• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Diablom!


    Először is szeretném neked megköszönni, hogy újra élvezhettem a társaságod, bár most is egy kicsit nehezen jött létre a randi, de ami késik az nem múlik :))
    Másodszor pedig ezt a csodás beszid. Nagyon jól sikerült megörökítened a randink minden egyes percét. Teljesen átjött, hogy mennyire jól éreztük magunkat egymás társaságában :))

    Nem nehéz veled csókcsatába keveredni, hiszen te is rohadt jól csókolsz ;))
    Persze most sem maradhatott el a közös tusi, ez már szerintem minden egyes randink része lesz, hiszen élvezzük megmosni egymásnak minden egyes porcikáját. Jó kis előjáték ez :P

    Örülök, hogy most is imádtad a francia nyelvleckémet, aminek a hatására csillagokat láttál és még a könnyed is kicsordult :))
    Azon pedig ne aggódj, hogy most egy kicsit lustább voltál, nincs ezzel semmi gond. Egyáltalán nem neheztelek rád, így is tökéletes volt a mi randink. A kedvességed és az odafigyelésed mindenért kárpótol ;))

    Köszönöm a bizalmadat ( ezt tudod mire értem ), a sok sok bókot, ami nagyon jól esik a kis lelkemnek és azt is, hogy el lehet veled csevegni egy forró kakaó közben :))

    Ügyes vagy és sikeresen megfejtetted miért szerepel a Gold a nevemben. Tudod volt már egy pár ember, aki azt hitte azért van benne, mert pornózok vagy pornóztam. Szó sincs erről és még soha meg se fordult a fejemben. Rátapintottál a lényegre, hogy mire utal a Gold szó :))

    Várlak máskor is, bármikor, egy kellemes pancsira, finom csókcsatára, egy kis hancúrral egybekötve!

    Vagy lehetséges, hogy várunk?
    Én már ezt lezsíroztam ahogy kérted, csak a füstjeleket várjuk :D


    Csókollak és ölellek:


    Wanda Gold :*** ❤


    U.i.: Köszönöm szépen a Dolce Gusto kapszulát! Isteni finom, mint te :P ❤

  • Egyeztetés:

    Wandával személyes üzenetben szoktunk beszélni.
    Mindenre készségesen válaszolt,incselkedett is,tetszett!
    Aztán a beszélgetésünket találkozóba akartuk mélyíteni újra csak sajnos ilyenkor gyakori megfázás részemről közbeszólt.
    Pár nappal később pár üzenetváltás után,gyógyultan aztán sikerült összehozni a randit!
  • Megközelítés:

    Most tömegközlekedéssel robogtam a helyszínre.
    Gyakorlatilag csak légi járművel nem lehet oda leszállni,minden mással oda lehet menni.
    A villamos a busz az ajtó előtt tesz le.
    Számozás teljesen egyértelmű és könnyű megtalálni.
    Parkolás a környező utcákban ingyenes viszont amerre én jártam ott nem volt üres hely.
  • Helyszín:

    Kellemes hangulatú lakás még karácsonyi hangulatban.Amerikai konyhás nappali.A nappali egyébként egy függönnyel van leválasztva.Rend és tisztaság mindenhol.A fürdő mindent kielégít amit csak kell főleg ha magaddal viszed Wandát is :)
    Baszoba kényelmes nagy ággyal,hi-fi szolgáltatja a zenét.
  • Lány külseje:

    Wanda egy nagyon erotikus kisugárzású kis energiabomba szerintem.Fekete haja copfban volt és egy nagyon szexi vadító piros fehérneműben nyitott ajtót amiből majd kiestek a kedvenceim: a gyönyörű cickók.A lábszárán viselt tetkója nekem nagyon bejött.
    Képeknek abszolút megfelel,arckitakarástól ne féljen senki.Egy Tündér a hölgy :)
  • Action:

