• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Phil!


    Annyi mindent szeretnék neked leírni ebben a kis szösszenetben, hogy nem is tudom hol kezdjem. De mint mindent, ezt is el kell kezdeni valahol...

    Nagyon sok jót hallottam rólad a közös ismerősünktől és mikor adódott az alkalom, hogy egy laza, baráti iszogatás közben megismerhetem a híres felhőtlenPhilt, nagyon örültem neki. Bár nem gondoltam, hogy a felhőtlen iszogatás egy felhőtlen szexcsatába torkollik :D
    De ha már úgy alakult, nem vagyok semmi jónak az elrontója :)))

    Örülök neki, hogy kifejezetten jól fogadtad a liftes tréfát. Arra gondoltam, hogy tuti elküldesz miatta a pi...ba :D
    Kíváncsi voltam, hogy utcai ruhába fel fogsz-e ismerni vagy nem. Nem tudtam, hogy lebukok ott helyben vagy saját magamat kell majd lelepleznem. Egész végig próbáltam a telefonom nyomkodásával elvonni a figyelmem arról, miként néztél végig rajtam tetőtől talpig, mert ha elkezdek mosolyogni vagy nevetni, akkor tuti lebuktatom saját magam :DDD

    Úgy gondolom, hogy talán félig-meddig sikerült megtréfálni téged, mivel hamarabb kiszálltam a liftből, szerintem elszállt az a gondolatod, hogy én vagyok a liftes lány :)))
    Szerencsémre mikor beléptem az ajtón nem szidtál, hanem édesen rámmosolyogtál :)))

    Utána már minden jött magától. Ilyen kellemes beszélgetés és italozás közben mindig illik megköszönni az italt egy puszival. Mivel én inkább a finom csókot díjazom és közös barátunk is tanúsíthatja, hogy nem vagyok egy ma született bárány, valamint imádok flörtölni és kacérkodni, így beadtam a derekam és engedtem a csábításnak :P

    Az Action-ra különös képpen nem térnék ki, mivel nem pont erről kell szólnia egy reagnak és ahogy te megörökítetted az tökéletesen átadja mi is történt az ágyikómban. Szerintem ennél jobban nem is lehet. Egy gondolatot talán mégis hozzáfűznék :)))
    Olyan fergeteges és eseménydús együttlétet alkottunk ( hiszen két ember kell hozzá ), mint amilyet elképzeltem a rólad látott, hallott, olvasott infón alapján. Bizonyosságot nyert, hogy imádod a Nőket, a minőségi szexet és szeretkezést, a franciás játékokat minden pozícióban és szerepben, szeretsz a forró punciba beleolvadni és végül ami eszembe jut, de nem utolsó sorban, hogy nagyon bírod ha elszakítják nálad a cérnát :))))

    Nagyon ügyesen feszegettük egymás határait :P
    Tudom, hogy aggódtál azon, hogy nem lépted-e át nálam, mivel nem ismertél és nem tudtad meddig mehetsz el. Most szeretnélek sokadjára is megnyugtatni, hogy egyáltalán nem tettél semmi olyasmit, ami nem esett jól vagy akár bántásnak is vehettem volna. Az, hogy eltévesztetted a célpontot és teljesen más irányba mentek a legénycseppek, bárkivel megeshet. Tudom nem volt szándékos, így természetesen meg van bocsájtva :))))
    Ha szándékos lett volna, biztos nem doblak ki pucéran a nem létező hóba, hanem inkább a kikötözést választom és addig ütöm a feneked, míg meg nem tanulod, mi a magyarok istene :DDD

    Na jó, most már befogom a szám és ideje a mondandóm végére érni :))
    Köszönök mégegyszer mindent amit kaptam tőled. Tudom, hogy nem jársz mindig sűrűn lányokhoz, nagyon sok érdekes és jó szolgáltató van akit szeretnél meglátogatni, de ha egyszerre erre sodor a szél biciklizés közben, szívesen látlak a kis kuckómban egy felhőtlen randira, hogy tovább feszegessük egymás határait!


    IMÁD ÉS CSÓKOL egy szexi kislány:


    Wanda Gold :**** ❤❤❤


    De száz szónak is egy a vége: HŰHA... ;) ❤

  • Egyeztetés:

    Több csatornán is felvettük már a kapcsolatot, mindig gördülékenyen zajlott a kommunikáció. Életvidám, pörgős lány benyomását keltette a beszélgetések során, ezért sem szabad kihagynia telefonos kapcsolatfelvételt. Mi az időpontegyeztetésig nem jutottunk el, de úgy vélem az sem lehet probléma.

