• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap délután sikerült elérnem, majd másnap megerősítettem sms-ben. Könnyen egyeztetek vele, már ismerjük egymást. Telefonban is kedves, korrekt leányzó. Rugalmas és szuper édes. Bátran hívható, nem flegma, nem lekezelő.
  • Megközelítés:

    A 13. kerület népszerű utcájában található a légyottokra szolgáló kis lakás. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a nyugatitól pár perc séta, ami nekem nagy könnyebbség. Parkolásról nincs használható információm.
  • Helyszín:

    Emeleti lakás, tökéletesen tisztán és rendben tartott, tágas, levegős, helyes kis kuckó. Belépve az előszobába balra a fürdő található, ami jól felszerelt, minden megtalálható benne amire szükség lehet. Jobbra egy hatalmas nappali, amiben a konyha is helyet kapott, szemben az a szoba mi minden vendég első számú célpontja. Központi szerepben egy nagy franciaágy, szemben vele a falon hatalmas tükörrel. Jázmin egyéniségéhez abszolút illő tip-top kis kéjlak.
  • Lány külseje:

    Jázmin egy igazi vadmacska, vagy barátnő egyben, s ehhez pontosan illik a külseje is. Fantasztikus alak, gyönyörű pofika, széles, kacér mosoly, vadító nyak, kecses kacsók, gyönyörű keblek, karcsú derék, izgató csípő és brutálisan szép, izgalmas popsi jellemzi. Vendéglátóm egy szuper szexi body-ban nyitott ajtót, ami tökéletesen kiemelte egyébkéntis csodás alakját. Nehéz szavakba önteni, ezt látni, érezni kell!
  • Action:

