• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Aquilám!


    Nem is tudom hol kezdjem el a mondókámat. Talán ott, hogy lesül a pofámról a bőr, mivel csak most tudok neked reagálni erre a fantasztikus beszire, amit a mi második csodás randinkról írtál.
    Vagy talán ott, hogy az oka ennek a késésnek az én sokszor zsúfolt napjaim, tele teendőkkel és gyönyörökre vágyó vendégekkel.
    Ezért nem tudtam azonnal köszönetet mondani.
    Netán azzal, hogy az azóta megismételt randinkon kárpótolhattalak ezért vagy ha nem is akkor ezzel a végre megszületett kis szösszenettel :))))

    Na jó hagyom a rizsát és belevágok a lecsóba :DDD
    Nem akarok kisregényt írni és sokat jártatni a pofám :DDD

    Köszönök neked mindent: a szuper randit, a kedvességed, a társaságod, az odafigyelést és törődést, a különleges ajándékot amit hoztál nekem, amitől egy kicsit én is különlegesnek érezhettem magam és még sorolhatnám a sok szép és jó dolgot....

    Örülök, hogy ilyen jól érezted magad a társaságomban és egy ilyen élménnyel tudtalak megajándékozni! Én is ugyanígy éreztem magam, hisz egy kedves, aranyos és csodás embert ismertem meg személyedben.

    Köszönöm azt is, hogy eme bizonyos randi után olyan hamar újra a karjaimba vágytál, meglátogattál és ismét élvezhettük egymás társaságát ;))

    Szerintem tökéletesen bemutattál milyen is vagyok valójában, leírtál minden fontos információt és azt is megosztottad mindenkivel milyen is egy velem eltöltött randi hangulata :)))
    Véleményem szerint ennél jobban nem is lehetne :P
    Na jó... most már tényleg befejezem, minden mást majd szóban, ha legközelebb alkalmam lesz rá ;)

    Várlak vissza Drágám máskor is, bármikor, ha szeretnél újra az ágyikómba lenni és élvezni a velem együtt töltött pillanatokat :)))


    SOK CSÓK ÉS ÖLELÉS :****


    A TE ISTENNŐD:


    Wanda Gold ❤❤❤

  • Egyeztetés:

    Na nem a megjelent beszik késztettek,hogy hívjam Wandát. Ez már érett bennem,de az idő. Úgy alakult és hívtam. Pár kicsengés és már hallottam is csilingelő kedves hangját. A kért időpont neki is megfelelt és már ment is a Vtr. Ismerjük egymást így csak a mi történt veled eddig című csevit folytattunk.
  • Megközelítés:

    Az M3-ason közelítem meg. Onnan pár perc és máris az Erzsébet királyné megfelelő keresztezésében vagyok.Gps ismeri oda vezet. Parkolni az egyirányú mellék utcában szoktam. Ott mindig találok helyet és ingyenes.Tömegközlekedés, villamos, busz tökéletes.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű lekerekített sarokház többedik emelete. Egy komplett lakás hova belépve máris hangolódsz. Félhomály, halk zene, kellemes illatok. Amerikai konyhás, honnan nyílik minden. A tetthely bordó falakkal, nagy sarokba beépített ággyal. Kis komód, szobainas, éjjeli szekrény. Fürdő tágas,káddal és mindennel bőségesen felszerelt.Tökéletes helyszín egy jó lazulásra.
  • Lány külseje:

    Nem a megszokott tucat lány. Wanda egy gömbölyű erotikus szexbomba. Szép cicikkel, méretes,de ruganyos és feszes mindene. Mozgása könnyed, csillogó szemek és kedves, csábító mosoly, csókra ingerlő száj, megfejelve egy nem átlagos erotikus kisugárzással, mi máris sürgetően hat.
  • Action:

    Épen jöttek kifele és udvariasan tessékeltek befele. Kínos lett volna a kódot ütni így irány- surány. Lift és föl.Kis hezitálás oszt finoman kopogok,majd még egyszer. Ajtó nyílik és be. Azon mód egy csók és az előzőek megbeszélése. Cipő, kabát le és beljebb. No ez sem volt sima ügy, mert máris újabb csóókok. Szobába gyorsan vetkőzni kezdek. Ott áll szorosan mellettem. Most már rajta van több ruha, de a vékony köpenyke engedi a cicifix kicsatolását és melleinek markolását, de alkalmasint a törülköző kézben és kikísér a fürdőbe. Jól esik a meleg víz, de nem itt akarok élvezkedni. Kilépek és ott vár Wanda.
    Csóók és már húz is a szoba felé. Szinte megnő és őrjítően odaadóan csóókol. Nyelve nyelvemmel játszik.Törülközőm már rég száműzve, keze lompival ismerkedik és róla is lekerül a bugyi és máris az ágyon vagyunk. Kívánva ölelkezünk csóókok közepette. Kezeim testének minden zugát, csodás melleit, fenekét markolják .Simítom punciját, mi már nedves. Wanda feszt lompit hergeli, jojózik a golyszikkal, majd testemet puszilgatva indul felé. Közben mellemmel játszadozik ajka és lassan indul tovább. Mire leér hozzá feneke felém fordulva kezem ügyében. Nem látom csak érzem, hogy nyalja végig majd csak makkom oszt egészbe benyeli és rákapcsol. Finoman, de határozottan szop egyre keményebbre. Én simogatom, markolom melleit és ujjam a punciba "téved". Ritka szűk és izmos. Meg is akarom őrizni ilyennek, így csak egy ujjammal stimulálom. De hoppácska lompi veszélyben így gyorsan hátára fektetem.
    Szájától indulva csókolom, de a ciciknél elakadok.Egyiket a másik után kapom számba. Bimbók kemények, udvartartás mint fodros szoknya körülötte. Sóhajtozik, simogat és indulok tovább. Puncija mint kinyílt tuba rózsa csillog orrom előtt. Nem lehet ellen állni és bele is nyalok. Megmozdul az egész nő és kéjes sóhaj kúszik fülembe.Egyre hevesebben nyalakodom. Ujj is barlangászni kezd. Nem nagyon mozgatom, inkább csak jelzi jelenlétét.Punciját nyalom érzéssel és érzem ahogy emelkedik gerjedelme. Csípeje finoman mozog lábait fülei mellé emeli.Na ekkor ütem váltás és orgazmusba hajszolom. Fantasztikus élmény testének feszülése,remegése. Mindene érzékennyé válik. Ölelem és csókolom, kezemmel simogatom és érzem, hogy rátolja punciját. Nem kell több és újra a gyönyörök völgyében Találom magam. Lefetyelem lucskos punciját, majd az előzőeket kicsit határozottabban megismételve újra csúcsra jut.
    Magához térve, kifújva magát már lompinál is van. Szeretgeti, nyűvi felváltva. Pihenés képen koppanásig nyeli, miközben nyelve a golyszikat nyalja. Ujjam a punciba serénykedik. Ezt egy párszor megismétli és az őrület szélére hajt. Hörögve kérem a gunit. Szép akkurátusan bontja és helyezi fől és már ereszkedik is rá mint nehézbombázó. Érzem szűk puncijának minden redőjét, izmos szorítását. Finoman indítunk. Markolom melleit és rajtuk keresztül adom az ütemet. Csodás harmóniában szeretkezünk. De az ösztönök dolgozni kezdenek és mozgásunk gyorsul. Kicsit megemelkedik és ekkor alulról dolgozni kezdem. Hangosan csattogva ostromlom punciját. Rám borul és csóókol. Kéjesen liheg fülembe. Ölelem és segge jár mint betonkeverő és elszabadul a pokol. Szinte pattog rajtam, fantasztikus kondiban van. Csattogva dugom, már nincs kontroll és hörögve, hatalmasat élvezek. Wanda lihegését hallom és érzem kívánós sóhajait. Lompit nem kímélve veszi el jussát és omlik rám. Nem tudom melyikünk remegése az erősebb. Ölelve, mosolyogva szó nélkül csóókojuk egymást.
    Legurul rólam és megtakarít, majd nevetve bebugyolálja lompit és hozzám bújik. Feje vállamon és így beszélgetünk mindenről, hosszasan. Kínál, vizemből kortyolok.Kérsz még valamit és sorolja. Végül együtt főzzük le kávémat.
    Időt jócskán túl léptük jeleztem közben, de nem vette figyelembe. Megadta a módját a talinknak rendesen. Öltözés, illatát őrizve és fájó csóókos búcsú.
  • Elszámolás:

    Szinte hihetetlen. A régi átlag egy átlagon felüli élményért.
  • Összkép:

    Odaadó, kreatív, szexet imádó, nem alapfokon művelő igazi barátnő. Nem vékony, ma divatos pláza cica. Wanda nem egy vékony lány, de arányos így az őszhang meg van. Kedvessége odaadása föléjük emeli. A kívánása az első pillanattól, hogy meglátod meg van. Miután együtt voltál vele már törpölsz mikor is tudsz újra vele lenni.Talán sikerült bemutatnom milyen is Ő. Köszönöm a rám fordított idődet. Csóókollak
Happy Massage