• Roxy77

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször is beszéltem vele telefonon, mire rászántam magam, hogy meglátogatom. Időszakosan felbukkanó jobbnál jobb képei, meg az egyetlen értékelhető beszámolójában a külsőről írottak jelentették a vonzerőt. Néhány egyéb jel arra ösztönzött, hogy döntsek racionálisan és inkább (legalábbis egyelőre) hagyjam ki Roxyt. Hívásaim között ugyanis változott az adatlap vagy változtak a kondíciók. Összefoglalva beszélgetéseinket, az aktus és gumis francia az ami tényleg biztosan elérhető, a beszámoló írás pillanatában ezt tükrözi az adatlap is. Nagyon óvatos vagyok az olyan hirdetésekkel, ahol az extra szó akár egyszer is szerepel (nem, ha még sokszor!), ezért végül a kockázatokat mérséklendő próbaképpen egy félórás szeánszra neveztem be hozzá.
  • Megközelítés:

    Telefonban abban egyeztünk meg, hogy amikor a Lehel téren vagyok hívom fel ismét és majd akkor árulja el a további részleteket a megközelítést illetően. Némi bizalmatlansággal töltött el, hogy nem tudtam pontosan hova megyek, de miután a megbeszélt helyről hívtam, megadta a pontos címet és kapucsengőt. A lakás tömegközlekedéssel a Lehel tértől egy nagyobb sétával érhető el. Autóval érkezőknek érdemes csak a háznál megvenni a parkolójegyet. Felkapuzva nyílt a ház ajtaja. A lépcsőház nem tűnt túl forgalmasnak, de a liftben épp sikerült összefutnom az alatta lakókkal.
  • Helyszín:

    Régi panelház felső emeleti lakása. Szerintem a lakásnak nem sok része volt felújítva mióta a ház felépülhetett úgy 40 éve. A fürdőben lévő kádban tusoltam, nem nézett ki túl bizalomgerjesztően, de melegvíz volt. A kád melletti baba márkájú tusfürdőt használtam, azt gondolom ez volt egyben vendéglátóm tusfürdője is. A szeánsz helyszíne a nappaliban van, innen a kanapéról oldalra sandítva szép panoráma látható. A kinyitott kanapéra egy pokróc volt terítve, ez eléggé ütött-kopottnak tűnt, de jobb ötletem nem lévén, Roxy külleme által motiválva, panasz nélkül leheveredtem rá.
  • Lány külseje:

    A képeken egyértelműen Roxy van, a külső a valóságban is épp oly bomba mint a fotókon, de azok alapján egy elegáns, határozott pasifaló nőt képzeltem el magamnak a randi előtt. Úgy érzékeltem Roxy egyáltalán nem ilyen, sokkal inkább, egy aranyos, vidám, nagyon kedves, szerény lány. A képek ezúttal nem csak idealizálva ábrázolják a valóságot, róla alighanem könnyen lehet retus nélkül is ilyen fotókat lőni. Ő említette, hogy a képeken látható kockák a hasán már sajnos nem láthatóak a valóságban, mostanában nem edzett rendszeresen, ellenben tervezi a kockákat újra visszaszerezni. Szerintem talán mind a korábbi edzéseknek, a táncnak, és a genetikának is köszönhetően, de még így is Victoria's Secret Fashion modellekre hajazó, feszes, feltűnően szálkás teste, lapos hasa van. Sehol egy gramm felesleg, de tompora mégis hibátlanul gömbölyödik meg domborodik. A mellek kifejezetten nagyok, szépek, enyhén gravitálnak, de ami szerintem a legfontosabb, hogy természetesek, harmóniában vannak testével, tökéletesen illeszkednek az összképbe. Minden testrésze eredeti, még műszemipillái sincsenek, bőre pedig hatalmas örömömre teljesen tetoválás mentes. Van egy szerintem ízléses köldök piercingje. Beszélgetésünk közben említette, hogy nincsen kisminkelve, illetve, hogy ugyan korábban volt, de most nincsen műhaja sem. Megnyugtattam, hogy én amúgyis a természetesen szép lányokat kedvelem, de úgy tűnt őt picit bántja, hogy most - az ő szavaival élve - "nincs úgy igazán megcsinálva". Nekem nagyon tetszett így is, de beszélgetésünk alapján elképzelhető, hogy volt ő már ennél jobb formában is, nekem mindenesetre legfeljebb annyi tűnt fel, hogy bőrét és haját nem éreztem annyira tökéletesen ápoltnak, mint korábban néhány más lánynak. Puncija szép, zártabb fajta, fölötte talán egy-két apróbb bőrhibát(?) véltem felfedezni. Arckitakarástól nem kell félni, szép, szimmetrikus, olyan kis ártatlan, angyali. Roxy úgy mindenestül igazi bomba csaj, mint egy igazi fehérnemű modell vagy filmekben látható sztriptíztáncosnő.
  • Action:

    Miután beléptem a nappaliba kísért, majd megkérdezte, hogy szeretnék-e fürdeni? Én mondtam, hogy hát persze, majd a reakciójából ítélve úgy vettem észre, hogy ezt ő is természetesnek gondolta, csak talán nem abban a megfogalmazásban tette fel a kérdést ahogy szerette volna. Ruháimat az étkezőasztal melletti székre tettem, majd elmentem lecsapatni magam.

