• Leóna

  • Beküldte:
  • Leóna reagálása

    Kedves!
    Nagyon köszönöm az írásod! Örülök, hogy jól érezted Magad újra, de tudod ugye, ezzel én is így vagyok!
    Várlak bármikor szeretettel!Csókollak addig is!

  • Egyeztetés:

    Telefonon mivel már nagyon sokszor voltam nála így ez simán megy.
  • Megközelítés:

    Szentendrei Bogdáni út keresztedéstől nem messze az egyik magasabb panel.Kék busz nem messze ,parkoló fizetős de még az olcsóbb kategória.És mindig van szabad hely.
  • Helyszín:

    A felsőbb emeltre ajánlót lifttel érkezni.A lakásban a kisebbik szobában voltunk ahol egy nagy franciaágy van.A cuccaimat egy székre tudtam letenni,a hangulat fényről egy tv zene csatornája gondoskodott. A fürdőben minden igényt kielégítő választék fogad több fajta tusfürdő található,és szájvíz is van. A törölköző száraz és megfelelő méretű.
  • Lány külseje:

    Minta képeken is látszik egy jól karban tartott kívánatos testű milf .Legutóbbi találkozásunk óta annyi változás történt,hogy más lett a frizurája és szilikon ciciket csináltatott amitől még szexibb lett a kinézette.Megérkezésemkor magassarkúban,combfixben és egy tangában fogadott ami pántokkal volt össze kötve a melltartóval.
  • Action:

    Mivel már jó ideje ismerjük egymást így egyből meg van a kölcsönös harmónia.Egy órát töltöttünk együtt A szobába visszatérvén hosszú ölelkezős csókkal kezdtük meg az erotikus felvezetést,miközben már végig simogattuk egymást.Majd letérdelt és a szájába vett és lassan érzékien elkezdet szopni egyre több nyálat használva,és mély torkos tudását latba vettbe kényeztettet.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol a tangáját félre húzva most én kezdtem őt nyelvel izgalmi állapotba hozni. Kitartásomat heves nedvesedés koronázta majd a szájába kért így most Leonka a hátán fekve én meg fölé térdelve hagytam,hogy a szájával kivégezzen.Nem is kellet sok és a torkába szájába élveztem amit azonnal lenyelt.Rövid kis beszélgetés az új cicikről miközben már kézzel verte a farkam,majd megszabadult a felesleges ruhadaraboktól és a melleit kínálta fel finom óvatos kényeztetésre.Nagyon komolyak lettek alig várom ,hogy rendesen játszadozhassak velük. :) Majd a hátamra feküdve hagytam ,hogy a kedvemre tegyen egy brutál nyálas franciával melybe beletette minden tapasztalatát és tudását.És én csak élveztem és élveztem ahogy játszadozik velem.Mielőtt elélveztem volna gumiért kiáltottam amit punciját felém fordítva vett elő még tovább fokozva a vágyat ,hogy minél előbb benne lehessek.Be öltözés után szemből hatoltam belé és lassú mozgással élveztem ,hogy a combjai között járhatók benne.Végül így is fejeztük be.
  • Elszámolás:

    Előre szoktam kérés nélkül. Az új és a régi átlag közötti.
  • Összkép:

    Újfent egy kellemes élménnyel lettem gazdagabb.
Happy Massage