• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy pár nappal a találja előtt hívtam, egyből felvette s kellemesen elbeszélgettünk a lehetőségekről. Nagyon szimpi volt a hangja s úgy tűnt hogy kölcsönös volt a szimpátia részéről is. A randi napján szinten könnyen elérhető volt.
  • Megközelítés:

    13. kerület. Autóval mentem, GPS-el könnyen oda is találtam. Parkolás az utcában ingyenes. Tömegközlekedést nem tudom milyen.
  • Helyszín:

    Rendes, rendezett lakás, a szoba is kellemes hangulatú tv-vel stb. Fürdőszobában minden megtalálható, rendezett s tiszta állapotok.
  • Lány külseje:

    Amanda nagyon csinos vékony lány, nekem abszolút az esetem, mert a vékony lányokat kedvelem. Egy pólóban s tangában fogadott ami már így ránézésre is izgató holt. Nagyon kedves volt velem, mintha régi barátnőm lenne. Elég közvetlen ami csak fokozta a barátnő feelinget.
  • Action:

    Franciával kezdtünk, amit annyira lágyan és finoman csinált higy órákig lehetett volna élvezni. Életem egyik legfinomabb fraciája volt. Később kölcsönös franciára váltottunk. Fantasztikus finom babapuncija van amit elvezet nyalni. Nagyon ápolt és tiszta volt és az íze is mennyei. Láthatóan szereti is a kényeztetést holott túl nagy sikert nem értem el nála szerintem. Kicsi és abszolút kézre álló feszes mellei (amik amúgy nagyon érzékenyek) csak fokozták az élvezetet amit a nyalakodásközben finoman massziroztam. Elég hamar arra a szintre értem hogy bele vetettük magunkat a dolgok lényegébe. Csodás testével elém feküdt bepucsított és hátulról finoman behatoltam. Hát uraim ilyen izgató szűk kéj barlangot meg nem dugtam. Maga a menny volt ez az érzés. Elég hamar megtette a hatását és egy hatalmasat élveztem a gumiba. Ezek után beszélgettünk amivel így utólag sajna el is húztuk az időt rendesen. Már pont lehetett volna egy második kort us kezdeni de lejáróban volt az idő. Mivel nem akartam kellemetlenkedni így időben távoztam.
  • Elszámolás:

    Holott először voltam, utólag kérte ill helyeztem el a polcra. Szerintem az átlagosnál kicsit többet kért dr úgy gondolom hogy megérte. A hölgy is és az egész együttlét egy élmény volt + a barátnő feeling. Szóval nekem abszolút benne volt a keretben.
  • Összkép:

    Abszolút jó érzéssel távoztam, aki szereti a vékony tini lányokat nem fog csalódni. Amanda nagyon nyílt, szókimondó de mégis laza és barátnő stílusú lány. Csak jól érezheti magát az ember vele. Magasabb rangot érdemel de nekem a jó az amit adhatok.
Happy Massage