• Elena

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem ezen az oldalon hirdet, de gondoltam nem hagyom szó nélkül ezt az évkezdetet Elenával.
    Elsőre felvette, ismerjük már egymást :D Randit megbeszéltük kb 2,5 órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Belváros 3as metróval a tömegközlekedés kiváló. Parkolás fizetős, és helyet találni sem egyszerű.
  • Helyszín:

    Szépen felújított, tiszta lakás. Fürdőszoba igényes, tusfürdő választék széles. A törülköző jó minőségű. A szobában a kihúzható ágy az egyetlen kifogásolható dolog, de engem nem zavar.
  • Lány külseje:

    Testhez simuló combközépig érő rózsaszín árnyalatú ruhában, tűsarkúban fogadott. Gyönyörű domborulatok, vékony boka, kedves mosoly. Vadítóan nézett ki. Szóvá is tettem miután boldog új évet kívántunk, és mentem zuhanyozni, hogy mielőbb nekieshessek.
  • Action:

    Mire visszajöttem, a ruha lekerült szexi fehérnemű, tűsarkú maradt. A tvben zenecsatorna ment ennek a zenéjére mozogva kezdett ingerelni (nem mintha kellet volna). Az ágyra ültetett és közvetlenül előttem, a kezeim között kígyózva szabadult meg a tangától és a melltartótól. Ezt nem bírtam ülve, felállva (minden értelemben) simogattam, csókoltam. Lassan elém térdelt és odaadta a száját. Innen már szakadozik a film. Mivel szépírói babérokra nem törekszem, csak azt írom amire emlékszem. A következő kép, hogy hanyatt fekszem az ágyon, Elena az egyik lábam felől, kicsit oldalt nyeli torokra a dákóm. Természetesen segítek neki, hogy mélyebbre menjen. Kicsit öklendezik, feljön levegőért és folyik a nyála a farkamon. Felnéz rám, a nyelvét kinyújtva végignyalja a szerszámot nálam megint elmegy a kép. Ezután én nyalom a punciját, gumi és tolom neki misszibe. Ő a didkóit ringatva mozog alattam. Szól hogy fordulunk, ő van felül és megfordulva ül bele. Ezt a pózt bizosan szereti, gondolom nagyon jól tudja milyen őrületes látvány és érzés őt így dugni. A seggét, derekát markolászom, simogatom ő pedig pattog, twerkel a farkamon. Ezután arra emlékszem, hogy hátulról dugom, majd leereszkedik kicsit oldalra fordul, bepucsít, így adom neki. Közben dumál, érzem az izmos fenekét az ágyékomban, nem is bírom tovább. Gumit le és a kerek, izmos fenekére élvezek egy jó adagot.
    Nem húzódik el, így oldalról a farkammal kenegetem az anyagot a popsiján. Köszönhetően a szétkent gecinek (bocs nem találtam irodalmi kifejezést) és egyéb nedveknek, puhuló farkam szépen csúszkált a farpofái között. Kis idő múlva arra lettem figyelmes, hogy pilótanyelven szólva "átstartolok". Szóval puhuló farkam újra bekeményedik, Elena is simult, dicsérgetett tehát gumi és oldalt fekve hátulról folytattuk a kefélést. Eszméletlen jó pozi ez egy ilyen készséges, jól bepucsító lánnyal. Másodszor is sikerült lespriccolni a popsiját.
  • Elszámolás:

    Mindig az akció előtt kéri, de már megszoktam. Korrekten a megbeszéltek szerint, az átlagnál magasabb árszint de a szolgáltatás minősége csúcs.
  • Összkép:

    20 éve nem volt ilyen duplázásom, soha rosszabb évkezdetet.
Happy Massage