    Személyes megismerkedésünk apropóját egy közös barátunkkal való találkozás adta, aki aznap este épp Wandánál vendégeskedett. Megbeszéltük, hogy nála futunk össze, így egy füst alatt a házigazdát is megismerhetem. A dugás konkrét szándéka nélkül – még akkor is, ha napjában viszonylag sokszor jut eszembe a szex – csengettem be hozzá, aztán tessék, most beszit írok.
  • Megközelítés:

    A megközelítés fejedelmi. Pontosabban királyi. A Nagy Lajos és Erzsébet királyné útja feküdtek össze, és nem is néhány röpke pásztoróra erejéig, hanem hosszú évek óta adnak biztos tájékozódási pontot a Zuglóban kalandozóknak. Villamosok és buszok garmadája jár erre, gépkocsival parkolni sem ördöngösség, a biciklijét pedig egy egész kerékpár szakosztály el tudta volna helyezni, annyi villanyoszlop, tábla, rács található a környéken, a lépcsőházban pedig korlát, sőt, ha udvarias vagy, akkor talán még a lakásba is felvihető a drótszamár.
  • Helyszín:

    A lakás igen tágas, amerikai konyhás, erkélyes kecó. Tiszta, ugyanakkor otthonos. A tetthely félreérthetetlen hangulatot sugároz vörös falaival, rőt színeivel.

    A vizes blokk jól felszerelt, tiszta, és bohókás. Hogy lehet egy fürdőszoba bohókás? Mert a zuhanyrózsa diszkófényekben játszik használat közben. Rég láttam ilyent, gondoltam kiélvezem, ahogy a tus a szivárvány minden színét ontotta a farkamra. Szerencsére Wanda beugrott egy kézmosásra, máskülönben lehet, hogy még mindig a zuhanyzóval veretném a vizet és a fényeket a szerszámra, ami e rövid időre színes ceruzává avanzsált.
  • Lány külseje:

    Volt szerencsém Wandához utcai ruhában, ugyanis kicsit megtréfáltak: a kaputelefont nem Wanda, hanem a közös ismerős vette fel, elmondta hova merre és beengedett.
    A postaládáknál egy szexi kislány szöszmötölt. Dik - mondom - ez a lány tisztára olyan, mint amilyennek Wandát a fotói alapján elképzeltem … annyi különbséggel, hogy ez a lány fel volt öltözve. Benyomultunk a liftbe (a bringa és én), már érintettem volna a gombot, amikor a lány is belépett a felvonóba. Szia! Szia! Felfedjem magam? Megszólítsam? És ha mégsem ő az, akire gondolok? Nem sokáig filózhattam, nem az Empire State Buildingben paternostereztünk, ráadásul a lány egy emelettel korábban kiszállt.
    Közös ismerősünk nyitott ajtót, beszélgettünk kicsit, majd pár perc múlva betoppant a liftes lány, aki persze, hogy Wanda volt. Wanda, a dugni való, kerek tetovált lány, akivel a felvonóba utazva nem is bánnád, hogyha beszorulnátok egy időre.

    Wanda, rendkívül ápolt, ruganyos, testalkatát meghazudtoló kondiban lévő csaj, aki ha nem vagy észnél, secperc alatt lerendez. Noha az átlagostól pár kilóval több, de arányos idomai, helyes arca olyan összképpé formálódik, ami nemhogy maradásra, de visszatérésre ösztökél.

    Tetoválásai alapján egyébként jól felismerhető, beazonosítható.
  • Action:

    Nem rendelési időben mentem, buliból érkeztem az éjszaka közepén, a lányok is lazulni jöttek össze, úgyhogy a kis tréfa után egyből kevertek egy italt nekem is. Aztán még egyet. Beszélgettünk, repültek a percek, fogytak a koktélok (a vodka narancs és a gin tonic koktél?), egyszer csak azt vettem észre, hogy Wanda derekát karolom, az ő keze pedig a combomon pihen. Hoppá!
    Végülis szombat este van, belefér. Talán megköszönhetném az italt egy puszival Wandának. Hozzá hajoltam, ő nem húzódott félre, sőt, valahogy úgy alakult, hogy szám a szájával találkozott, ajkai kinyíltak, a pusziból csók lett. Kérdőn néztem közös ismerősünkre, hogy ilyenkor mi van. Ő csak mosolyog: ilyen barátságos lány ez a Wanda. Barátkozhatnánk hárman is? Nem, közös ismerősünk már hulla volt, telefonjába temetkezett és kidőlt a kisszobában. Az én farkam viszont állt keményen, Wanda pedig szívélyes házigazda volt és felajánlotta, hogy enyhíti feszültségemet.

    Wanda csak rövid ideig hagyott kettesben a szivárványos zuhanyrózsával, hamarosan újra megjelent, hogy minden rendben van-e, majd törölközés után a tetthelyre kísért.
    Számomra mindig van egyfajta pikantériája annak, amikor egy vadidegen lánnyal kerülök szexuális kapcsolatba, a fentebb leírt körülmények pedig már-már a civil ismerkedés rég érzett izgalmát ültették belém.

