• Vanessa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A Rosszlányok oldalon találtam rá. Elsőre felvette a telefont. Egy óra múlva már taliztunk is.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, könnyen odataláltam. Parkolás közel a házhoz. Este érkeztem, ezért ingyenes volt.
  • Helyszín:

    Több szintes épület emeletén van a lakás. Hatalmas tágas szoba, szépen berendezett , szép nagy francia ágy. A fürdő célnak megfelel, tusfürdő, illatos puha törülköző.
  • Lány külseje:

    Vanessa igazán dekoratív nő. Szerintem a fényképek régebben készültek, vagy retusáltak, de megnyugtatok mindenkit ő fog ajtót nyitni :) A haja fel volt kötve ellentétben a képekkel, ami szerintem előnyösebb és bájosabb is az ő karakteréhez.
  • Action:

    Negyed órára indultam hozzá, de fél óra lett belőle, annyira nagy hatással volt rám. Megbeszéltük a részleteket, majd egy frissítő zuhanyt követően elkezdődött a parti :) Az ágy szélén állva, csókolózással kezdtünk, ami egyszerűen fenomenális volt ! Annyira jól csókól, hogy az leírhatatlan.. Azt tudni kell, hogy a csók nála extra szolgáltatás és szimpátia alapján, de magasan megéri annak, aki részesül ebben a kiváltságban . Hosszan tartó csókcsata után, leült az ágy szélére és finoman testem puszilgatva lefele haladt a férfiasságomat célba véve. Hihetetlenül finom,érzéki franciában részesített. Félbe is kellett szakítanom, ezt a projektet :) , (hihetetlen, hogy ebben is csúcs volt !)mert fél percen belül kivégzett volna. Megkértem feküdjön hanyatt és lazuljon el. Ismét csókolózás és erotikus zónáinak feltérképezése, majd kellemes kölcsönös franciába részesítettem, ami nála orgazmusba mutatkozott meg, Halleluja :) Mikor magához tért, jutalmul kaptam egy bíztató, frissítő franciát, és munkaruha került a komára. Doggy pózt választottunk, aminek eredményeként pár perc alatt bevégeztem .
  • Elszámolás:

    Több extrája is van, de én csak a csókot választottam, amit hihetetlenül jól csinál. A barátnő feeling csillagos ötös, nem beszélve a többiről.
  • Összkép:

    Vanessa az első olyan hőlgy, ahol átlagon felülit kaptam. Igazán szavakba nehéz foglalni, mert hosszasan tartana felsorolni az érzéseimet. Számomra olyan volt, mintha a szeretőm lenne, pedig most jártam nála először, de gondolom nem utoljára .
Happy Massage