• Rubi Swallow

  • Beküldte:
  • Rubi Swallow reagálása

    Szióka drága ö betűm :) Először is utólag is Boldog új évet kívánok neked drágám és remélem jól teltek az ünnepek azért mert sűrű volt ;) Köszönöm az élményt és a szép beszit neked és a legfontosabb ,hogy örülök hogy jót élveztèl ,jól érezted magad és minden vágyad tudtam teljesíteni :) Várlak szeretettel téged drágám bármikor addig is millió puszika neked drágám és jó edzést kívánok avval a sexy testedel :))

  • Egyeztetés:

    Elöször is el kell mondjam,hogy a böséges lehetöségek és a sok jo beszi miatt látogattam meg Rubit.
    Sms-ben és személyes üzenetek formájában kommunikáltunk egymással.Telefon hívásra nem volt szükség,gördülékenyen ment az egyesztetés.A hangját elöször csak a háztömb elött hallottam,mikor megérkeztem.
  • Megközelítés:

    Én a BKV- t vettem igénybe,a 3-as villamossal érkeztem.Zugló központjában található meg Rubi lakása,a vili megállótol kb 100-150 méterre.Szerintem lehetetlen eltéveszteni a címet. Aki autóval jön viszonylag könnyen találhat parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Kívülröl átlagos állapotú háztömb,kapun belépve több ajtón is keresztül kell menni mire eljutunk Rubi kuckójába.Maga a lakás szép,rendezett.Semi extra,de a célnek tökéletesen megfelelö.A fürdöben jónehány tusfürdö várakozik,melletük két féle szájvíz,a tusoló elött kilépö.Illetve ami még ide tartozik az,hogy Rubi egy hatalmas puha törcsit nyomott a kezembe,miután levetköztem.A hálóban egy kényelmes nagy franciaágy,pár nagyobb és kisebb szekrény található.
  • Lány külseje:

    Mint már fentebb írtam,elsödlegesen a böséges repertoár és az értékelések miatt választottam Öt.
    Mikor kinyilt az ajtó és megláttam Rubit pozitívan csalódnom kellett.Szerintem élöben jobban néz ki,mint amit a képek sugalnak.Egész magas leányzó szép hosszú,fekete hajjal,aranyos arccal,közepes méretü cicikkel.Alkatára a nöiesen telt jelzöt tudnám mondani. Egy fekete egyberészes fehérnemüben fogadott.
  • Action:

    Érkezésem után vendéglátom kedvesen beinvitállt a hálóba.Ott átadtam a kis csokit,amit vittem,cserébe kaptam egy pohár innivalót.Levetközesem közben Rubi megjegyezte,hogy jó testalkattal vagyok megáldva.Mondtam neki,hogy a sport miatt van így és azzal a lendülettel meg is mutattam neki a táskám tartalmát.Tele volt egy csomó "kondis" kajával,a randi elött vásároltam be a kövi heti nyami adagom :D
    Ezek után ellibbentem fürdeni.A szobába visszatérve már állt a kuki :D
    Sokat nem is vacakoltunk,Rubi egyböl nekilátott egy nagyon jó franciának,ami böven tartalmazott mélytorkos elemeket is.Tényleg nagyon jól esett a leányzó ténykedése,de pár perc után inkább kértem,hogy forduljunk 69-be.Ebben a pózban is ügyesen szopizott Rubi,illetve itt már megízlelhettem finom punciját,az ujjam pedig megismerkedhetett szük popsijával.
    Pár perc után gumit kértem.Szájával ügyesen felhelyezte,majd elsönek missziben hatoltam belé.Ebben a pozicióban nem igazán voltunk egy hullámhosszon,ezért inkább kértem,hogy forduljon kutyusba.Na itt már egész jól éreztük egymást.Elöször lassú majd egyre fokozódó tempóban dolgoztam a szük puncijában.Tudatában voltam annak,hogy nálla a popsi az alap szolgáltatás része,ezért megkérdeztem,hogy feljebb tehetném e pár centivel?
    Rubi erösen gondolkodott,hogy engedje e,elmondása szerint túl vastag voltam neki.Végül is megegyeztunk,hogy finoman megpróbálhatjuk.Tényleg nagyon finoman,lassan csináltuk,majd mikor már (ha fogalmazhatok így) bejáratódott Rubi popsija picit magasabb fokozatra kapcsoltam.Így élvezkedtem egy ideig,majd mikor éreztem,hogy nincs sok hátra kivedtem és a popsijára élveztem.
    A szünetben kedélyesen elcsevegtünk.Föleg Ö érdeklödött felölem pl. a munkámról,tetkóimról.
    Mikor már éreztem magamban újból az eröt kértem hogy vegyen a szájába.Remek franciájának köszönhetöen hamar kemény lettem.Gumi húzás után Rubi nyeregbe pattant,jól csinálta,élveztem.Szóltam,hogy inkább térjünk át újra a jól bevált kutyu pózra,de most úgy,hogy az ágy elött állok.Ismételten jó érzés volt így szexelni Rubival,de az idö múlását észlelve kértem,hogy inkább vegyen a szájába.Szegény,jól megszenvedett velem másodszorra.Jó pár percig franciázott(közben kényszer franciás elemeket is bevetve-amiben szintén ügyi volt)mire sikerült elmennem.A szájába-arcára élveztem.
    Törölgetés után még egy keveset beszélgedtünk miközben öltözködtem,majd kedves vendéglátom utamra engedett.
  • Elszámolás:

    A Randi végén raktam ki az asztalkára.Böven pesti átlag alatti.A szolgáltatás minöségét tekintve extra megérös kategoria.
  • Összkép:

    Összeségében nagyon jól éreztem magam Rubinál.Mint már írtam pozitívan csalódtam a külselyében.A szexben ügyes volt,a francia tudása pedig egyenesen kiváló.Bátran ajánlok mindenkinek egy látogatást Rubinál.
    UI.:Bocsi Rubi,hogy ilyen sokáig késlekedtem a beszi megírásával,de tudod,az ünnepi felfordulás..:D
    Talán emlékszel ki vagyok :)

    UI.2:A telom csak rövid ö betüt ír.. :)
Happy Massage