• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam Lilit, elsőre ugyan nem értem el, de később megcsörrentett. Már hívtam is vissza :) Könnyen megtaláltuk a közös hangot, így másnapra egyeztettünk is időpontot, amit kérésének megfelelően reggel még meg is erősítettem. Sajnos azonban a forgalom ördöge közbe szólt, így csúsztatnunk kellett a programon egy kicsit, de ez kedvem nem szegte.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedés és kis séta párosával értem célomhoz, amit nagyon könnyű megtalálni. A cím ismeretében a GPS nyomban irányba is áll, labirintussal és rejtett számozással nem kell számolni. A közelben mindennemű, kötött és kötetlen közlekedési eszköz elérhető (metró, villamos, vonat, busz, lábbusz, taxi, stb.), parkolóhelyért viszont elképzelhető, hogy ölre kell menni bizonyos forgalmasabb időszakokban. A lakásba való feljutásnál viszont a GPS-t Lili csodás hangjára váltottam, melyben tökéletesen tudott segíteni, így egy percen belül már ajtón belül is voltam.
  • Helyszín:

    Régebbi, körfolyosós ház emeleti lakása, de belülről számomra teljesen rendben volt minden. Nem egy luxus kecó, de nem is a lakás miatt jöttem, sokkal inkább egy bűbájos leány miatt :) A szobában kellemes félhomály, falon tükrök, volt hely a ruháknak ahová kényelmesen le lehetett pakolni, a masszázs helyszíne pedig tatami volt. A fürdőben zuhany, kellemesen meleg víz, számos jó illatú tusfürdő amiből az ember fia kénye-kedvére válogathat. Szóval hiányát semminek nem éreztem.
  • Lány külseje:

    Amikor kinyílt az ajtó, már éreztem amit telefonon keresztül még csak sejtettem: itt bizony jó helyen leszek :) Csodálatos lány Lili, pont mint a képeken. Egy fekete fehérnemű szettben fogadott, ami tökéletesen adta vissza idomait. Nagyon csinos alakja van, az arca nekem kimondottan tetszett, de egyetlen porcikájára sem tudnék rosszat mondani :)
  • Erotikus masszázs:

    Telefonon említettem, hogy kedvelem az erősebb masszázst, de jelezte, hogy jelenleg ezt most nem tudja biztosítani. Ennek ellenére és ennek tudatában is örömmel mentem hozzá, mivel már az éteren keresztül is meglehetősen megnyerő volt hangja.
    Megérkezésem után nagy bánatomra picit rövidítenem kellett a tervezett programon a kis csúszás és egyéb elfoglaltságaim miatt, ezt nagyon rugalmasan kezelte Lili :) Finom teával kínált, amit el is fogadtam. Kaptam egy friss törölközőt, majd irány a fürdő, hogy picit felfrissüljek.
    A masszázs olajjal történt, kellemes volt, ígéretéhez híven nem erős, inkább simogatós. A lábaknál kezdődött, majd pedig később folyamatosan haladt felfelé. Érezni lehetett, hogy Lili ezt bizony tanulta. A későbbiekben, amennyiben erre lesz lehetőség az erősebb, gyúrósabb változatot is ki kell majd próbálnom.
    Masszázs közben nagyon kellemesen, hosszasan elbeszélgettünk mindenféléről. A kommunikáció számomra nagyon fontos, a masszázs hangulatához hozzátartozó elem, elvégre nem túl jó némaságban lenni kényszerből. Na itt ilyen nem történt :)
  • Levezetés:

    Annyira jól elbeszélgettünk, hogy hirtelen és meglepődve vettük észre, mennyire eltelt az idő. Lili szólt hogy megfordulhatok, majd gyorsan megszabadult a még testét takaró ruhadaraboktól, olajat fröcskölt magára, annak szétterítését pedig rám hagyta. Ezen kérésének örömmel tettem eleget :) Most hogy már textíliák nélkül szemlélhettem és érinthettem testét, rá kellett jönnöm, Lili úgy ahogy van tökéletes. Próbáltam húzni a maszatolást ameddig csak időnk engedte, de aztán hátamra kerültem, Lili felém hajolt és kezelésbe vett. Rövid időn belül franciául is megszólított, amire én csak még erőteljesebben ágaskodni tudtam. Nagyon ügyesen "beszéli" eme nyelvet, hosszasan, változatosan, időnként kezével ügyesen "gesztikulálva" próbált boldogságra bírni. Sajnos időnk rohamosan fogyott, de még tettünk egy utolsó kísérletet a beteljesedésre, ami most elmaradt. Ez persze egyáltalán nem Lili hibája, Ő minden tőle telhetőt megtett az ügy érdekében, egyszerűen most így jött össze részemről. Egy újabb indok egy következő látogatásra :)
    Időnk végén még rövid zuhanyzásra elugrottam, majd pedig balra el.
  • Elszámolás:

    Általában szeretem az elején elhelyezni a virágokat, de ahogy megláttam eszem vesztettem és elfelejtettem, így ez a végére maradt most. Szó sem esett róla egész idő alatt.
  • Összkép:

    Valószínűleg látható, hogy Lili elvarázsolt mind külsejével, mind szellemével. Ez a randi elsősorban egy kellemes felvezetésnek tekinthető a remélhetőleg nem túl távoli jövőben bekövetkező továbbiakhoz. Ebből pedig kiderül a nagy kérdésre a válasz, miszerint visszamennék-e? Naná :)
    Köszönöm Lili :)
Happy Massage