• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismeretségem Annával már elég régre nyúlik vissza, több felejthetetlen élményt szereztünk egymásnak, tavasszal a távozása elég mélyen érintett engem, de mikor pár hete a hirdetése újra aktív lett és ezzel visszatért, szinte alig hittem a szememnek. Rögtön nem tudtam sajnos meglátogatni, de sms-ben felvettem Annával a kapcsolatot. Tündéri és nagyon kedves volt, mint mindig, mindketten nagyon vártuk az újabb találkozónkat, aminek most el is jött az ideje. Hívásomkor egy nagyon kedves hangú barátnő vette fel Anna telefonját és mondta, hogy próbáljam őt később keresni, mert elfoglalt. Kb. egy óra múlva újra próbálkoztam és akkor már Anna lebilincselő hangja köszöntött. Azonnal megismert, be sem kellett mutatkoznom, óriási öröm volt újra beszélni Annával, újra hallani azt az édes felhőtlen nevetését. Több percen keresztül beszéltünk, kölcsönös volt a viszont hallás öröme, de a végén azért a randi időpontjában is megállapodtunk :)
  • Megközelítés:

    VIII. kerület a célirány a Fiumei úttól nem messze. A BKK-val érkezők legegyszerűbben a 4-es metróval és onnan a park mellett pár perces sétával tudják a helyszínt megközelíteni.
    Autóval érkezők a ház előtt tudnak parkolni, de fizetős a parkoló.
  • Helyszín:

    Ez nem olyan régen épült, elegáns szép lakóépület. A lakáshoz, ami lényegében egy szalonszerű helység pár emeletet kell felmenni, de lift van és a folyosón pár méter után már az ajtóban is vagy.
    A lakásban több lány is rendel, de a vendéglátómon kívül senkivel sem találkoztam. A lakáson belül függönnyel vannak helységek leválasztva, de mindezek a kíváncsi szemek elől zárják a lányok privát szféráit. Több szoba is van a lakásban, ezek kényelmesek, tágasak, nagyon hangulatos megvilágítással, halk muzsikával biztosítják a nyugodt, meghitt erotikus légkört. A fürdőben tisztaság és rend honol, a lányok nagyon figyelnek a tisztaságra, higiéniára. Mindennel fel van szerelve, rengeteg tusfürdő, dezodor, fogkefe illetve szájvíz is áll rendelkezésre a kellő frissesség eléréséhez.
  • Lány külseje:

    Anna egy csodálatos, bájos, nagyon szexi csajszi. Pici vékony lány, de sportos, kecses alkattal. Tündéri szép pofija van Annának az arckitakarás miatt abszolút nem kell aggódni ez csak az ő diszkréciója miatt van. A csodás műszempilláival a kedves kacér szemecskéivel egyszerűen elragadó, bájos tekintete van. Vékony, karcsú derékkal, kerek feszes popsival és nagyon finom, formás, feszes combokkal rendelkezik. Csodálatos testalkatán a sportolói múlt egyértelmű nyomokat hagyott.
    Cicijei nem nagyok, tenyérbe illő méretűek, de kényeztetésre annál inkább aktívan reagáló kemény szopogatni való bimbókkal.
    Nagyon vendég centrikus az együttlét minden másodpercében folyamatosan figyeli a kívánságodat, érezhetően arra törekszik, hogy neked a legjobb élményed legyen vele. Nem is csoda, hogy óriási vendégköre van. Nagyon jól kellemesen lehet vele beszélgetni (is), sokat nevetgél, imádni való, amikor hangosan jókedvűen kacarászik, ő egy felszabadult életvidám, tündéri leányzó, vele a rossz hangulat a feszélyezett légkör teljesen kizárt.
  • Erotikus masszázs:

    A kapukódos bejutásom után nagy sebességgel nyargaltam fel a megfelelő szintre, mondjuk a lift azért ebben nagy segítségemre volt :) A lakáshoz érve a halk kopogtatásom után nyílt is az ajtó, heves szívdobogás és kellemes izgalom közepette gyorsan beléptem és ott állt mögötte ez a drága tündér. Gyönyörű volt kedvesen mosolygott rám, olyan érzésem volt, mintha csak tegnap találkoztunk volna utoljára. Óriási szájra puszival köszöntöttük egymást és én azonnal eszemet vesztve a jéghideg kezemmel szorosan magamhoz öleltem. Anna ezt egy pici édes sikkantással jelezte én meg a kezemet gyorsan visszahúztam, ne haragudj drága látványodtól teljesen bezsongtam :) Aztán gyorsan cipő le és irány be a szobába. Anna szuper szexi volt egy egyrészes fekete csipkés bodyban fogadott, csodás kecses alakja ebben a fehérneműben valami fantasztikus volt. Nagyon örültünk a viszontlátásnak, hideg kezeimmel próbáltam gyönyörű testét csak ott érinteni, ahol a fehérneműk takarták, viszont közben a szánk már annál inkább megközelítették egymást.
    Nagyon erotikusan nyitottunk, ez teljesen felizgatott és inkább a gyors tusolás mellett döntöttem, hogy azután majd egymáshoz még szorosabban, még közelebb kerülhessünk :)
    A tusolásom után már a felmelegedett kezeimet is bátran útjukra engedhettem, egymással szemben állva szorosan összeölelkezve puszilgattuk, simogattuk egymást, majd a puszikat igen szenvedélyes nyelves csókok váltották fel. Anna fantasztikusan smacizik, nyelvünk szinte harcot vívott egymással a szánkban, miközben Anna egyik kezével már az éledező kis pajtásomat simogatta. Nagyon kellemes volt ez az erotikus indítás, viszont annyira lelkes közös beszélgetésbe elegyedtünk, már amikor a szánk nem volt egymáséval összetapadva, hogy úgy döntöttünk kezdésképpen inkább egy kis masszázzsal indítsunk, ami közben jól kibeszélgethetjük magunkat. Hassal a tatamira feküdtem és Anna finom olajjal egy rendkívül kellemes, olykor meglepő erősséggel kivitelezett masszázsban részesített. Közben nagyon kellemes beszélgetésbe elegyedtünk, volt témánk bőségesen, felhőtlen jókedvben teltek a masszázs percei és Anna édes nevetései még tovább ízesítették ezt a jó hangulatot. Miután Anna alaposan átmasszírozta mindenemet, egyre finomabb érintésekkel kezdte az izgalmamat fokozni és ezzel annyira egymásra hangolódtunk, hogy szinte már testbeszéddel kommunikáltunk, itt már nem is volt szükség a „megfordulhatsz” szóra :)
  • Levezetés:

