• Stella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon keresztül könnyen elèrtem, pàr màsodperc elteltèvel felvette ès röviden ismertette a nàla elèrhető lehetősègeket.
    Kicsi tàjszólàsa van Stellànak, ami màr telefonon keresztül is hallatszik, de ahogy az előző kollègàt, úgy engem sem zavart.
    Hìvàsomtól szàmitva, 40 percen belül fogadni is tudott.
  • Megközelítés:

    GPS könnyen oda visz , tömegközlekedéssel is könnyen elèrhető. Legegyszerűbb, ha az ember a Mammut parkolóhàzat hasznàlja, ha autóval megy. Az utcàn nem nagyon van szabad hely.
  • Helyszín:

    Règi bèrhâz emeletèn lèvő nagypolgàri lakàs. A lakàson belül kis összevisszasàg volt, valószìnűleg Stella nem règ költözött be a lakàsba. Ebből adódóan , akik a tip-top szalonokhoz vannak szokva, talàn zavarhatja őket a lakàs belseje. Gondolom ez idővel javulni fog, ahogy majd Stella othonosabbà teszi.
  • Lány külseje:

    Képeknek ès adatoknak megfelelően magas leànyzó, vàlasztàsom ezèrt is esett rà elsősorban. Fehèr nadràgban ès blúzban fogadott. Zuhany utàn màr csak köntösben volt. Arcra szomszèdlàny tìpus, alkata izgató, hosszú formàs làbai, lapos has, kèzbe illő termèszetes mellei, kicsi bimbókkal. Punci kicsit szőrösen hagyva......Nekem tetszett:)
  • Action:

    Fèl óràra mentem Stellàhoz, zuhany utàn egyből az àgyra heveredtünk ès elkezdtem jàtszani az ikrekkel, nagyon szèp bimbói vannak jól reagàlnak az izgatàsra. Utàna haladtam egyre lejjebb,míg nem eljutottam a kelyhèhez ami kicsit szőrősebbre volt hagyva. Nyaltam, mìg Stella csukott szemmel èlvezte ès egy ujjamat becsúsztatva izgattam belülről is a szűk puncijàt. Néha ő is izgatta kèzzel magàt míg lennt tevèkenykedtem.
    Utàna helycserèt kèrtem ès elkezdte szopni a farkamat, közben tovább jatszottam a puncijàval a kezemmel.
    Olyan jól szopott, illetve az előttem lèvő làtvànytól belelőttem a szàjàba. Utàna letisztogatott, es elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Fèl óràèrt az àtlag pesti ajàndèk fele. Zuhany előtt kitettem az asztalra.
  • Összkép:

    Úgy alakult, hogy az èv első napjàn Stellàhoz mentem egy kis kielègülèsèrt. Ezt maradèktalanul teljesìtette is. Kedvessègèvel egyèbkènt làtszik, hogy teljes mèrtèkben a vendèg kedvèben akar jàrni. Puncit rendesen kipróbàlni kèsőbbiekben lehet mèg visszatèrek.
Happy Massage