• Vivien6

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, igazából ez már a második alkalom,hogy meglátogatom, így egyszerűen ment. De az első alkalommal nagyon korrekten elmondta a lehetőségeket, árakat. Extra nincs ! (vagy olyat épp nem kértem)
  • Megközelítés:

    Kocsival és tömegközlekedéssel is egyszerű. Nagyméretű parkoló ott van közvetlen mellette. Napközben fizetős.
  • Helyszín:

    Szeged, Újszegedi oldala. Ötemeletes panel, bejutás kaputelefonos csengetésre. A telefonban közli, hogy halkan érkezzek a szomszédok és gondolom a késői randi miatt. A lakás lehetne kicsit kupimentesebb is, de a célnak megfelel. A tett színhelye a kisebbik szoba hatalma francia ággyal. Mivel érkezésem előtt tisztálkodtam ezért ezt az opciót nem vettem igénybe, bár ajánlotta. Mivel érkezésem előtt tisztálkodtam ezért ezt az opciót nem vettem igénybe, de a célnak megfelelő van választék a tisztálkodáshoz
  • Lány külseje:

    Nagyon bájos és babás kinézet. Természetesen a korát nem hazudtolja meg. Apró tenyérbe illő cicik, formás popó (bár az lehetne keményebb) selymes sima bőr. Itt nincs semmiféle csalódás amit látsz a hirdetésben azt is kapod. Egy pici tetkó van rajta, de az a képein nem látszik, de ízléses. Mint mondtam, már második alkalom így ismerősként fogadott.... Ízléses fehérneműben amit később én is hámozhattam le.
  • Action:

    A tett színhelyére érve azaz az ágyra érkezvén fiatal-hamvas testét végig akartam simogatni így felajánlottam egy kis masszázst részére amit szívesen fogadott. Végezvén a hátával édesen beletolta az ölembe a popót amit módszeresen elkezdtem simizni, finoman nyomkodni játszani vele :)
    Ez eltartott 1-2 percig és elkezdtem a puncival is foglalkozni kézzel amit kis sóhajokkal honorált, így gondoltam bele is nyalintok a kis édesbe. Sajnos itt jött a feketeleves mert a kis bugyogó levételekor közli, hogy nehéz napokban van, és ezt most hagyjuk ki ha nem gond. Jó lett volna de azért így azért még sem :D (De mivel mint említettem 2. alkalom volt így akkor azért nem maradt ki és nagyon finom, jól reagáló tini punci van alatta.)
    Ezt követően felállított az ágy mellé és úgy kezdett bele a natúr franciába ami nem feláras.(a kölcsönös sem)
    Hát még nem vérprofi de igyekvő... kicsit próbálja pornósra-bólogatósra fogni ami igazából bejött azért, de kellett egy kis irányítás. Latex szájjal kerül fel ami + pont. Misszi, oldalt végül kutyusban fejeztük be. Nagyon szűk, de rendesen lehet pakolni, nincs nyafi és a ténykedést is finom kis nyögésekkel honorálja ami eléggé izgató szimfónia. Hagyott lenyugodni, nem ugrott el tőlem. A tisztálkodást sajna magam végeztem míg ő magát törölgette.
    Még egy gyors cigaretta. (dohányzik) és pár perc pluszba le is járt időnk. Nincs TP
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint. Átlagos Szegedi árak. Ár - érték arányban nagyon megéri, de inkább a fiatalsága miatt.
  • Összkép:

    Kicsit kezdő filing, de ez semmit nem von le az értékből. Ha az ember irányít kicsit (ami nincs ellenére) akkor sokat ki lehet belőle hozni. 2x voltam, biztosan meglátogatom még.....
Happy Massage