    Mindketten eléggé zavarba voltunk, ezt leküzdendő a kanapéra heveredve kezdtünk puszilkodni, illetve egymást simogatni és közben beszélgetni. Miután közös erőfeszítéssel sikerült kihámozni a melltartóból, az ikreket is kezelésbe vettem. Kissé óvatosan gyúrogattam, de Roxy megfogta a kezem és mutatta, hogy csináljam nyugodtan erősebben.

    Ezt követően felgumizott és franciázni kezdett. A gumis francia érthető okokból nem a kedvencem, de kimondottan jól csinálta. Ügyesen járt a nyelve és közben cuppogott is. Arcát csapkodta vele, majd szinte tövig bekapta. Közben folyamatosan tartotta a szemkontaktust és szexin nézett. Huncut tekintete van, közömbösségnek vagy fásultságnak nyomát sem lehetett látni, átélését viszont annál inkább. Szemei szinte nevettek, amikor épp nem volt teljesen tele a szája, akkor az is mosolygott. Közben kezével combom alatt átnyúlva simogatott közben, majd ütemesen kezdte fejét fel-le mozgatni, egyre több nyálat visszacsurgatva. A haját igyekeztem fogni, hogy ne érjen rá, másik kezemmel pedig a hátát, nyakát simogattam. Jelezte, hogy ha szeretném adhatom a kezemmel fejének az ütemet. Megfontoltam az ajánlatot, de ezt abban a pillanatban nem éreztem volna túl kedvesnek vele szemben, ezért inkább javasoltam, hogy folytassuk lovaglópózban.

    Miután hátradőltem síkosítóval/valamiféle olajjal kente be a velem egykorút, a hasamat és combjaimat. Ez nem ment túl gyorsan, így kezdtem ugyan veszíteni keménységemből, de szerencsére nem annyit, hogy ha ugyan nehezen is, de ne sikerült volna végül becsusszanni a szűk punciba. Így térdelve kezdett ütemesen lovagolni rajtam, elég jó tempóban. Később guggolásra váltott, én pedig lentről kezemmel a fenekét fogva segítettem a mozgásban. Így csattogtunk egy darabig, majd mivel fáradt javasolta, hogy váltsunk kutyusba.

    Az ő lábai összezárva, az enyémek pedig kisterpeszben voltak. Így nem volt egyszerű bejutni, Roxy puncija ugyanis extra szűk. Végül valahogy azért abszolváltuk a feladatot, kezdetben ő mozgott rá lassabban, majd én egyre inkább gyorsítottam. Jó volt nézni szálkás hátát, kerek popsiját és azt, hogy járok a punciba ki-be. Így ment egy darabig, majd mikor éreztem, hogy talán sikerülhet elmennem, mégjobban begyorsítottam és kicsit később a gumiba lőttem. Egy picit hagyott lenyugodni, kihúztam magam, majd leszerelt.

    Említette, hogy ha szeretnék még menjek el nyugodtan letusolni, de ezt ezúttal inkább otthonra hagytam. Miközben felöltöztem, hogy kitudjon kísérni ő is visszavette szerelését, majd utamra bocsátott.
  • Elszámolás:

    Az elején egy borítékban adtam át, egy kis ajándék kíséretében. Nem vette észre a borítékot, vagy annak tartalmát, így kérte, hogy előre rendezzük. Miután mondtam, hogy a borítékban megtalálja rendben volt minden. Fél órára a nem oly rég még "új pesti átlagnak nevezett órás csokor" szükséges.
  • Összkép:

    Egyrészt a külső kiemelkedő és maximális a kedvesség, másrészt a jellemzőnél szűkösebb az étlap, több virágszál szükséges és lényegesen rosszabbak a körülmények. Mint szolgáltató érezhetően nagyon tapasztalatlan, a randi körüli szervezés, körítés már-már komikusan béna :). A megfelelő hangulat könnyebb kialakításához persze biztos én is hozzájárulhattam volna többel, és a randi hossza sem volt épp megfelelő egy minőségibb együttléthez, de már találkoztam olyan lánnyal, aki csók nélkül, puszikkal is pillanatok alatt őrületes hangulatot tudott teremteni és ez Roxynak, velem még nem ment. A megfelelő illúzió fontosságát nekem úgy jött le ő nagyon is érti, de egyelőre olyan, mint egy kölyök vadmacska: élezi, meg próbálgatja azokat a fogakat és karmokat, még nem az igazi, de ha egyszer úgy igazán megtanulja őket használni, jajj annak ki arra téved. A saját prioritásaim szerint súlyozva számomra egyértelműen pozitív az összkép, remélem még lesz hozzá szerencsém, de következő látogatásomat nem sietem el, inkább megvárom, hogy a fent említett dolgokban jobb legyen. Jelen állapotában igazi csiszolatlan gyémánt, talán nem egyik pillanatról a másikra, de elképzelhetőnek tartom, hogy sokaknak lesz ő még egyszer istennője.
Happy Massage