• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A karácsony előtti rohanásban telefonon történt az egyeztetés. Beszélgetésünk után 2 órával már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Tömegközzel mentem mert nekem az volt a legpraktikusabb (több minden is megy arrafelé).
    Béke tér közelében van a lakás, egy új építésű lakótömbben.
  • Helyszín:

    A lakásban tisztaság uralkodik mindenhol, alapvetően szép és jól van berendezve. A fürdőszoba nagyszerű, mintha csak otthon lettem volna. Zuhanykabin, többféle tusfürdő, jó minőségű törölköző.
  • Lány külseje:

    Ami a képeken szerepel azt élőben 100%-ban visszakapod. Szép arc, tökéletesen formás test, hatalmas cicik, popsija kerek és izmos. Röviden 10/10
  • Action:

    Karácsony előtt pár nappal csak egy fél órára tudtam ellátogatni Jázminhoz egy kis ellazulásra. Ebben a fél órában csak mélytorkos kényszerfranciát kértem tőle amit tökéletesen végre is hajtott. Megérkezésem után puszi, gyorsan egyeztettük az igényeket aztán mentem is fürdeni.
    Visszaértem az ágyhoz és Jázmin már ott feküdt egy piros tangában, mutatta hova kell ledőlnöm a játékhoz. Szinte beugrottam mellé az ágyba, Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig. Teljesen elnyelt, a szoros torkában éreztem magam, orrát belenyomta a hasfalamba, én meg azt sem tudtam merre vagyok arccal. Pici mozgással elég sokáig lent tartotta, aztán feljött levegőért majd rögtön ismét torkig volt velem. Jó pár percig ment ez, minden erőmmel azon voltam, hogy ne menjek el, de a vég közeledett. Kértem Jázmint, hogy négykézláb legyen az ágy szélén, én pedig az ágy mellett állva tolhattam neki a szájába. Pózváltás közben, illetve a legtöbb levegővételnél olyan instrukciókkal lát el ez az angyal mint: Kúrd szét a számat! Szopass meg rendesen! Gyerünk húzz rá tövig!
    Álló helyzetben toltam a száját, ekkor már erősen ment a kényszer is, amit parádésan csinált. Itt még néhány percig keményen toltam neki, majd a végén kirántottam magam a torkának finom szorításából és a gyönyörű melleire mentem el, amit eszméletlen szexisen fogadott. :P
  • Elszámolás:

    Új pesti átlag az alap, és ehhez jönnek a hozzá tartozó extrák. Érték arányban szerintem nagyon jó. Első alkalmam volt nála, utólag a fotelre raktam.
  • Összkép:

    Fél órában engem teljesen kivégzett, nálam új szintre emelte a mélytorkos művészetet, mostantól Ő az etalon. Csak olyannak ajánlom aki a pornós feelinget részesíti előnyben, Jázminnál ez játszik. A legenda igaz, talán az ország franciáját nyújtja a drága, ezért kár lenne kihagyni.
Happy Massage