• DORKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Épp költözésben volt, így többszöri próbálkozásra jutottam csak be hozzá. Kb. egy hétre rá ismét hívtam, előre egyeztettem vele másnap délelőttre, és találkoztunk is egy késő decemberi napon. Aznap még sms-ben megerősítettem a dolgot és nála is voltam pár órával később. Eltekintve a kezdeti kísérleteket, gördülékeny egyeztetés volt, semmi extra.
  • Megközelítés:

    Kérdés honnan mész, budai oldalon van, parkolás fizetős, de hely sok van. Az Allee épp a kéjépület mellett áll, oda is be lehet hajtani parkolni.
  • Helyszín:

    Általános, célnak megfelelő lakás, újabb építésű házban. Kód, főajtón be, lift, folyosó legvége. Szoba célorientált, megfelelő ágy, kevés bútor, tökör az oldalon!
  • Lány külseje:

    Képei nagyon jól sikerültek, valószínűleg egyetértetek velem, ha azt mondom a térdelős, kanapés a legvonzóbb :D Őszintén szólva természetesen Ő van a képein, szép a leányzó, viszont számomra valahogy nem volt különösebben kirívó élőben, ellenben a képekkel. Darázsderék, nőiesen nagyobb popsi, ám összetettben az arányok kevésbé jöttek át számomra. A mellei picin formásak, ám az arányok ugye itt is... Az arc erősen szubjektív, belőlem egy erősebb, érettebb hatást váltott ki, ami társul az érettebben hangzó hangjához is. Kedvelem a cuki, aranyos lányokat, talán evégett is szőrözgetek, de csak azért, hogy jobban dönteni tudjatok! ;) Gyűlik a beszámoló hozzá, egyre könnyebb a mérlegelés.
  • Action:

    Ajtó, belépés, valaki volt még a lakásban, szerintem egy (tán több is) barátnővel együtt dolgoznak, mert osztoztunk a fürdőszobán félidőben. Fürdés, én el, majd Ő el, hamar ment minden, pár perc után megkaptam és kézbe vettem a leányzót a nőiesen telt popsijával együtt. Csók visszafogott, nem barátnő-feeling, de annyira épp elég, hogy kicsit intimebbé tegye a dolgokat legalább. Én irányítottam, kértem térdeljen az ágyra és hátulról körbejártam a területet, szép pu*nci, szép popsi, nyalakodhattok kedvetekre :) A francia nem hagyott nyomot, kezdő benyomását keltette. Misszionárius póz következett, óvatosan átölelt, aktív volt az aktus alatt, csókok is csattantak, zihálás, kéjes hangok színesítették a napot. Hátulról is megkóstoltam persze, de más pózt nem kívántam most. Hamar történt az első aktus vége még a misszibe, mert volt egy jobb barátnős intimebb hangulat a pillanatban, koncentrált rám és megkívántam, engedtem az érzésnek gondolván lesz itt még úgyis egy kör :D Úgy is lett, jól elbeszélgettünk a két menet között, de ahogy általában, egy második gyönyörhöz extrák kellenek, amire még a leányzónak gyúrnia kell. Egy erősebb közepes élménnyel elindultam a fürdőbe, pussz-pussz, távozás.
  • Elszámolás:

    Előre letettem az asztalra, el is tünt miután visszatértem a fürdőböl. "Az új budapesti átlag" mondjátok, rossz nézni, ahogy páran a kéj hevében bátorítjátok a lányokat "többet is kérhetne" és hasonló megjegyzésekkel. Megfelelő viszonyítási háttérrel mondhatom, a ti szavaitokkal élve én a "régi budapesti átlag"-ot látnám reálísabb gyöngyösködésnek itt, mert ha felülről is, de még a tapasztalatlanabb tábort képviseli. Akinek tetszik a telt derék, popsi, és a fentebb leírtak, valószínűleg egy idő után akár többet is ki lehet hozni a lányból!
  • Összkép:

    Összességében egy felső átlagos élménnyel gazdagodtam, nagy a verseny (ami jó nekünk :D) és nehezebb megütni az ennél magasabb szintet. A leányzó legjobb tudása szerint kiszolgál, azzal nincs gond, viszont, ha abszolút tutira akarsz menni, talán még keresgélned kell...
Happy Massage