    Megérkezés,ajándék átadás,és hosszas nyelves csókok.Így indult a történetünk.Csókja isteni,beleélős,rohadt jó.Bementünk a szobába és már kínált is üdítővel és ismét néhány csókkal.Gyorsan levetkőztem,kortyoltam a vízből amit kértem és Wandával irány a fürdő.
    Elkezdtem kibontani szexi ruciából és szinte azonnal babusgattam a cickókat míg addigra már kemény farkammal simogattam popsiját.Víz beállítva tusfürdő a kézbe és már el is kezdte maszírozni falloszom.Golyók is kaptak ápolást rendesen majd kezdődött egy laza francia.Rohadt jó volt megint.Én is jól összehaboztam a ciciket,jól megsimogattam a gyönyör kapuját is közben természetesen ment a nyelvcsata.Törölközés és irány a szoba.
    Ebben a randiban a legnagyobb szerepet most a francia játszotta.Első felvonásban én térdelve Wanda előttem kutyusban vette szájba a velem egykorút.Lassan melegített, nyalogatás, golyó cirógatás aztán hopp tövig.Itt jött el a pont hogy gyengéden megfogjam a copfját és kicsit diktáljam az ütemet amit középhangos hümmögésekkel vett tudomásul és követte a ritmust.Másik kezem popsiján kalandozott néha-néha odapaskolt egyet majd dögönyözte a cickókat is.
    Kényelmes így?-kérdezte kéjesen amire én hanyatt dobtam magam.Szinte követte farkam mozgását és újra a szájában voltam.Na itt megkaptam a magamét:nyelvpörgetős Wanda technika, nyalakodás majd hirtelen megint tövig amire aztán felnyögtem.Ezt meghallva Wanda kapott az alkalmon felengedte majd egyből megint vissza keményen amit már lennt is tartott.Még a könnyem is kicsordult.
    Jött a cicizés:hanyatt feküdt én fölötte és jól megjárattam a mellei között.Kivettem elkezdtem verni közbe mondtam neki hogy állva legyen a végső etap de ő még szexi tekintetével,nyelvével hívogatta a farkam amit még odaadtam neki egy kicsit de már majdnem kitáraztam.Aztán feltápászkodtam és még állva is odaadtam neki amit még megdolgozott majd kézi vezérléssel a cicikre lőttem boldogságom bizonyítékát.
    Jól meglocsoltál!-mondta miközben alaposan szétkente még az anyagot a mellein.Csodás volt.
    Pihenés következett egy laza dumcsival,megint az isteni kakaóval és egy cigarettával.
    Utána jött a második felvonás: nyaltam-faltam a melleit miközben térdeltünk az ágyon majd én ismét hanyatt és érkeztek a mellei is az arcomba.Pofoztam magam velük miközben jól megnyaldostam őket.
    Aztán megint francia tartva a színvonalat:sűrű torokra engedések és a már említett nyelvpörgetős mutatvány.Nagyon tud!A 69 is az étlapra került lefetyeltem is de annyira járt a szája a farkamon hogy képtelen voltam a nyalásra koncentrálni csak nyögtem a levegőbe :) Egy-két torokra vételt követően jött az egyik személyes kedvencem a nyálfojatás amit aztán szétdolgozott rajta mégpedig úgy hogy szájával puszit nyomott farkam oldalára és mozgatta a fejét fel-le.Bitang jó volt itt már csillagokat is láttam :)
    Egyszerűen nem akartam hogy abbahagyja eme tudományát,és igen komolyan meg is dolgozott.Végül azért csak kaptam egy gumit és paciba még kaptam a jóból.Dolgozott a popsija mint a motolla aztán mikor kiemeltem és jó csattogósra vettem a figurát elszálltam mint a győzelmi zászló.Kicsinált rendesen.
    Még elszívtunk egy cigit,beszélgettünk és hosszú csókok közepette megpattantam.
  • Elszámolás:

    Ezzel ebben a helyzetben nem sokat foglalkoztam.Távozáskor tettem le a konyhapultra.
    Mondanom sem kell hogy megéri-e...Szerintem járjatok utánna de előtte kérjétek le a bővebb infót minden benne van.A popsi az egyedüli extra.
  • Összkép:

    Ismét minden percét élveztem a Wandával eltöltött időből.Mostmár tudom hogy miért Gold hisz aranyat ér.
    Ezúttal lusta disznó voltam azt meg kell hagyni de lesz még alkalom remélem bizonyítani az ellenkezőjét is és remélem ezért Wanda nem neheztel rám.
    Remélem eme beszálóval csináltam némi kedvet azoknak a kollegáknak akikben még nem alakult ki a határozott döntés hogy meglátogassák Wandát.
    Boldog Új Évet mindenkinek!
Happy Massage