    Belépve a lakásba Jázmin ugyanolyan fogadtatásban részesített, mint legutóbb. Hihetetlen, hogy milyen szeretettel, és ez nem kamu, tényleg érezhető, hogy szeretettel várja vendégét. Hatalmas mosollyal, kedves szavakkal, apró, figyelmes és meghitt érintésekkel, forró üdvözlő öleléssel fogadott. Páratlan! Beszélgetéssel kezdtük, már rég találkoztunk, ezután kérésemre velem tartott a fürdőbe is.
    Beállt mellém a kádba, majd barátnősen hozzám bújt, szorosan magához húzott és forrón csókolt. Ekkor nehezen szántam rá magam, hogy elszakadjak tőle, még úgy is, hogy az egyik kedvenc ismerkedési formám került elérhető közelségbe. De hát nem volt mit tenni, lassan bekentem fantasztikus testét tusfürdővel, de Jázmin nem elégedett meg ennyivel. Újra odabújt hozzám, s hátat fordítva nekem, két kezemet átvezetve maga előtt az ujjaimat csiklójára helyezte, így adva tudtomra mit szeretne a továbbiakban tőlem. Ez már-már szokásos játék kettőnk között. Hát, nem tétlenkedtem. Nyakát csókolva lágyan izgatni kezdtem, közben szabad kezével hátranyúlt, megragadta a férfiasságom és megmutatta milyen is egy igazi, szenvedélyes kézimunka. Mindig meg tud lepni. Ő a csábítás királynője. Majd újra kénytelen voltam elszakadni tőle, míg leöblítettem róla a habot, mert erre még nem hagyott időt. Majd gyorsan lemosta rólam az út porát ő is, és már spuriztunk is be a szobába.
    Lefeküdtem mellé az ágyra és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Ott puszilgattam és simogattam ahol értem, és mindenhol elértem! Lágyan leheltem a fülébe, majd nyakát vettem kezelésbe. Lassan haladtam egyre lejjebb, a kebleinél megpihentem egy kicsit, hol a bimbókat izgattam a kezemet és a nyelvemet váltva, hol a mellei alatti részt kényeztettem. Halk sóhajai jelezték ez igazán kedvére való és arra ösztönzött, hogy tovább haladjak. A hasát és derekát megközelítve próbáltam hevesebb reakciót kiváltani, ez irányú törekvésem nem is maradt viszonzatlan. Mivel már nincs szükség verbális megerősítésre, az izgalmi állapot fokozása után, már fordult is lábaival felém, azok közé véve egyértelműsítve, hogy itt az idő. Hát van aki ennek ellen tud állni? Nem volt mit tenni ráfordultam a célegyenesre és örömittasan temettem a fejem csábító vendéglátóm puha combjai közé. A combok hajlatát lágyan csókoltam és egyre beljebb haladtam ékszere felé (kerülgettem, mint macska a forró kását), majd rátértem a szemérem és az apró szárnyacskák kényeztetésére. De ő sem maradt tétlen. Határozottan megfogta fejemet és ebből a helyzetből, még ha akartam volna, sem tudtam volna menekülni. Csapdába ejtett, mint valami fekete özvegy. Megadtam magam és belenyaltam forró kelyhébe, erre mélyet sóhajtott és tudtam, jó útra tértem. Csiklóját vettem kezelésbe, szaporán csókoltam, s nyelvemet fürgén táncoltattam rajta. Következő pár percben ezzel a hálás feladattal voltam elfoglalva, nem mintha bántam volna. Sőt! Egyik kezemmel alányúltam fantasztikus popójának, míg a másikkal a keblét masszíroztam. Ám az ajkaim nem tágítottak egy pillanatra sem. A következő pár perc így telt el. Amikor sóhajai szaporábbá váltak és felváltotta őket először a halk, majd később az erőteljesebb nyögdécselések, éreztem, nincs sok hátra. Az egyik tenyeremet hasa aljára helyezve nyomást gyakoroltam rá. És, bumm!!! Háta megfeszült, kis remegés futott át az egész testén, csípője abbahagyta táncát és következő pillanatban már csak én voltam jelen.
    Ezután kis pihenő következett, majd gondoltam meg kellene ismételni. Újra kényeztetni kezdtem, ám most az ujjamat is szándékomban állt hadrendbe állítani. De ehelyett hideg zuhany következett. Hirtelen megfogta kezem és elhúzta magát, majd finoman tájékoztatott, hogy ez csak gumival lehetséges. Ne értsen félre senki, természetesen jogában áll ily feltételeket szabni, én csak a lehetőségek keretein belül mozoghatok, de ebben a meghitt pillanatban ez szíven ütött. Mintha csak azt mondta volna, nem megfelelő higiéniával rendelkezem. Borzasztóan megalázottnak éreztem magam. Ha nem ő lett volna velem szemben, abban a pillanatban felálltam volna és faképnél hagyom. Azt is megemlítette, hogy mindenkivel szemben ez a kérése, de hát ezt nem tudhatom. Furcsa helyzet, ő nem bízik bennem, de tőlem elvárja ezt. Ezek után csak feküdtem mellette, és nem tudtam mit tegyek, természetesen mindent megtett, hogy mentse ami menthető. De ő is észrevette, hogy a varázs elszállt és csak a rideg valóságot hagyta hátra maga után.
    Nem kis erőfeszítésbe telt, hogy túl tudjam tenni magam ezen a kis intermezzón, de mivel nagyon kedvelem meg kellett tegyem. Azt a kedvességet, szeretetet, figyelmet amit kapok tőle nem hagyhattam viszonzatlanul, tartoztam neki ennyivel.
    Így próbáltam megnyugtatni zaklatott vendéglátóm, de nem tudok jól hazudni. Nagyon bántotta őt az ami történt, szívére vette, nem állt szándékában megbántani, s ezt figyelembe véve jól döntöttem. Hát újra meg kellett teremteni azt a bensőséges állapotot. Odabújtam hozzá és csókolni kezdtem. Mikor már éledeztem átfordultunk kölcsönös franciába és ismét megízlelhettem harmatos kelyhét. Fölém kerekedett és forró punciját szenvedéllyel támadtam nyelvemmel, még a popsiját is volt erőm izgatni közben. Néha-néha bele is nyaltam ízletes popójába és fantasztikus volt. Nagyon élveztem a helyzetet, iszonyatosan izgató volt, faltam, alig tudtam betelni a gyönyör cseppjeitől csillogó ékszerével. Közben ő úgy játszott férfiasságomon, hogy azt hittem a mennyországban vagyok. Brutális élmény vele ezt átélni, már-már önkívületi állapotba kerültem. Majd lábaim közé keveredett és tovább csókolta, járatta perzselő ajkait büszkeségemen. A látvány és érzés teljesen megbabonázott, még most is beleremegek. Ezután beöltöztetett és hátára fordulva, bal lábát lágyan a vállamra helyezte, így hatoltam be még mindig nedves ajkai közé. Ezután szenvedélyesen szeretkeztem vele. Nem tehetek mást, ezt csak így tudom jellemezni. Tisztában vagyok vele, hogy számára nem az érzelmekről szól, csak illúzió, de ennek megteremtéséhez nagy szakértelme van. A végkifejlet így ért minket, óvatosan megtisztogatott és még a fennmaradó időt kihasználva beszélgettünk egy kicsit. Majd a fürdőben felfrissítettem magam, felöltöztem, még a tündéri kutyusával is paroláztam egy kicsit és fájó búcsút vettem alkalmi partneremtől.
  • Elszámolás:

    Kivételesen most ezt a végére hagytam, az elején mással voltam elfoglalva. Az ajándék már a szokványos pesti átlag. A kis kitérő ellenére minden percét megérte.
  • Összkép:

    Nem akarok fölöslegesen ezen lovagolni, de mint írtam, nagyon megalázó volt ez a helyzet. S ha ezt előre tisztázza, nem is lett volna gond, de erről a feltételről a sokadik találkozásunk alkalmával így tudomást szerezni? Fájó és kiábrándító volt. Mindettől eltekintve imádom őt és mindig jól érzem magam vele. Csak hálával tudok visszagondolni rá és köszönettel tartozom neki. Nagyon ajánlott a hölgy! Köszönöm, hogy időt szakítottál rám és ott lehettem nálad, hogy újra élvezhettem kegyeidet. Remélem hamarosan ismét megtisztelsz társaságoddal. Millió csók, drága Jázmin.
Happy Massage