    Wanda puha csókja, finom, mégis határozott nyelvmunkája élvezetes francia ígéretét hordozta magában, amiket hamarosan be is váltott.
    Újdonsült ismerősöm a számtól gyorsan elért a farkamig és változatos kényeztetésbe kezdett: simogatta, babusgatta, puszilgatta, teljesen felajzott, miközben vigyorogva nézett fel rám. Tuti azt várta, hogy mikor szakad el nálam a cérna. Hát azt várhatod kisanyám – gondoltam magamban – mert én fegyelmezett úriember vagyok. Jó, kicsit megigazítottam a haját, hogy ne legyen nyálas és ne lógjon be minduntalan a képbe. Meg talán kicsit rá is fogtam a tarkójára. Az is előfordulhat, hogy akaratlanul is löktem egyet-kettőt csípőmmel a torka felé. De esküszöm, csak ennyi, valójában magától is egyre mélyebbre és mélyebbre vette szájába a farkam. Persze az örökkévalóságig nem tudta növelni a nyelethosszt, de nem a képességeinek hiánya miatt, inkább azért, mert ahogy Einstein is megmondta, hogy szerinte csupán két dolog végtelen a világegyetemben… és bizony az én farkam nincs e két dolog közt. Alsó középkategóriás cerkámat gond nélkül nyelte koppanásig Wanda, orrát a hasamba fúrta, miközben makkom a torkába simult.

    Nem csak a franciás pózokat (hanyattfekvésből térdelésbe, passzív élvezőből, aktív szopatóba mentem át), de szerepeket is cseréltünk: szívását, cuppogását nyalással és szörcsögéssel próbáltam meghálálni.
    Wanda húsos szeméremajkai édes munkát adtak a nyelvemnek. Puncijának anatómiája újszerű élményt biztosított, amit nem hinném, hogy viszonozni tudtam, de Wanda volt olyan kedves és egészen beleélősen adta át a terepet a próbálkozásaimnak. Közben néha felnyúltam és melleit markolásztam, csak úgy, saját élvezetemre. Hangos sóhajtás volt a jutalmam. Áttörést feltehetően nem értem el, azt viszont igen, hogy Wanda jelezte, hogy nem bánná, ha komolyabb dologba fognánk.

    Gumit húztunk hát és egymásba olvadtunk. Én szinte szó szerint olvadtam, a korántsem laza tempó miatt szakadt rólam a víz. Meglovagolt elölről-hátulról, szeretkeztünk szemből, basztunk kutyában, keféltünk térdelve és dugtunk oldalfekvésben. Nekem ez utóbbi tetszett legjobban: Wanda az oldalán feküdt, én a lábai közé térdeltem, egyik lábát magamhoz öleltem és hangos csattogás közepette próbáltam újra és újra a lehető legmélyebben belé hatol. Vendéglátóm kellemesen ki van párnázva, így remélhetőleg nem tettem benne kárt nagy igyekezetemben. Élvezet volt látni, ahogy a lökéshullámok hatására mellei táncot jártak. Számomra piszok kellemes volt a szög, mert a zacskó minden egyes löketnél nekicsapódott Wanda fenekéhez, tovább fokozva az amúgy sem alacsony élvezeti faktort.

    A csúcs közeledtével kérdeztem, hogy a szájába élvezhetek-e (a találka előtt többször is tanulmányoztam az adatlapját, de ahogy említettem, nem készültem direkt a randevúra és nem tudtam felidézni, hogy mit lehet és mit nem), mire Wanda cukin nyitotta a száját, én pedig néhány húzás után tisztességes adagot fröccsentettem … az arcára. Eskü nem így akartam, tízből kilencszer viszonylag kiszámíthatóan, kis ívben bocsátom útnak a legénycseppeket, de most valahogy komolyabb lett a röppálya, így jutott Wanda homlokára és a szemébe is, ami miatt külön elnézést kérek. Vendéglátóm igazán toleráns volt, nem baszott ki pucéran a hóba (akkor még nem is volt hó), pedig lehet, hogy megérdemeltem volna.

    Közös tisztálkodás, kellemes átcsutakolás, cigi (már az erkélyen), búcsúital, majd elköszöntem Wandáéktól és eltekertem a felkelő nap irányába.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban olvasható, hogy Wanda átlag feletti kedvességében és képességeiben az átlag alatti ajándék fejében részesülhetnek a hozzá bejutó szerencsések.

    A mi randevúnk nem teljesen szokványos keretek között zajlott, abszolút baráti hangulat uralkodott végig. Nem is tudtam mennyit adjak. Az új budapesti átlag inkább csak a fogyasztásomat fedezte, minden egyéb mondhatni számomra volt ajándék.
  • Összkép:

    Madarat tolláról, embert barátjáról Márpedig Wandának rendkívül kedves pályatársa van, tudtam, hogy nem csalódhatok.

    Wanda ugyan nem felel meg a férfimagazinokban magasztalt nyúlánk, karcsú, szilikonmellű szépségideálnak, mégis igen csinos, vonzerejét növeli az kacérság, amivel sok fickót az ujjai köré csavar még azelőtt, hogy lefeküdt volna velük. Mikor pedig már valamelyik szerencsés megkapja őt… na, akkor már nem csak szexuális vonzereje, hanem páratlan technikai tudása is le fogja nyűgözni az illetőt.
Happy Massage