• Rubi Swallow

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Rubi Swallow reagálása

    Köszönöm szépen Drágám neked, nagyon örülök hogy téged is ilyen élményben tudtalak részesíteni és várlak vissza szeretettel addig is viberen folyt köv a dumcsi meg jössz :))) Ja és Drágám Nagyon Boldog Új évet kívánok neked :) Csók bocsi de legfőképpen a szép kukidra :)

  • Egyeztetés:

    Viberen keresztül könnyedén történt. az időpont kiválasztása kissé nehezebb volt, de végül is siker koronázta a törekvést.
  • Megközelítés:

    Könnyen, bármivel megközelíthető, parkolás díjmentes, de érdemes pár perccel előbb jönni, Metró pár perc sétára van.
  • Helyszín:

    A lakás földszinti panel. Tiszta, rendezett, meleg. Fürdő szintén teljesen rendben volt, a tusfürdők széles választékával.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken! Nekem nagyon bejön! Ott gömbölyű ahol kell. Ápolt, finom illata volt. Babydollban fogadott ami nagyon jól áll rajta.
  • Action:

    Érkezés után ledobáltam a felesleget magamról, irány a fürdő. Visszatérésem a szobaajtóban várta fehérneműben amitől simogatás közben meg is szabadítottam. Isteni teste van! Lassan az agyhoz értünk és vízszintbe helyezkedtünk, így kényelmesebb. Rám parancsolt, hogy helyezzem magam kényelembe, mert ő szeretne a velem egykorúval közelebbi ismeretséget kötni. Természetesen ilyen kérést nem lehet visszautasítani. Amit utána kaptam az mennyei volt. Igazi vákuumos mély torka van. Semmi kezezés, semmi "jaj ne". Valóban szereti mert így csak az csinálja. Miközben ismerkedett én simogattam a fejét, vállát és néha rátoltam a fejét, de nem volt kapálózás, nyekergés. Éreztem, hogy dagadok rendesen így kértem, hogy cseréljünk mert nagyon peregne már a nyelvem. Ilyen kérést ő sem utasít vissza és most én voltam a csodás lábai között. Csodálatos kelyhének kényeztetését szívesen fogadta és kis lábremegésekkel viszonozta. "Ez jöhet mindig" volt a jelmondat. "Kis" idő múlva kérte, hogy forduljunk vissza mert neki szüksége van valamire. Visszafordultunk. Olyan orális élményben volt részem mint még soha. Nagyon ért a mélytorkos franciához! Néha kicsit gonoszkodva (természetesen jó értelemben) és végén az egész utánpótlást a torkára engedte. Nem is láttunk többet belőlük. Ez rengeteg energiát kivett így a találka végéig lévő kis időt már beszélgetéssel és jómagam helyi időbe visszahelyezésével töltöttük. Felöltöztem és távoztam és alig várom a következő alkalmat...
  • Elszámolás:

    Érkezéskor letettem a szobában az asztalra mivel először voltam, ha jól emlékszem ott is maradt távozásig.
  • Összkép:

    A külső tökéletes. A tudása fantasztikus. Biztosan találkozunk még, bár az időpont megtalálása ami mindkettőnknek jó nem egyszerű feladat, de ha nagyon akarjuk sikerülni fog. Roppant pozitív hogy Viberen is elérhető.
Happy Massage