• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az új képei alapján már kedvencek között volt, mikor eljött az idő hogy meglátogatom. Sajnos az ünnep közeledtével szabira ment mire haza értem (külfüldről). De megbeszéltük mikor kezd az év végét így sikerült jól zárni megfelelő kezekben.
  • Megközelítés:

    Utolsó napján az évnek első vendégként, autóval érkeztem. Bár a házszámot elértettem éppen a közeli műemlékpark volt az, ott le is parkoltam. De telefonon gyors segítséget kértem, pár méterrel arrébb egy garázs kapunál volt az igazi.
  • Helyszín:

    Új építésűnek tűnt az említett garázs ajtón bejutva, a lépcsőházat megcélozva kevés lépcsőzés és szembe egy ajtó már nyitva is volt. A lakás nagyon szép bár kértem egy kis világítást mert a fényről belépve nem láttam. Jó gondolat volt mert vendéglátómat egyből szemügyre vehettem. Szobában masszázs ágy, egy kanapéval. Sok tükör és egy egész oldalfal tele ledes világítással. Süppedős szőnyeg és zene ami a konfort érzetemet símogatta. Ketten rendelnek jelenleg, nem is sok beszédet hallottam. A fürdő paravános két oldalt levő tusolóval. Tisztálkodáshoz minden kellék megtalálható különböző típusokban. A higiénia mindenhol jelen van a lakásban.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű egyberészes világos színű fehérneműben fogadott. Hosszú haja kibontva, szép arcocskával amit a hirdetésben látni lehet. Alakját jól kiemelte ez a testre símuló rucika. Amikor megfordult máris izgató lett számomra a foghagymagerezd kerek popsi. Cickók később kerültek elő ami az alakjához illő, nem nagy méretűek, de szép alakjuk van. Sajnos nem volt alkalmam az állagukat levizsgálni mert a popsira voltam kattanva de ez is csak a végén volt lehetséges.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után próbáltam olyan simulós ismerkedést kezdeményezni mivel egy vékony tangába várt. Első alkalomra ez nem az a hely mondta, hanem feküdjek a masszázs ágyra hassal lefelé és tegyem a fejem az erre a célra kialakított lyukba, próbáljam elengedni magam. Hát ez nehéz volt mivel a popsit szerettem volna olyan masszázs címszó alatt jól meggyúrni. Viszont Ő nem az a hasravágódós típus és a masszázshoz is ért amit tényleg jól csinál. Pár éves tapasztalata van fiatal kora ellenére. Ünnepek alatt betévedtem kondi terembe és volt izomlázam sok helyen. Nagyon is jólesett most a mindenre kiterjedő nem túl erős de szakszerű fogásokat alkalmazó svéd masszázs. Terv szerint halad hát, váll, kéz és lábak sem maradtak ki. Talp masszázst ajánlott de csiklandós vagyok így ez elmaradt. A fejem a kialakított lyukban csak a szép formájú lábacskáit láttam időnként meg ha felemelkedtem és a tükörben sasoltam a fiatal feszes testét. Lelógó kezemhez ért időnként a combbelsővel és puncival, ez nagyon izgatóan hatott.
  • Levezetés:

    Kölcsönösség első alkalommal nem játszik szerepet, meg szimpátia függő. Megfordulhatsz szó elhangzása után hagytam hogy folytassa az általa kialakított programot. Hát támlát felemelte a masszázs padon és az alsó tájékom krémezésébe kezdett. Nem is voltam rá hangolódva mert a masszázs alatt ellazultam és alig láttam valamit a lyukba nézve. Nagyon jól esett az érzékeny területet ahogy érintésével kezelésbe vette. Egészen éjfélig el tudtam volna viselni, de hát akkor az év le is telt volna. Úgy állt hogy a popsit elérjem amit szeret ha simogatnak. Nem is tudtam a kezem levenni róla olyan jó fogású kemény állagú amit csak kellő karbantartással lehet elérni. Közben már az ajkai közé vett változatos technikával hol le föl, hol más oldalazó mozgásokkal, nyelvtechnikával, a legmélyebben levő utódokat is feltámasztva elindultam a végzet felé. Popsit markolászva, a másik kezemmel a nyakán, vállán a tempóban segítkezve finoman nyomtam rá hogy az ünnepek alatt felhalmozódott anyag mind a szájában végződjön. A látvány fantasztikus volt, amit az élvezés utáni utórezgések csillapodásáig megtartott. Majd gyors szilviába engedés, rajtam nem volt mit tisztogatni. Odabújás ölelkezés ami kimarad, inkább bensőséges beszélgetés ami e keretek közt bele fér. Majd fürdés és készülődés a távozásra. Lépcsőházba nem lehetett mindjárt kilépni, mert éppen mozgás volt, ezt kihasználva a popsikát jól megpuszilgatva surrantam ki
  • Elszámolás:

    Méltányos, minden az előre megbeszéltek alapján. A vége felé tettem le a kis polcra. Nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Egy magam fajta középkorú férfi alig várja ha egy ilyen csinos jó alakú csajt megfoghat kényeztethet, akár hosszabb időt is szívesen töltene az ember ennek fényében. Ez most első alkalomra nem sikerült. De a lehetőség még fenn áll. Masszázs téren sokkal többet kaptam, mint amire számítottam az ilyen helyen. Aki ezt helyezi előtérben mindenképpen ajánlom hogy kipróbálja.
Happy Massage