• Dóri26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon üzenetváltásokkal egyeztettünk. Miután biztossá vált a találkozó, pontos címet kaptam és már csak a megérkezésemkor kellett telefonálnom.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel jutottam a helyszín közelébe, majd néhányszáz méter követően megérkeztem a helyszínre.
  • Helyszín:

    Némi lépcsőzés árán feljutottam a telefonban megadott emeletre és már nyílt is az ajtó. A szokásos üdvözlés után, a nappaliban lepakolhattam a cuccaimat. A zuhanyzó célnak megfelelő. Higiénia rendben van, friss törölköző volt kikészítve a fogadásomra. Tusolás közben kedvemre válogathattam többféle tusfürdő közül. Szájvíz kis pohárkával szintén akad.

    A szobába belépve hangulatos zene és mindent láttató, de nem túl erős fény fogad. Dóri a tágas franciaágyon heverve várakozott, amíg én a zuhanyzót látogattam. A szoba felszereltségét erősíti egy nagyméretű falra szerelt tükör, amiből kiváló mozi élményt kaptam. Az ágy köré pedig a jól megszokott segédeszközök voltak kikészítve (gumi, masszázsolaj, törlőkendő stb.) meg egy pohár víz számomra.
  • Lány külseje:

    Nem okoznak csalódást a róla készített képek. Pont ugyanaz a vadítóan dögös külsejű nőt láthattam élőben. A tekintetéből az a fajta kacérság sugárzott, amiből sejtettem, hogy itt bizony nem maradunk szárazon. Fekete színű melltartó és a hozzápasszoló bugyi volt rajta, illetve egy csipkés ruhadarab közvetlenül a melltartó fölé húzva.
  • Action:

    A baszobába lépve csókolózással kezdtünk. Én az ágy mellett maradtam állva, Dóri meg rajta térdepelt. Ahogy a kezeink bebarangolták egymást testét, még nagyobb kedvet kaptam hozzá, hogy megkapjam őt. Az a puha tapintású bőr, a finomillatok, a melltartót szétfeszíteni akaró terebélyes mellei és a pici formás popsi, együttes erővel vezényelték harcra kész állapotba a velem egykorút. Dóri nem volt rest a nyelvét sem visszafogni így a finom csókokat smárolás követte.

    Hamar lekerült a maradék ruhadarab Dóriról. Már alig vártam, hogy megmarkolhassam az ikreket. Közben Dóri sem volt rest bedobni magát és tiszteletét tette az ezredesnél. Lágy ajkaival érzékien körülölelte. Tudja, mit csinál, szépen felépíti az egészet. Érződik rajta, hogy nem gyors menetet akar, hamar kivégezve, hanem a maximumot kihozni belőlem.

    A hátamra feküdve folytatódtak az események. Dóri bekente a melleit olajjal és fölém hajolva csúszkázásba kezdett. Közben én két oldalról összenyomtam a tenyeremmel őket. Ezt követően, még egy darabig élvezkedtem a melleivel, majd hagytam Dórit teljes valójában kibontakozni. Ismét a szájára vett, zacsinyalást követően kezdetben érzékien a szopogatta a makkomat. Majd erőteljesebben folytatta a franciázást.

    Viszonoztam a tőle kapott kedvességet és bemutattam neki a franciatudásomat. Jól fogadta a kezdeményezésem, és hamar rákapott az ízére. A puncija jól reagál az ingerlésre. Közben folyamatosan őt nézetem, ahogy átadja magát az érzésnek. Egyre jobban húzott magához, majd élvezett egy kiadósat. Kis pihenő után Dóri célba vette a meredező szerszámom és gumihúzás következett. Doggyban kezdtünk, közben a tükörből néztem oldalról magunkat. Erőteljesen belemarkoltam a fenekébe és egy kiadósat dugtunk. Dóri észrevette a tükörből, hogy mely részeire kalandozik a tekintetem így a kezemet a melleire húzta, hogy jól markoljam meg őket. Profi a csaj nagyon, tudja, mit mikor kell bevetni. Ami különösen tetszik benne, hogy tényleg foglalkozik a vendégével, nem csak „legyünk túl rajta gyorsan” menetet várhatok tőle.

    Missziben folytattuk a megkezdett légyottot, majd lovagásba váltottunk át a végre. Dóri apait-anyait beleadva mozgott a kéjlécen. Már nem bírtam sokáig és nem is akartam. Élvezetem egy hatalmasat. Közben teljesen ráült a farkamra és csak akkor szállt le róla, amikor már kezdett alábbhagyni a kéj.

    Levezetésképp kaptam tőle egy jóleső masszázst. Váltakozva hol átdolgozta a testem, hol pedig kellemesen cirógatott. Teljes testes csúszka is szerepel a repertoárjában, amit készséggel bemutatott nekem. Távozás előtt még egy zuhany belefért. Kaptam új töröközőt hozzá. Dolgom végeztével felöltöztem, öleléssel elköszöntünk egymástól és a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Először voltam nála ezért a legelején adtam át neki, a pesti átlag feletti ajándékot.
  • Összkép:

    Ki akartam próbálni milyen egy szexuálisan érettebb, tapasztaltabb nővel elkalandozni. Igazi profi, abszolút érzi a partnerét és tudja, mikor kell fokozni a tempót, mikor kell visszább venni. Egészen más perspektívából tekintek vissza Dóri után a korábbi partnereimre.
Happy Massage