• Laura

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viberen lehetett vele egyeztetni, ami szerintem nagyon jó dolog, akkor ír vissza, amikor tud, semmilyen lényeges kérdés nem marad ki ilyesmi, ezt több hölgy is csinálhatná. :) Bár igaz olyat kértem, amit viberen nem írt meg, de telefonban megkérdeztem és megdumáltuk szépen. :) Telefont szerintem mindig felveszi, ha a szája vagyis szám nem foglalt. Én múltkor Réka helyett majdnem hozzá mentem, akkor is felvette a telefont. Nagyon rugalmas a hölgy, de nem tornász, hanem meg lehet dumálni vele dolgokat, mondjuk mondta, hogy mit nem szeret, azt nagyon ki is hangsúlyozza, szóval váratlan dolog nem érheti az embert azt hiszem, majd action-nél megírom, hogy mi is az, nem lövöm még le a poént. :)
  • Megközelítés:

    Autós parkolásról gőzöm nincs, villamos ott rak le a Béke térnél, onnan 3 percet ha sétáltam piros lámpával együtt. Viberen leírta a címet is, nem szarolt, mint mások, így kell ezt csinálni. Tök kellemetlen sztem, ha felhívja az ember őket a ház előtt, hogy itt vagyok, mit nyomjak, vagy mi legyen? Ez az írásos dolog kevésbé kellemetlen és főleg kevésbé kirívó. Manapság mindenki a telefont nyomkodja, de ha elmegyek haverhoz vagy vkihez, akkor nem fogom felhívni, hogy mit nyomjak tesó. Ez olyan levágós sztem, h mi a szitu. És volt már olyan, hogy a bejáratnál álltak és odébb mész, és jegyezz meg álló fasszal annyi adatot, amikor tudja mindenki, hogy olyankor nem tud gondolkozni az ember fia. :D Egy mit nyomjak, hányadik emelet, merre menjek stb. leírja és tuti nincs baj. Vagy ilyenkor tartani kéne vmitől, hogy ne legyen írásos bizonyíték vagy mi? Ezt sose értettem, hogy mi lehetne ezzel a probléma, de vki biztos megválaszolja nekem. :)
  • Helyszín:

    Na itt kicsit kupit éreztem, nem tisztaság terén, hanem a szoba terén. Akkora volt a szoba, hogy egy ágy elfért benne, plusz befértünk ketten + volt 1m2 terület a földön. Kicsit szűkös lehet nagyobb emberkéknek, én se vagyok kicsi a 100 kg-mal, de sztem akad nagyobb még nálam. Fürdeni nem küldött, ami miatt elgondolkoztam, h lehet ő se mosta meg a száját, amit birtokba vettem kis időre. Na mindegy, normál méretű ágy, az ajtó ilyen harmonika ajtó volt, sztem simán áthallatszódik egy kemény menet a szomszédból, ha olyan a szitu, bár nem tudom, mert nem voltam sokat ott.
  • Lány külseje:

    Nem csúnya a hölgy, pocak van kicsi, de a popsi nekem bejött, szép kereknek ítéltem meg, az arca kicsit furán volt számomra kisminkelve, nekem az így nem jött be, de az arca se csúnya. A célnak tökéletesen megfelel a lány (na ez most kissé bunkó írás, de én nem barátnőt keresni megyek ilyen helyekre, hanem azt pótolni, amit barátnőtől nem akarok/nem lehet kérni sűrűn), nem egy barátnő feelinges, erre ne várjon senki. Kis futószalag effekt befigyel. Kis top volt rajta, amin kis spermafolt mintha jelentkezett volna, de hát a szakács is néha összekajálja a kötényét + egyébként lehet én voltam. Ilyen passzos kis naci is volt rajta, szépen mutatott szerintem benne egyébként, simiztem a fenekét is, amikor lehetőségem nyílt rá. :)
  • Action:

    Ez a kettőnk titka marad, ami ott történt! Nem szeretnék róla beszélni, de muszáj lesz, mivel ez egy beszámoló.
    SOS franciára neveztem be, bár nem tudom minek erőltettem a napot, több szempontból is hülyeség volt, de nem csalódtam a csajban itt nagyot, ami már nagy szó. Amit mondott a telefonban azt teljesítette is többnyire. Nem voltam csúcsformában ma (se), félig hulla volt a kiskrapekom, de vmit lőnöm kellett a rossz fegyverrel is, ha mar Angelikanal nem jutottam odaig el. SOS franciát könnyen megdumáltam vele viberen, a kényszerfr--t is, de a kamerázásra már nem írt vissza. Felhívtam, megkérdezem úgy, hátha. Mondta, hogy sos árért biztos nem vállalja, kicsit megtoldtam és mondta, hogy úgy jó lesz és mondta is a címet. Ezt már szeretem, 10 percen belül kb ott is voltam. Ráírtam, írta a kapucsengőt, hányadik emelet és merre menjek. A lift egy hulladék, azt hittem, h lépcsőznöm kell, de megúsztam anélkül, huuu. :) Nem a másodikon lakik ennyit megsúgok. Felmegyek, kinyitotta, bementünk a szobába és mehetett is az akció. Ruha le, ő az ágyon, én az ágy mellett álltam és ketten próbáltunk életet lehelni a barátomba. Félig sikerült. Na a kényszerfranciát azért ő se nagyon szereti, pedig nem voltam vmi nagyon durva, mint amiket olvastam itt pár embertől, de ok. Megemlítette párszor, h nagyon nyomom, megfojtom de nem bunkó stílusban még, hanem meg-megjegyezte, h kicsit érezzem szarul magam és álljak le gondolom. Ez cseppet se volt még kényszerfrancia, amit csináltam. Trükkös a kislány, mert rámarkol a faszra és csak a végét kapja be kb, nem nagyon volt az benne a szájában. Kíváncsi lettem volna mit szól, ha a kezét lerakatom, de már elég baj volt ezen a napon így is másnál, nem akartam már lövés nélkül elmenni. A kamerázás rész viszont nagyon szimpatikus volt, hogy tartja a szavát és nem szól érte, hogy kamerázom, bár nem nagyon nézett arra, szemét is becsukta elég sokat. Végén a mellére sikerült kipréselni ahhoz képest elég sokat, a kezével jutott sikerre leginkább. Letörölgette magát, meg engem is és vártunk bent a szobában, mert valaki éppen akkor jött bnőjéhez. Végén persze megtörtént az elszámolás, leraktam az asztalra és hozzá se nyúlt, míg ott voltam. Próbáltam vele beszélgetni, de nem sok sikerrel. Nem nagyon éreztem, hogy szeretne kicsit is dumálni. Szóval néha kinézett és amikor tiszta volt a terep, akkor megindulhattunk kifelé.
    Nfvsz nincs nála, ezt kihangsúlyozza és ott is mondja tele szájjal is. Nem, igazából tele szájjal nem beszélt, kivette és úgy mondta. :)
  • Elszámolás:

    Végén az asztalra helyeztem. Fél deák itt számomra hasznosabb volt, mint máshol a széchenyi. :) Korrektnek érzem ahhoz képest, amiket manapság kifogtam, tartja a szavát, ami nekem nagyon pozitív volt. Amit megbeszélsz vele, az úgy lesz, legalábbis egy kozepes szintet meguti talan.
  • Összkép:

    Aki nem szereti, ha csak a végét kapja be, meg szereti keményebben tolni, az ide ne menjen. Nem bírja azt szegény lányka. De aki bnő feelinget akar, az se. Aki nem tartozik ezek egyikébe se, az talán mehet hozzá. Nem szereti ezt csinálni, de megteszi, amit kérsz többnyire. Látszik is rajta, hogy nem lelkes, kissé futószalagos. Úgy érzem nem volt ez a 10 perc olyan rossz és bocsánat, hogy erről a pár percről ennyit írtam.
    Nem véletlenül tiltotta le a másik oldalon a beszámoló írást úgy érzem, más talán nem ilyen jókat írna róla. :)
Happy Massage