• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága cfr!


    Nem is tudom hol kezdjem a mondanivalóm. Köszönöm szépen neked a csodás randit és ezt a szuper beszit is. Teljesen megleptél vele, egyáltalán nem számítottam rá. Nagyon imádom és mosolyogva olvastam minden egyes sorát. Annyi jót írtál rólam, telehintve ezer bókkal, hogy tuti pirosra váltott az arcom olvasás közben :D

    Külön köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet a fürdőmben található férfi intim mosakodóra is. Ez nagyon sokan nem veszik észre és mint mondtad is, nem nagyon található meg a lányoknál vagy esetleg csak kevés helyen. Én folyamatosan használok intim mosakodót és úgy gondolom, hogy nektek is legyen elérhető nálam. Aki szeretné használni, annak adott a lehetőség :)))

    Nagyon örülök annak, hogy ilyen jól érezted magad velem. Bár amikor beléptél az ajtómon, azt hittem nem vagyok neked szimpatikus, de hamar kiderült számomra, hogy rosszul gondoltam. Fantasztikus és eseménydús randit tudtunk összehozni mi ketten :)))
    Partner voltál mindenben és értelmesen el lehetett veled beszélgetni bármilyen témáról legyen szó. Ennek nagyon tudtam örülni, mivel nem szeretem a kínos csendet ;))

    Egy kicsit meglepődtem mikor itt akartál hagyni félidőben, gondoltam magamban hogy netán valamit rosszul csináltam? Megnyugodtam mikor mondtad az okát, hogy miért. De most már tudhatod, hogy nálam ilyen nincs. Sose szoktam feladni, kivétel amikor már muszáj :D
    Milyen jó volt, hogy nem engedtelek el, így legalább megtudtad, hogy tudsz te kétlövetű is lenni, nem mindig csak egy ;))


    Köszönöm szépen mégegyszer a kedvességet, a figyelmességet és minden mást is....


    Várlak vissza máskor is, mikor az időd engedi egy csodás randira az otthonomba!


    Addig is sok CSÓK és ÖLELÉS :***


    Wanda Gold ❤


    U.i.: Örülök, hogy megtaláltad személyemben azt, akit már régóta kerestél :))) ❤❤❤

  • Egyeztetés:

    Hirtelen támadt egy kis aznapi szabadidőm, így telefonon hívtam Wandát üzenetküldés helyett. Néhány csörgés után felvette és hamar tudtunk is egyeztetni időpontot néhány órával későbbre. A bővebb infóból tudtam mindent, így felvilágosításra nem volt szükségem.
  • Megközelítés:

    Zugló egyik nevezetes tere közelében van, közel az M3 autópályához. Autóval remekül megközelíthető, parkolóhelyet egy, a helyszínhez közeli mellékutcában találtam, elég könnyen. Ahogy megfigyeltem, tömegközlekedéssel is jól ellátott a helyszín.
  • Helyszín:

    A ház bejárat a főútra nyílik, a lakás egy felsőbb emeleten van. Az ajtón belépve egy otthonos kis kéjlak fogadott. Tisztaság és rend mindenhol. A fürdőszobában nagyon gazdag választék volt tusfürdőkből és - amit eddig sajnos még egy lánynál sem láttam - volt intim mosakodó és férfi dezodor is. Nagy örömmel használtam mindkettőt. Nomeg a szájvizet is. A tiszta és illatos törölköző ízlésesen háromszög formájúra volt hajtogatva.
  • Lány külseje:

    Wanda egy fiatal, nagyon csinos, helyes arcú, husi csaj. Pont, amilyet szeretek. Van rajta fognivaló mindenhol: gömbölyű popsi és cici és ami a gyengém, husi derék és váll :-) Jól markolható :-)
  • Action:

    Nagyon régóta keresek lányt, akihez mind az általa nyújtott szolgáltatások, mind a külseje, mind pedig a hozzáállása alapján érdemes lehet visszajárni. Nos, azt hiszem, Wanda személyében ezt megtaláltam. Külön-külön ezek a tulajdonságok meg voltak, vannak egyes lányokban, de akiben mindez egyszerre, olyannal eddig nem találkoztam. Érkezésem után puszi, bemutatkozás, ajándék átadása. Wanda rögtön innivalóval kínált, ezekből is bőséges kínálatott tudott felvonultatni. Ásványvizet kértem, a polcra helyeztem a rózsaszálakat (amellyel kapcsolatban Wanda azt mondta, ráér utólag is és amely mindvégig érintetlenül a helyén maradt), majd elhúztam egy alapos tisztálkodásra. Wanda közben már türelmetlenül várt rám :-) Egyeztettük a programot: kifejezetten popsis együttlét miatt kerestem fel őt, de csókot és ujjas játékot is reméltem. Nem kellett csalódnom. Wanda kezdésnek elkezdett lágyan csókolni és kérdezte, mit szeretnék. Elsőre rábíztam magam, kezdeményező volt és önálló, de szerintem simán irányítható is, majd legközelebb kipróbálom. A farkamat kezdte a szájával kényeztetni, fergetegesen csinálta. Nem maradt ki a mélytorok sem. Szerencsére közben én is simogathattam haját, kerek, feszes mellét, gyönyrű, sima punciját. Ekkor rátértünk jövetelem valódi céljára: gumit kaptam, Wanda kutyusba térdelt és megadta az instrukciókat: rámozog lassan a popsival a farkamra, utána pedig már lehet vadabbul tolni. Így is lett. Fogtam a kerek csípőt, majd egyre hevesebben dugtam a szűk popsit. Wanda közben kéjes nyögéseket hallatott. Fenséges volt. Így is lett végem. "Hú, ez jó volt!" - nyögte a végén Wanda. Nagyon jó volt ezt hallani, akár igaz volt, akár nem :-) Megpihentünk, dumáltunk kicsit. Saját magamat ilyen helyzetben egylövéses fickónak gondoltam, így lassan szedelőzködni kezdtem, noha az órámnak még korántsem volt vége. Erről vendéglátóm hallani sem akart. :-) Újra kezelésbe vette a farkam: először csak lágyan, később határozottabban simogatta, majd elkezdte kiverni. Közben a jobb kezemmel ismét utat kerestem és találtam a punci felé; először lassabban, később erősebben ujjaztam Wandát, miközben vadul csókolóztunk. Második körben így is lett végem, a kezei között. Hagyott lenyugodni, letisztogatott, végezetül ismét innivalóval kínált. Felöltözködtem, elköszöntem - és ahogy az ember ilyenkor "elvárja" - remegő lábakkal távoztam.
  • Elszámolás:

    Annyi volt, amennyi a bővebb információk között írva vagyon, új budapesti átlag. Nekem bőven megérte a kiszolgálás minőségét és az átélt élményt figyelembe véve.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Wandával, maximálisan megkaptam azt, amiért mentem, sőt, még többet is.
Happy Massage