• Vica

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, elsőre felvette. Megbeszéltük az időpontot és a lehetőségeket.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Sport Arénától egy sarokra.
    Én autóval mentem, parkolás fizetős, de nem vészes. Hely is akad a kis utcákban, könnyen tudtam parkolni.
  • Helyszín:

    Régi bérház, belülről kulturátan felújítva. Új modern lift vissz fel a szalonhoz az emeletre. Szalon modern rend és tisztaság mindenhol. Tágas előtér innen nyilnak a szobák. Többen dolgoznak egyszerre de semmi zavaró nincs benne. Teljesen diszkrét.
    Fürdőben minden új, igényes full tiszta makulátlan, tusfürdőből nagy a választék a kád mellé felsorakoztatva. Törököző friss illatú jobb minőségű.
    Masszázsszobába szék és kanapé a ruhák lepakolására. Masszázspadon lehet magunkat átadni a vendéglátónknak, gyertyafények és halk zene kíséretében.
  • Lány külseje:

    Adatoknak teljesen megfelel. Igazi MILF. Nagyon csinos, 20 évvel fiatalabbakat is meghazudtolná az alakjával, szép formás álló ciciéivel. Fenékben kicsit kisebb mint a fotókon, bánatomra. Arca helyes, bőre selymes, sehol egy pihe, haja félhosszú, szőkés barna.. Nagyon nett, higiénikus. Mivel először voltam nála kicsit távolságtartónak éreztem eleinte, de később sikerült egy hullámhosszra hangolódnunk, ez után teljesen megváltozott. Jókat lehet vele beszélgetni és nevetgélni. Nagyon kedves tud lenni azzal, aki ezt viszonozza neki. Szeret a vendég kedvébe járni. De ezt majd később.
  • Erotikus masszázs:

    Ajtónyitáskor Vica fogadott, fehérneműben és felül egy átlátszó felsőben. Bemutatkoztunk majd cipőmet és a kabátomat letettem az előtérbe. Bekísért a szobába. Kicsi beszélgetés, ruha le, törököző osztás majd kikísért a fűribe. Tusolás majd vissza. Masszázzsal kezdtünk mivel még nem ismertük egymást, így kicsit ráhangolódtunk az együttlétre. Nem egy beszélgetés kezdeményező típus szerintem, így én kezdeményeztem az ismerkedést.
    Kellemesen masszíroz, nem túl erősen, de nem is az a simogatós. Jó keze van, ért hozzá, teljesen ellazított. Talpamtól kezdte, vádli, comb, hát, nyak. Mikor a nyakamat vette kezelésbe a fejemhez állt, a kezem ügyébe. Ekkor felnéztem rá, és loptam két puszit a cicikre és én is elkezdtem simogatni popsiját. Óvatosan elkezdtem levenni róla a falatnyi tangát. Ekkor jelezte felém, hogy piros napok vannak és tampont használ. Én válaszoltam, hogy tiszteletbe tartom, de ha nem zavarja akkor a bugyit csak leszedném róla. Így is lett, aztán jött a varázsszó.
  • Levezetés:

    Fordulásom után, feltérdelt az ágyra és finom olajos masszázst kaptam a szebbik oldalamra is. Ekkor már ágaskodott kicsi énem. Kaptam finom masszirt minden hova, golyszikra és még a gát sem maradt ki, persze a rudazat is kapott a simiből.
    Majd időnként szájába vette legnemesebb részem, miközben kezeivel masszírozott lejjebb, majd fordítva technikázott rajtam. Éreztem, hogy időnként gyorsabban, hol lassabban bólogatott rajtam, közben eltüntetve szájában farkam. Már majdnem végem lett, ekkor kértem, hogy most feküdjön fel ő, és én szeretném masszírozni. Eleget téve kérésemnek hanyatt feküdt és elkezdtem puszilgatni nyakát, közben csókokat loptam szájára, majd a cicikre és simogatva haladtam délnek. Tetszett neki, mert kezdett egyre nagyobbakat sóhajtani és mocorogni.
    Minden porcikáját feltérképeztem és végig puszilgattam. Eljutottam a szép kis "kopasz barackhoz" óvatosan megpusziltam ott is, majd finoman simogatni kezdtem csiklóját. Jó reagált ténykedésemre, egyre nedvesebb lett, majd egyre hangosabban tudatta velem, hogy jól csinálom, ezután összerándulva eljutott a csúcsra. Majd ezt megismételtük még egyszer. Mondtam is neki, hogy ez így elsőre nem semmi tőle. Mosolygott egyet, majd megdicsért, hogy nagyon ügyes voltam. :-))
    Majd hagytam megnyugodni, ezután helyet cseréltünk.
    Ezután feltérdelt hozzám a padra és nagyon finom kezes franciát kaptam tőle. Most már hagytam magam, és egy hatalmasat élveztem nyelvére, mely szépen visszacsurgott a kezére, ahogy azt kértem tőle. Ezután még hosszú ideig nem eresztett, lassan puszilgatta a makkom. Miután lenyugodtam szépen letisztogatott, kértem feküdjön mellém kicsit. Beszélgettünk az élet dolgairól majd időm lejártával elmentem letussolni.
  • Elszámolás:

    Elején az asztalra tettem a megbeszéltek szerint, végig ott is maradt. Pesti átlag.
  • Összkép:

    Sikerült megismenem egy kedves, őszinte Nőt. Semmi erőltetett nincs benne, együttlétünk alatt végig magát adta, nincs semmi szerepjáték. Természetes viselkedés, semmi allűr, mesterkéltség. Élvezi ami csinál. Remélem ha legközelebb megyek, lesz alkalmam viszonozni az orálisan amit tőle kaptam és azzal még nagyobb örömet okozhatok neki.
    Kis huncutkodásara könnyen kapható ha udvariasan kérjük tőle.
Happy Massage