• Anilla23

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel a kiírás szerint 7-től rendel már reggel hívtam, hogy tervezni tudjam a napom. Az első hívásra nem vette fel de kis idő múlva visszcsörgött. Hívtam és egyeztettük a lehetőségeket és az időpontban is megegyeztünk. Ezt később egy kicsit módosítottuk az én kérésemre, de szerencsére rugalmasan kezelte.
  • Megközelítés:

    Én a GPS-re hagyatkoztam így könnyű volt metalálni. Egyébként maga a ház a többitől eltérően merőleges a megadott utcára, ez esetleg zavaró lehet. Parkoló volt a ház előtt és szerintem tömegközlekedés is lehet a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás maga rendben van, tágas baszoba negy ágy, a fürdő a célnak megfelel. Egyébként tisztaság és rend. Lift van, de az utolsó szintre már gyalog kell felmenni
  • Lány külseje:

    Anilla a képeknek tökéletesen megfelel, akinek a fotók alapján tetszik nem fog csalódni, egy világos mini ruhában fogadott. Vékony az átlagnál magasabb leányzó, de nem égigérő. Cicik kellemesek, semmi mű, tökéletes természetesség. Elsőre a könyvtáros és az ovónéni jut eszembe.
  • Action:

    A biztonság kedvéért még egyszer rákérdeztem a lehetőségekre és mivel semmi változás nem volt irány a zuhany. Mire vissztértem ő már az ágyon térdelt és nem volt rajta semmi. Mellé térdeltem és ismerkeddés gyanánt egy kis simi és csók következettt. Nem mondhatnám, hogy heves csókcsata volt de a szájrapuszinál azért jóval többre sikeredett. Ez nem tartott sokáig, kért, hogy feküdjek hanyatt és kezelésbe vett. Pontosabban szájalásba, mivel a kezét csak a környák kényeztetésére és a profi prosztatamasszázsra használta miközben tövig eltüntetett. Nehéz dolga nem volt nem vagyok XL méret. Ennek ellenére is pirospont. A francia nem csak alibizés. Le is kellet állítanom néhányszor, ekkor csak simi volt és miután pihenni hagyott folytatta. Nekem egy órában egy őatronom van így inkább arra törekedtem, hogy minél tovább megtartsam, így helycsere és én kezdem kényeztetni. Szép nagy csiklója van jól izgatható de az ujjazást nem szereti, ez az adatlapján is ki van húzva és ezt be is tartja. Nyalakodás közben irányított és a csípőjét is mozgatta rendesen míg el nem ment. Ekkor éreztem idejét gumit kérni és missziben becsusszanni. A punci jó volt, behatolás után kishíjján elmentem és kértem hogy egy kicsit "hagy szokjam" így elkerültük a korai véget. Egy kicsit magamhoz tértem és szoszerint élvezkedtem miközben néha csókot loptam, néha a cicikkel foglalkoztam és Alinna is jól érezte magát. Be is segített magának néha kézzel simogatva a csiklóját. Ha kritikus akarok lenni akkor csupán annyit jegyeznék meg, hogy az elején nem volt eléglza, de később rendesen széttárta a combjait. Én sokszor el tudtam volna menni de azt a straponra tartogattam így ismét nyalakodni kezdtem. Egy idő után javasolta a 69-et és így ismét elment és nekem is tetszett a játék. Miután elment szóltam, hogy "tiéd a pálya". Ekkor jött a strapon. Szerencsére nem dorong, de neis ujj és jól használja így el is durrantam. Jó nagyot élvezten, volt mit takarítani. Az óra elillant én zuhany öltözés búcsú és el.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vállal, minden az alapban és így átlagos az ajándék mértéke. A minőséghez képest nagyon előnyös. Nem kérte a de az elejénn az asztalra tettem.
  • Összkép:

    Anilla tényleg odaadó szerető, nincs semmi kamu. Amit vállal az megteszi és nem is akárhogy. Egyebekben egy kedves kellemes hangú lány, mindenben a kedvemet kereste, sokszor tényleg ovónénis volt én pedig az ovis. Összességében jól éreztem magam, mindent megkaptam amit szerettem volna.
Happy Massage