• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A barátnője vette fel a telefont és vele is beszéltem meg időpontot még az napra.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a parkoló fizetős de szerintem mindig van hely. BKV-val is egyszerű odamenni, nem messze van a készenléti rendőrségtől.....
  • Helyszín:

    Régi bérházban található, viszont a kultúrált fajtából való, tiszta rendes ház és lift is van. A lakás nagyon rendben van, a fürdő tiszta rengeteg tusfürdővel, a szoba is hangulatos szép nagy tükrökkel és itt is rend és fegyelem. Igaz többen dolgoznak abban a lakásban állítólag, de nagyon diszkréten csinálják mert nem találkoztam senkivel..
  • Lány külseje:

    Egy szál bugyiban és melltartóban fogadott mosolygósan.Hát a képek alapján maximum a szájáról ismertem fel, hiszen parókát visel rajta és élőben azért más. Alacsony, nagyon formás nő, fantasztikus bőrrel és pont tenyérbe illő popsival, pici cicikkel. Az arcát nem mondanám szépnek inkább erotikus kisugárzásúnak......na de ne értsetek félre, nem csúnya.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején megbeszéltük a programot. Ő elmondta mi is szokott lenni a menet, aztán én is felvázoltam mit szeretnék. Mondta hogy egy kellemes masszázs után kézi levezetés, illetve ha szimpatikus vagyok akkor franciás...….. hála az magasságosnak az voltam neki. Én mondtam hogy a lábaim, meg a popsim van kegyetlenül beállva ezért azt szedje szét, illetve ha nem gond akkor kipróbálnám a prosztatamasszázst, amit meglepően jól fogadott. Ezután elszaladtam tusolni és mire visszaértem már csak a bugyi volt rajta. Felfeküdtem hassal az ágyra és nekilátott kritikus helyeknek. Jó erős kezei vannak, aminek örültem mert inkább annak vagyok a híve. Alaposan átgyúrta a lábaim meg a popsim és közben be sem állt a kis szája, de aranyos volt.
  • Levezetés:

    Még mikor a hasamon feküdtem néha a melleivel is végig csusszant a hátamon, közben nagyon pici finom csókokat lehelt a hátamra, nyakamra és mindenhova....teljesen kirázott a hideg, nagyon jó érzés volt. Majd szólt hogy forduljak meg. Megfordultam és már az olajjal locsolta is a cerkát, és belekezdett egy nagyon finom kényeztetésbe. Elsőre csak kézzel nagyon óvatosan a golyókat és a farkamat közben az ágyékot is amit nagyon imádtam, majd végre szájjal is rábukott. Nagyon finoman csinálja, amit utálok az a fogazás.....de itt semmi, olyan finoman ment fel le, volt amikor csak a makkot majd gondolt egyet és tövig, de a zacsikat sem hanyagolta el, vagy azokat is simogatta vagy nyalta falta. Aztán mikor már eléggé felizgultam, akkor szólt hogy megpróbáljuk......mondom nosza. Hozott egy párnát a derekam alá, majd megemelte az ágy támláját. Felhúztam a térdeim, ő elém térdelt, locsolt egy kis olajat még a farkamra meg a kezére és nekiállt a popsimnak. Hozzáteszem nekem ez volt az első. Szólt hogy engedjem el magam és szóljak ha kellemetlen. Szép lassan bedugta az ujját, közben szopta kicsit a farkam, majd amikor már közeledtem akkor csak hevesen verte , közben masszírozta és egyszer csak robbantam. Jó érzés volt nagyon, bár azt hittem a mennyezetről kell levakarni, de nem.....azt mondta valaki csak így reagál. Nagyon kedves és odafigyelő volt. A végén adott egy türcsit ő meg kiszaladt tisztálkodni, majd visszatérve elmentem én. Felöltöztem, rendeztük a dolgokat és akkor láttam hogy 10 perc még lett volna.....na de mind1.
  • Elszámolás:

    A telefonban nem kérdeztem rá, és a találka végéig ez szóba sem került. Nem követelte egyből, már ez szimpatikus volt. A végén mondta .....a pesti átlag.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, rendkívül odafigyelő kis cserfes nő és mindent úgy csinált szinte ahogy elterveztem.Három dolgot hiányoltam csak. Az egyik hogy a bugyi végig fent maradt, a kölcsönös franciát illetve a makktársak álltal megírt fergeteges popsinyalást. Na mind1 ezt betudom annak hogy elösször mentem hozzá. Remélem következő alkalomra jobban feloldódunk :-)
Happy Massage