben pedig az első vendége lettem, ) nem is árult zsákbamacskát, valóban az újabb bővebb infó az általam kedvelt egy óra időtartam esetében a legkisebb párosszám nagyságú emelkedést hozta a csokor szálait illetően. Az extràk nem változtak, melyből én csupán a kölcsönös francia kényeztetés lehetőségével éltem. ( Ahogyan a Hold és a Nap rendszeresen megjelenik az égen, úgy én is visszatérnék mielőbb és minél több alkalommal, egy- egy kellemes )
  • Összkép:

    Második alkalommal csak akkor szoktam visszatérni, ha az első randevúnk kölcsönösen beváltotta a hozzá fűzött reményeinket. ( Kivételt eddig egyetlen alkalommal tettem, de az a HÖLGY összesen 35 alkalommal fogadott eddig.) Így történhetett a már említett Dec. 21 után ez a jan. 07.- ei randevúnk is létrejöhetett, az előbbi esetében az év utolsó, az utóbbi esetében az idei esztendő első vendége lehettem. Az àtélt élményeinket kíséreltem meg olvasmányos, érthető formában közreadni, remélhetőleg az esztendő első beszámolójàban. Egy kis meglepetés a Földre szállt " Angyalkámnak ", egy kis kedvcsináló eme zord időjárás közepette minden tisztelt MT- nak, aki a szép, kedves, átlagnál magasabb, intelligens, barátnő feelinges és jókedvű hírdetőt részesíti előnybe, aki nem csak igér, de maximálisan teljesíteni is tudja az adatlapján leírt vállalásait. Csalódás kizárva, jó szívvel ajánlom.
Happy Massage