• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Nem Ő vette fel, de így is voltam annyira bátor, hogy megbeszéltem egy időpontot. Megérte.
  • Megközelítés:

    Telefonban kapucsengő szintig megkaptam a címet. Könnyen odataláltam. Van a szomszéd utcában egy parkoló udvar ott parkoltam. Amúgy szerintem nem egyszerű parkolót találni, elsőre én is az utcán akartam de az reménytelen volt.
  • Helyszín:

    Régi körfolyosós bérház egyik emelete, ami átverős, mert a földszint is már emelet vagy valami hasonló, mindenesetre első nekifutásra rossz emeletre mentem, de mivel nem nyílt az ajtó hamar rájöttem, hogy valami gebasz van. Aztán siker. A lakásba belépéskor semmit nem láttam, mer annyira sötét volt de kicsit tovább haladva előkerült a fény és Annát is meg tudtam pillantani. A szoba kicsi, de a célnak megfelel. Földön egy szivacs, fények zene berendezés hangulatos. A hőfok annyira nem volt meleg, de megbeszéltük, hogy kicsi a radiátor és a pót radiátor se volt a toppon. Már a zuhany után amikor átmelegedtem, jobb volt. A zuhanyzó TOP 3-ban van. Tágas kényelmes, meleg, sok kegyszerrel mi csak kellhet.
  • Lány külseje:

    Talán az éveket az adatlapon kicsit lefelé kerekítette, ezt az arcából gondolom, de lehet, hogy én tévedek és ez esetben elnézést! Amúgy nekem nagyon tetszett. Az arca is helyes, de a teste hibátlan. Mindene pont ott és pont annyira kerek amennyire kell. Tiszta izom.... a képek alapján ez át se jön. A mellei pedig hibátlanok. Az egyik legszebb amihez volt szerencsém. Szilikonosak, de én szilikon párti vagyok :) Tetkók vannak rajta de nekem az is tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    Másodszor voltam nála. Első alakalommal csak egy órára mentem. Felvetettem a kölcsönösség kérdését, de azt mondta az csak a másfél órában van. Így hát most másfél órára neveztem be.
    Megérkezésemkor bekísért a szobába, miközben megcsodálhattam gyönyörűen ringó hátsó idomait. Csipkés fekete tanga bugyiban melltartóban meg még valami felsőben fogadott. A szobában megkérdezte, hogy egy vagy kettő levezetést szeretnék én jeleztem, hogy kettőt de a második sikerességében nem vagyok biztos. Megszabadultam a ruháimtól, közben teával és kávéval kínált, a kávét választottam, ami nagyon jól esett. Zuhanyzás után egy kis bemelegítő masszázzsal kezdtünk, kicsit beszélgettünk és a lábaimat megnyomkodta miközben én hason feküdtem. A fenekemet is átgyúrta, ami külön kedvencem mert ilyet sport masszőrök kihagynak :)
    ...folytatás lent 1
    A masszázs elég erős volt. fentről a vállaimtól kezdte és haladt lefelé. Simán beválna sportmasszőrnek is, de kár lenne elpazarolni az ott nem használható tehetségét. Szóval jó erős volt, elidőzött a csomóimon amiket olyan nehéz munkával szedtem magamra :) ....mindeközbe beszélgettünk, a a jógáról a kocsikról és az élet egyéb mélyen szántó gondolatairól. Beszélgetés közben ért egy csalódás, ugyanis ekkor jeleztem, kértem, hogy hagyjon időt... azaz igényelném a múltkor megbeszélt kölcsönösséget, amire azt felelte, hogy ezt az elején kellett volna mondanom és ezzel a téma le is volt zárva a részéről. Én úgy vagyok vele, hogy nem erőszak a disznótor, valamiért nem szereti, hát ennyi de kértem, hogy legalább a bugyit vegye le, amit készségesen megtett. Hívogató szépen borotvált, de sajnos közelibb infót nem tudok hozzáfűzni. A masszázs fojtatódott lefelé a fenekem keresztül a lábaim felé, majd fordulás és hanyatt fekve is megmasszírozta a lábaimat is a kezeimet.
    ...folytatás lent 2
  • Levezetés:

    Első levezetés: A fenék masszázs közben óvatosan puszikat is elhelyezett a fenekemen, majd benyalt ahogyan nem sokan csinálják. A lábaim között alsó madárfogásban részesített és a nyalogatás közben kaptam egy kis pénisz masszázst is. Kérte hogy forduljak meg. Rám csusszant, a nyakamba lihegett, majd kaptam pár nyelves csókot is. Mindeközben tapiztam izmos hátát feszes fenekét és a ciciket is már amennyire hozzáfértem. Lefelé haladva végig csókolgatott mindenfelé, majd a már akkor kőkemény szerszámomat a szájába vette. A franciája isteni. Bő nyálasan eléggé mélyen bevette, a heréket a környéket a gátat is nyalta sőt az ánuszra is jutott. Francia közben többször szemeztünk kéz minimális használatával a szájába robbantam. Az utódoktól egy papírtörlőbe szabadult meg, majd megtörölgetett és kérte, kicsit még mellém bújt, puszilgatott, majd kérte az újabb fordulást.
    ...folytatás fent.
    Második levezetés. A masszázsból simogatás lett, majd bekente a ciciket, amiben én is szívesen segédkeztem, kicsit csúszkált raktam, csókokat váltottunk, tapi mindefnelé, majd ismét a farkamat a szájába véve megkezdődött a második francia. Bőnyálasan hamar bekeményített. Cuppogva nyalta falat a farkam, a golyókat is bekapta szopogatta, majd felhúzta a lábaimat és alaposan kinyalt. Mikor visszatért a franciázáshoz a nyelve helyett az ujjaival masszírozta az ánuszomat, majd az ujjacskák be is csusszantak. Nem vettem észre, hogy használt volna védőfelszerelést, minden estere egy alapos prosztata masszázzsal kiegészített szopást kaptam. Innentől kezdve nem volt kérdés a második menet létrejötte. Meglepően hamar újra a szájába durrantottam.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt az elszámolás. A rózsaszálak mértéke szerintem átlagos, találni kedvezőbbet és kedvezőtlenebbet is a városban, mindenesetre arányaiban nagyon megérte.
  • Összkép:

    Nagyon formás, kedves lány, aki istenien masszíroz és még istenibben franciázik, a hozzá tartozó extrákról nem is beszélve. Nagyon megérte, ezért is tértem vissza és még fogok is. Talán egyszer a kölcsönösséghez is jó leszek :)
Happy Massage