• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk, kedves és vidám hangja van. Másnapra fixáltunk időpontot, amit VTR-en is megerősítettem
  • Megközelítés:

    Kis utca, Klinikák és Nagyvárad tér környéke. Kocsival mentem, parkolóhely akadt bőven, persze fizetős.
  • Helyszín:

    Régi ház (kb 80-as évek), bejutás rövid kóddal, pár lépcső az első emeletig. Megfelelő méretű garzon, nincs Marina parti luxus, de azért rendben van. Tisztaság és rend mindenütt. Előszoba fali fogassal, fürdőszobában kádas tusolás zuhanyfüggönnyel, vagy 10 féle tusfürdő, puha és friss törölköző, fűtés feltekerve. Tetthely a nappaliban: félhomály gyertyafénnyel, kinyitott kanapé lepedővel, tükrös szekrények, szék a ruháknak, komód a zsebirodának.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak. Nekem tetszettek kék szemei, de legmarkánsabb ismertetőjele a két hatalmas és gyönyörű mell. Mindehhez egy vidám, gyakorlatias, barátságos lány.
  • Action:

    Első találkozásunk volt, így szántunk egy kis időt a bemutatkozásra, ráhangolódásra. Ez utóbbit nagyban elősegítette, hogy egy piros body-ban nyitott ajtót, mire az ágyhoz keveredtünk, alul már ki volt kapcsolva. Gyorsan elrohantam a fürdőbe, Ashley már az ágyon fekve várt. Mellé feküdtem, és folytattuk a beszélgetést, közben már a kezek is kalandoztak. Úgy gondoltam, hogy a bemutatkozásnak célszerű és élvezetes módja egy kis nyalakodás. Így a mellektől délnek vettem az irányt, és nyalakodni kezdtem. Hanghatások alapján ténykedésem kellemes perceket okozott, ezzel összhangban a punci is szépen nedvesedett.Párnák a fejem alá,mert tudtam, hogy lesz mit nézni. Ashley kezelésbe vette a farkamat, és milyen jól tette! Intenzíven és látható évezettel csinálta, nekem csak arra kellet ügyelnem, nehogy az intenzívre juttasson az élvezet.
    Egyszóval világbajnok volt a francia, sokat foglalkozott a golyókkal, és ne felejtsük hozzá a látványt, ahogy a két óriási mell himbálózik,vagy éppen a testemet dörzsöli.
    Szívesen hagytam volna végig, de gumit kértem, és Ashley lovagolni kezdett. Mondhatnám, hogy jó volt a kilátás, de nem láttam és semmit, mert a két mell közé fúrtam a fejem, és élveztem a helyzetet. Fulladás elkerülése érdekében Ashley guggolásba váltott, ekkor távolabb kerültek az ikrek, de most meg a látványtól nem kaptam levegőt. A maradék időt missziben töltöttük, adtam a tempót, néztem a hullámzó melleket, és élveztem a finom szűk punci szorítását. A befejezés talán nem is lehetne egyértelműbb, a mellekre élveztem.
  • Elszámolás:

    Részletes infóból megismert, átlagos mértékű ajándék. Felkerekítettem, vetkőzéskor a komódra tettem, távozásomig ott is maradt. Megérte.
  • Összkép:

    Egy kicsit rövidebb a szokásosnál a beszámolóm, de ez nem a randit minősíti. Egy kedves, természetes, barátságos lánnyal találkoztam, nem akármilyen erotikus élmény volt, hozzá igen komoly vizuális "extrákkal"
Happy Massage