• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már láttam szabad napjaimat ezért biztos ami biztos, szokásomtól eltérően, még az Ó évben Vtr-en jelentkeztem be. Ezután sikerült elérnem telón és egy kellemes beszélgetés után jött az elfogadás.
  • Megközelítés:

    Miután pontos címem volt és ismertem a környéket, mivel régebben megfordultam a Bicskeiben Gps nélkül is odataláltam. Parkolás mellék utcában sikerült.
    Tömegközlekedés kiváló, 1 perc a Móricz Zs. körtér.
  • Helyszín:

    Régebbi polgári ház annak minden jellemzőjével. Kód és pár lépcső után már bent is vagy. Kint hideg a lakás kellemesen meleg. Félhomály és különféle megvilágítások teszik meghitté az amerikai konyhás garzont. Nagy dupla matrac szolgálja a hancúr helyet.Innen nyílik a fürdő,zuhannyal. A szükséges kellékekkel jól fölszerelt.
  • Lány külseje:

    Régóta a kedvencek közt és végre élőben is láthattam. Tényleg egy jó testű lány és az arca is bejött nekem. Szép száj és mikor mosolyog /folyton/fehér fogai kivillannak. Leginkább csodás kék szemei fogtak meg. Szinkronban mosolyognak arcával és huncut fény villódzik belőlük. Cickók nem kőkemények,de eredetiek, szépek, természetesek és csodás, jól reagáló bimbók díszítik. Feneke formás, kemény, öröm markolászni. Combja , vádlija formás. Összességében egy kellemes jelenség, kívánatos nő.
  • Action:

    Belépve csak a meleget éreztem és kellemes hangját. Bemutatkoztunk és kaptam két puszit. Szemem kezdett hozzá szokni a fényváltozáshoz és megnyugodva vettem tudomásul, hogy tényleg egy szép nőhöz vetett jó sorsom. Aji és beljebb. Ekkor már volt csók és smaci. Ruha le az inasra és fürdés..
    Vissza térve mint csábító szirén, természetes valójában kacéran nyúlt felém. Már mellette is voltam és csodás akarós nyelves csóókok. Annyira jó,hogy nehéz abba hagyni. Ezért többször is megismételtük a tali során. Csóók közben cicik és a punci is simogatva lett. Miután melleit számmal is kényeztettem sec -pec lompimnál termett. Lompin kívül a környéket is végig nyalta és ezután jött a makkom és tűntem el szájában. Fenekét felém fordítva szopott finoman. Rákérdeztem, /miveel értékelést láttam/ de ujjazás nincs, de felajánlott egy popsi ujjazást. Nyeltem egyet,mivel ilyet még nem csináltam, mármint popsi ujjazást és hüvelyk ujjamat bekaptam és már toltam is a popsiba. Ment ez, de inkább csak én haladtam.
    Hátára fektettem és nyalakodni kezdtem. Sóhajtozott,tekergett is,de nem haladtunk előrébb. Popsit ujjazni kezdtem és nyaltam punciját,de ez sem vezetett nála eredményre. Újra Lotti jött és egy nagyon jó popsi nyalást vezetett elő minek vége egy izgalmas nyelves csóókcsatába fulladt, mi után újra szájában volt lompi én pedig a popsit kezeltem. Felhúzott rendesen, szája profi munkát végzett. Húzd a gumit, kértem elhaló hangon. Már fönt is volt. Közben kérdés, hogy szeretnéd. Kértem és nyeregbe szállt. Guggolós lovi. Együtt nézzük ahogy lompi ki -be jár szűk puncijában. Közben feneke nem csak föl le jár. Előre hátra is. Rám borul csóókolózunk veszettül és befeszíti lompit. Egyedi izgalmat kelt, minek végén lazán fordulunk misszibe.
    Együtt mozog, húz magába és biztat.Fokozom a tempót és csattogva kefélünk. Nyög és sóhajtozik és seggemet fogva diktálja a tempót. Nem kellett sok és már toltam kedvem szerint. Nem volt probléma önfeledten szeretkeztünk.Fölemelkedtem és hevesen ringó melleiben gyönyörködtem.Oda tette magát és biztatására még keményebben dugtam mi nem is tartott sokáig. Kitáraztam rendesen.Tisztogatás és
    fölajánlott egy masszt, mit örömmel elfogadtam. Csak hátamat és nyakamat kértem. Nagyon jólesett.
    Ez után hozzám bújt. Feje mellkasomon és tulajdon képen most kezdtünk ismerkedni egymással. Rákérdeztem az időre,ne foglalkozz vele. Na sikerült is túl lépni,de nem volt gond.Gyorsan öltöztem, nyelves búcsú, legyen szép napod és el.
  • Elszámolás:

    Két átlag között. Utólag tettem az asztalra.
    Teljesen korrekt, megérte.
  • Összkép:

    Kikhez járok el szoktak jutni az orgazmusig. Ezt a pluszt Lotti nem nyújtja, de ezzel együtt nem éreztem, hogy szolgáltatónál vagyok. Annyira oda teszi magát és szexelt velem, hogy ez feledtette orgazmusa hiányát. Jól éreztem magam és ki egy jó szexre vágyik bátran keresse Lottit. Nyitott belevaló lány.Köszönöm az együtt töltött időt. Csóókollak
Happy Massage