    … felültem, Anna a bal oldalamon térdelt, magamhoz húztam végigpuszilgattam kecses testét, majd rácuppantam a cicijeire és szopogattam, kényeztettem bimbóit. Anna észvesztő erotikus kisugárzása teljesen magával ragadott, nagyon beindultam és rögtön javasoltam én kezdenék az ő kényeztetésével. Ezt Anna örömmel fogadta és hanyatt feküdt a tatamin. A száját és a nyakát végigcsókolgatva lassan haladtam egyre csak lejjebb. A cickók már megkeményedett bimbói szinte várták a szám közeledését, élvezettel kezdtem nyelves kényeztetésükbe, majd a pici hasát és a köldökét gyengét csókokkal jutalmazva értem el isteni puncijához. Először a combtöveket gyengéden körbecsókolgattam majd a számmal lassan puncijának az isteni ajkaira cuppantam. Minden mozdulatomat, tevékenységemet Anna nagyon érzéki sóhajokkal fogadta, közben a cicijeit, majd a kezemet, fejemet és az arcomat simogatta. Mikor csiklója már szépen megduzzadt puncija is kellően benedvesedett, akkor gyengéden az egyik ujjamat becsúsztatva folyamatos nyelves csikló kényeztetéssel és a G pontjának izgatásával kedvesemet az örömök kapujába juttattam. Anna orgazmusa rendkívüli és heves lefolyású volt az öröm pillanataiban hangos és igen szexi sóhajtások mellett csípőjét a matracról elemelve egész testében megfeszülve gyorsan körkörösen mozgatta, combjaival fejemet szorosan körbezárta, uhh.. ez egy édes fogság volt számomra, ilyenből sosem akar egy férfi szabadulni :) és közben punciját egyre intenzívebben tolta rá a kényeztető ujjamra, amit ekkor már erős rászorítással igen mélyen el is nyelt. Az orgazmus után teste lassan elernyedt, puncija szorítása az ujjamon is engedett, ezt nemcsak Anna én is nagyon élveztem, fantasztikus élmény volt ez az én számomra is. Ezután vigyáznom kellett, mert puncikája rendkívül érzékeny lett, lágy csókokkal a combtövekben és szeméremdobján segítettem Annának a pihenésben. A végén nagyon édesen megdicsért és örömmel nyugtázta, hogy az elmúlt hónapok alatt kényeztetési technikám semmit sem csorbult.
    Viszont ekkor Anna már nagyon el akarta kapni az én grabancomat is és helycserét kért. Először a könyökömre támaszkodva félig ülő pózban helyezkedtem el a tatamin, Anna betérdelt a lábaim közé és szemből szorosan hozzám bújt.
    Egy szenvedélyes, lendületes smacizással kezdtünk, amely annyira szédítő volt, talán még a barátnőmtől sem kaptam még ilyet. Anna először nagyon érzékien utána már rendkívül hevesen smacizik, ez olyan igazi nyálas smár volt, amit kaptam, majd nem sokkal ezután egymás szájának nyalogatásával és egymás ajkának gyengéd harapdálásával fokoztuk az élvezeteket. Ami ekkor már annyira a tetőfokára hágott, hogy én ezek hatására merevedtem is ott lent rendesen, Anna keze pedig persze a smacizás közben sem tétlenkedett, lendületesen simogatta, masszírozta a farkamat. A hosszú percekig tartó csókolózásunk után testemet végigpuszilgatva elindult lassan lefelé az ágyékom irányába és nyelvének kellemes meleg érintését, izgató játékát már rögtön a makkomon is éreztem. Felemelő érzés volt amit ez a lány a nyelvével a farkamon művelt. Egy millimétert sem kihagyva alaposan körbenyalogatta a zacsim és a golyszik is megkapták a megfelelő leápolást, miközben az egyik ujjával folyamatosan az ánuszomat simogatta. Ez az egész már majdnem felért egy orgazmussal, de Anna továbblépett és egy újbóli heves nyelves makk kényeztetés után farkamat mélyen az ajkai közé csúsztatta. Lendületes erős vákuummal párosuló, gyengéden köpködős nyálas szopizást kaptam a mennyekben jártam az élvezettől. Egy darabig bírtam még így könyékre támaszkodva ezt az „ostromot”, aztán már hanyatt kellett feküdjek és élveztem Anna észvesztő szájmunkáját. Ehhez időnként röviden a keze is becsatlakozott, de leginkább a meleg ajkai és azon beül a villámgyors nyelve kényeztetett. Attól függetlenül, hogy Anna franciás technikája elég lábról leverő volt, mégis hosszú percekig talpon tudtam maradni, viszont küzdenem is kellett ezért rendesen, de persze a vég az mindig fergeteges és elkerülhetetlen ez most sem történt másképpen. Mielőtt Anna szájában bevégeztem volna a lövésem előtt szóltam, kikerültem a szájából, majd egy nagyon kellemes kézi levezetéssel csalogatta ki a srácaimat.
    Ezután Anna még percekig simogatott és segített a levezetésben, aztán felkúszott a mellkasomig, itt nagyon finom puszikákat kaptam mindenemre, majd gyengéden még a mellbimbóm kényeztetésébe kezdett a nyelvével. Óriási orgazmuson voltam túl, de a mellbimbós kényeztetéssel Anna kezdett újra felizgatni, ekkor picit feljebb húztam és nyelvét bekapva a szánk újra összefonódott. Viszont sajnos második körre nem volt lehetőségem az időm ezzel teljesen lejárt, kaptam még azonban szinte egy fürdéssel felérő alapos tisztogatást, majd azután a maradékot gyorsan a fürdőbe menve csapattam le magamról.
  • Elszámolás:

    A végén történ az elszámolás. Másfél órás program, budapesti átlagos virágcsokor telis tele szuper élményekkel és mindenféle csemegével :)
  • Összkép:

    Annával az utolsó tavalyi márciusi találkozásom után nem mertem volna fogadni arra, hogy 10 hónap elteltével újra egymás karjaiban leszünk és most ez óriási örömömre meg is történt. Nem csak én, de szerintem rajtam kívül még rengeteg kolléga örül Anna újbóli megjelenésének, mert egy vele való találkozás alkalmával a töménytelen erotika, búbáj, kedvesség, nyugalom és a természetesség, persze mindezek barátnő feelinggel karöltve 100%-ig garantáltak.
    Édes Annám köszönöm Neked a randit, ismét elcsavartad a fejemet és ezt még nagyon sokszor szeretném átélni Veled, így biztosan lesz folyt.köv. :)
    Millió csókom a puha szádra, G.
Happy Massage