• Dia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előtte egy órával hívtam, rögtön felvette. Kicsit félve tárcsáztam a kritikák hatására, amit a hölgy kapott, de pozitívan kellett csalódnom. Semmit, de semmit nem éreztem abból, amit állítottak róla!!! Határozott, karakán csajszi, de velem kedves, aranyos volt. Közvetlen modorával, informatív módon beszéltük meg a találkát. Szerintem bátran hívható, nem kell tőle tartani, nem harap.
  • Megközelítés:

    Kicsit meglepett, mikor közölte, hogy a 11. kerületbe kellene egy órán belül kikeverednem, mivel emlékeim szerint a 7.-ben volt eddig fellelhető a randi helye, s természetesen igaza volt, ez az ami változott, de bíztam találékonyságomban. Tömegközlekedéssel viszonylag könnyen megközelíthető, még nem jártam erre, de egyértelmű címet kaptam, így nem volt nehéz. Parkolás szerintem könnyedén megoldható.
  • Helyszín:

    Emeleti panel, bejutás könnyedén, feltűnés nélkül. Tisztán és rendben tartott tipp-top kis kéjlak. Többen birtokolják, de érkezésemkor senki nem tartózkodott rajtunk kívül a lakásban. Puritán szoba egy közepes méretű ággyal, s egy jól felszerelt fürdő fogadott. Minden adott volt, hogy kellemesen eltöltsek csini vendéglátómmal egy szenvedélyes pásztorórát. Ami meglepett, hogy a lepedőt csak azután cserélte, hogy beengedett és váltottunk néhány szót. Ha nem engem fogad, akkor ezt nem teszi meg??? Remélem, ezt csak az idő hiányára fogható, bízom benne és feltételezem, hogy alkalmi partnerem igényes vendéglátó módjára, bárkinek megtette volna ugyanezt.
  • Lány külseje:

    Diácska egy fiatal, gyönyörű nő. Nem nagy, de kézbe illő, természetes keblekkel rendelkezik. Helyes, szép arc, csinos, feszes test, karcsú derék, csábító csípő és nagyon vonzó popó jellemzi. Személyesen is figyelmes, elbűvölő és bájos ifjú hölgyhöz volt szerencsém.
  • Action:

    Megérkezés után megbeszéltünk mindent. Kedélyesen cseverészett velem és átadtam a neki szánt ajándékomat is. Csábítottam őt egy közös tisztálkodásra és próbálkozásom sikerrel járt, bár határozottan kijelentette, számára ez csak a fürdésről szól. Kicsit szomorú voltam emiatt, de hát azzal kell megelégedni, amit kap az ember. Így a vizes blokk felé vettük az irányt. Finoman megfürdettem, minden erotikától mentesen, de még így is jóleső érzések keringtek bennem. Ő is megtette velem ugyanezt, s ez is finom élményt nyújtott számomra. Majd vágtattam utána a szobába.
    Egy olajos csúszka masszázzsal vett kezelésbe, először a hátamat, majd később elölről tapasztalhattam meg szakértő, de puha kacsói kényeztetését. Természetesen bitang szexi testét is bevetette, ami kellemes volt, de számomra nem nyújt olyan élvezetet, mint egy barátnős, csókokkal fűszerezett, bújós felvezetés. Ezután már nem tűrtem ellentmondást, és kezembe vettem az irányítást. Óvatosan hátára fordítottam és nyakától indulva finoman próbáltam izgalmi állapotba hozni. Bár bevallása szerint nem barátnős típus, mégsem maradtam sikerélmény nélkül. Mire a melleihez értem már apró hangokkal vétette magát észre, nem mintha eddig ez elkerülte volna figyelmemet. A keblei puszilgatására is jól reagált, ezzel megjött a kedvem, hogy magasabb tempóra kapcsolva, nyelvem minden tudományát bevetve fokozzam a kis szexboszi vágyát. Csókoltam, szenvedélyesen ajkaim közé véve izgattam apró bimbóit és ujjaimmal simogattam, kezemmel marokra fogva érzékien masszíroztam az éppen szabaddá vált izgató mellét. De nem állhattam meg itt és tovább eveztem, lejjebb haladva imádnivaló testén, derekát és formás csípőjét vettem górcső alá. Ezt is élvezte partnerem és halk sóhajok, nyögések felváltva hagyták el ajkait. Majd ravaszul loptam a távolságot és kis idő elteltével megérkeztem szemérméhez. Óvatosan puha combjai közé temettem fejemet és lágyan kezdtem felfedezni apró, de ennivaló szárnyacskáit. Hamarosan már a csiklója kapta a főszerepet. Nyelvem hegyével beszántottam egész puncikáját, forrón belecsókolva már nedves kelyhébe, és újabb hangokat csalogattam ki édes ajkai közül. Lüktető csiklója hevesen reagált játékomra és talán sikerült is a mennyekbe repítenem, de ebben nem vagyok biztos, nem volt egyértelmű. Próbálkoztam volna egyértelműsíteni, de ujjaim bevetését most valamiért visszautasította, sajnos. Ezután fordultunk kölcsönös franciába és egy igazán kellemes nyelvleckét kaptam tőle. De, hát én sem tétlenkedtem, és forró ékszerét kényeztettem néha felváltva a lenyűgöző popsinyílásával. Amikor számmal vissza-vissza tértem kelyhecskéjéhez, az ujjammal pulzálón paskolgattam a hátsó bejáratot. Erre is hevesen reagált a drága, de kis idő elteltével lepattant rólam és lábam közé vetette magát, majd ott folytatta a nyelvoktatást. Síkos ajkai finoman csúszkáltak a férfiasságomon, néha csak a felső harmadot bekapva szopogatta, néha teljesen eltüntetve azt. Úgy játszott velem, ahogy nem szégyellt, és nem szégyellős az biztos. Párszor lejjebb is csókolgatott, nyelve elvándorolt egészen a gátig, néha pedig imádnivaló szájacskájával keményen megdolgozta becsességem. Nem is bírtam sokáig, gumiért kiáltott elmém, s ezt mintha csak meghallotta volna, már nyúlt is a felszerelésért.
    Finoman beöltöztetett, majd még azokkal a forró ajkaival megigazította alkalmi ruhácskámat. Ezek után kutyusba fordult az édes, izgatóan kínálta fel popsiját, én sem voltam rest, keményen megragadtam csípőjénél fogva és már csusszantam is húsos kelyhébe. Szárnyacskái lágyan körülölelték férfiasságomat és szinte magába szippantott. Lassan kezdtem mozgásom, de egyértelművé tette, hogy számára kedvezőbb lenne a nagyobb intenzitású presszió. Nem szerettem volna csalódást okozni, ezért magasabb tempóra kapcsoltam és ezzel kiváltottam tetszését. Hangosan élvezte, de hiába próbáltam meg mindent, most és itt nem arattam maradéktalan sikert. Gondoltam nem baj, van még tartalék, hát megkértem feküdjön a hátára. Így térde alatt benyúlva emeltem fel lábait egészen a válláig. Két kezemet szorosan csípője mellett tartva (szorítva), vádliját a nyakamba helyezve, hatoltam újra be a finom, nedves puncijába. Most már nem finomkodtam, keményen toltam, néha lehajolva nyakához, csókot nyomva arra. Nagyon jól bírta a kicsike, és tényleg ez lehet a kedvenc időtöltése, mint ahogy az enyém is. Ekkorra már igencsak összhangba kerültünk és úgy dolgoztam Diácskán, mintha egy régen összeszokott pár lennénk és hangosan nyögött, nyöszörgött, zihált és sóhajtozott alattam. Szemmel láthatóan sikerült eléggé felhúznom és minden másodpercben az volt az érzésem, hogy mindjárt robbanni készül . De, nem! Nem, nem, nem! Kénytelen voltam feladni. Igencsak elfáradtam, úgy látszik én is öregszem. Megpróbálkoztam még egyszer, újra nyelvemet vetettem be és mikor ismét kellő erőt éreztem magamban, szintén missziben vettem be kedvesem mennyországot idéző kapuját. De hát be kellett látnom, ez a leányzó jobban bírja a strapát (sajnos), mint én és hamarosan be is következett az amitől tartottam. Eljött aminek jönnie kellett. Kiugrottam belőle, vagyis inkább csak vánszorogtam, ezt felfedezve úgy pördült a kis boszi elém, mintha búgócsiga lenne és már tátotta is gyönyörű szájacskáját. Sikerült a fehérje adagomat ajkai közé juttatnom. Még pumpáltam egy kicsit és szerintem meg is lepődött, mert a vége már ki is csordult forrón körülölelő ajkaira. S úgy látta jobbnak, ha az egészet a frissen húzott lepedőre engedi, majd kérdőn tekintett fel rám, azokkal a kacér szemeivel, mintha csak azt mondaná, hogy ezt nem gondoltam volna. Ekkor, ebben a pillanatban olyan büszke voltam magamra. Igazi kandúr voltam. De ez az érzés hamar elillant, mikor elmém magához tért és eszembe jutott, hogy nem sikerült maradéktalanul teljesítenem küldetésemet (ezért még visszatérek). Elbotorkáltam a fürdőig, ő meg szinte szökellve rohant utánam. Alig hittem szememnek. Majdnem kardomba dőltem szégyenemben. Gyors tusi következett, mindkettőnk részére, még megmosta a hátam (levakarta rólam az olajat), és törcsi után ruha fel és búcsú a kis boszorkánytól.
  • Elszámolás:

    Az érkezésem után közvetlenül, még az ismerkedési fázisban átadtam neki szánt csokromat. Ami a pesti átlag felett van, de minden percét megérte. Korrekt leányzó, nem árul zsákbamacskát.
  • Összkép:

    Egy gyönyörű, izgalmas vadmacskára bukkantam és ismertem meg benne, akivel szívesen tölti el az ember az idejét. Nagyon jó élményeket szereztem, aminek feltétele, hogy ilyen fantasztikus leányzó legyen a partnere. Köszönöm, hogy ott lehettem nálad drága Dia! Még találkozunk, ez biztos.
Happy Massage