• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment. Aznap délelőtt hívtam, és délutánra találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Óbuda csöndes kis utcájában van a három szintes ház, melynek a garázsán keresztül lehet feljutni az első emeleti lakásba. Parkolni könnyű , a szomszéd ház előtt volt épp üres hely. Parkoló autómata pont a sarkon. A tömegközlekedés sem bonyolult, de a busztól és a villamostól is legalább 10 perc gyaloglás.
  • Helyszín:

    A masszázs szoba apró, sötétített helyiség. Körben drapériák, középen masszázspad. Szobainas gondoskodik a levetett ruhák kényelmes elhelyezéséről. Halk zene oldja a feszültséget. A fürdőszoba tökéletes: dupla kabinos - két ember is elfér (sajnos az együtt fürdés föl sem merült). 5 féle tusfürdőt (köztük teljesen illatmenteset is :) és 3 féle szájvizet találtam. Ez csillagos ötös. Többen "rendelnek", de nem ez volt a zavaró, pontosabban ez nem volt zavaró.
  • Lány külseje:

    Panna fitos orrú, helyes, mosolygós arcú, nagyon apró lány. A cicik formásak, de enyhén striásak, a popsija kerek - lehetne viszont sportosabb. Az az erotikus kisugárzást viszont, amely a képeken (és a korábbi beszámolókban ) érezhető, nem igazán tapasztaltam. Tény, hogy év vége volt, és nagyon fáradt lehetett, ráadásul készült a hosszú hazaútra, de... Erről majd később.
  • Erotikus masszázs:

    A fel- és levezetés között kaptam egy nem különösebben emlékezetes sport masszázst. Végig ment mindenemen, a karjaimtól a lábujjaimig. Eddigre lekerült az áttetsző felső, de maradt a tanga... Közben rengeteget beszélgettünk, hisz volt jó néhány közös témánk. Nagyon kedves lány de azt hiszem, beszélgető partnernek nálam jobban vizsgázott, mint bármi más téren.
  • Levezetés:

    Hát igen, ez a Panna már nem az a Panna! A telefonos egyeztetés során jeleztem, előtte és utána is szeretnék kényeztetést. Panna erre úgy reagált, lehet, de nem javasolja az "in medias res" megoldást, inkább bízzam rá magam. Majd ő irányítja az együttlétünket. Azt is jelezte, a kölcsönös francia nagyon szimpátia függő (ahogy az előzőekben írtam, a tanga végig fent maradt). Nagyon jó beszélgetéssel indítottunk, furcsa is volt, hogy szinte azonnal a hátamra parancsolt, és némi ágyék simi után előbb kézzel, majd szájjal kezdett hozzá az első felvonáshoz. Szinte teljesen erotika mentesen. Tudom, ez ellentmondásosnak tűnik, de ha tudjátok azt, hogy folyamatosan azt meséli Panna, ő már nem az a "kislány", aki volt az elején, hogy az intimitás kizárólag a párjáé, hogy folyton azt érzed, ott egy fal, amit tudatosan épített fel, akkor már nem is érted, mit keres a farkad a szájában. Pedig mindent megtett, de túl gépiesre sikeredett. Az első menetnek nem is volt túl sok eredménye, de a másodikban is csak akkor tudtam elmenni, amikor megkérdeztem, hozzáérhetek-e (hát nem ciki, ha úgy érzed, ezt meg kell kérdezni). Úgy gondolom, mindkettőnkben a "legyen már vége"-érzés volt. A jobb karját cirógatva szálltam el. Azonnal magamra hagyott, semmi nyugtató simogatás. Papírzsepi. Nincs lenyelés, a prosztata masszzs fel sem merült. Hát így lehet erotika mentesen szopni... Bocsánat a vulgaritásért. Kinézett, szabad-e a fürdő. Pár perc várakozás után jött a második kör a zuhanyzó alatt, aztán elsomfordáltam.
  • Elszámolás:

    Kifejezetten azt kérte, a végén adjam oda a virágszálakat. Miután ugyan pontosan érkeztem, de nem láttam először, hol a parkoló automata (és 3 év után Panna sem tudta a "varázs" telefonszámokat), újra az utcára kellett menjek. Ezt a balfaszkodást/késlekedést Panna nagyon tisztességes módon benyelte, és megnyújtotta a pásztorórát. Bár felajánlotta, nem kértem vissza.
  • Összkép:

    Kár. Kár, hogy elfáradt, kár, hogy elvesztette a kisugárzását Lehet, hogy jót tett a hosszú pihenés, és sikerült feltöltődnie, de lehet, hogy váltania kéne.
Happy Massage