• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Viberen egyeztettünk. Előre lebeszéltük, egy héttel előbb. Saját hibából 3 nappal kesobb mentem, de ezt is nagyon, tenyleg nagyon jól kezelte, időben lemondtam, es sikerült új időpontot kapnom.
  (Megin telefonról kell írnom, megin szar lesz nyelvtanilag, ékezetileg, bocsánat. Mindenem angol.)
 • Megközelítés:

  Voltam már ott, szerencsére. Nekem 5 perc gyalog. Bkv kb 5 perc az örsről, kocsival könnyű megtalalni es ingyenes a parkolas.
 • Helyszín:

  Egyedül fogadott, egy kis 4 emeletes panel, tökéletesen felújított lakásában. A fürdőben esküszöm elszúrtam vagy 3-4 percet amíg kitaláltam, melyik tusfürdőt használjam, szájvíz es pohár kikészítve. Ha nem lenne elvárt, akkor is adná magát, hogy használd. Minőségi fogadtatás.
  A szobában nagy komód, szép díszítés, hangulat világítás, hogy minden látszódjon, de sejtelmes minimális homály. Mindent amit érdemes látni, az látszódni is fog. (Én reggel voltam, a nap is besütött, így igazán tökéletes volt a hangulat.
 • Lány külseje:

  Hogy lehet leírni egy angyalt. Szárnyai nincsennek. De minek? A lakásba lépve a legszebb """szomszéd """" lány fogad, aki után egész életedben epekedtél .
  Az az arc aki ha rád mosolyg a liftben, egy hétig meséled a haveroknak, hogy rad nézett.
  Tudom, hogy elfogult vagyok, de Tia kinézete, arca, mosolya, nem beszélve meztelen mivoltáról biztos, hogy elragad. Sose akarod majd elfelejteni, ahogy a szemedbe néz, mikor feletted van. Csodálatos.
 • Action:

  Édes istenem, hányan leírtak már, hogy lehet valaki ennyire csodálatos?
  Fürdőből vissza, es anyaszült meztelen vár a szobában. Tudtam, hogy ez lesz megint. A fürdőből előbb ki kukucskáltam, nem álmodom-e, de ott volt. Úgy ahogy egy valódi istennőnek, egy igazi nimfának, egy mesebelei szirénnek meg kéne jelennie almaidban. Tökéletesen.
  Meztelen valójában.
  Szeretem a női szépség minden formáját. Kénytelen voltam percekig csak nézni, simogatni, ölelni,. Ha egy hétre mehettem volna, ez egy napig turi eltart, es utana minden reggel vagy egy órát. Csodálatos látvány.
  1 órába viszont nem fér bele par percnél több. ;(
  Lehet legközelebb 1 órát csak a csodálására szánok :)
  Na de tovább kellett haladni a vadász mezőre, megkértem, hogy a bevetés helyszínén vágja határa magát, hogy északról délig, a fülétől, orrán, száján, nyakán, mellei domborművein át, a köldökén keresztül dombjait érintve, combjait végig kényeztetve, egész a lábujjaiig végig csókolhassam plátói múzsámat.
  Vissza haladva kelyhei csodálatos árnyékában elidőztem, próbálkoztam, (bárcsak hinném, hogy jól csináltam) nyelvvel, kicsit kézzel a gátat simogatva (ujazni nem lehet! Ne légy mohó!) Próbáltam ingerelni, kértem első alkalommal is, hogy irányítson kicsit, mit szeret, nem is fogta vissza a csípője mozgatását, hogy milyen irányba is kéne haladnom, elismerem, néha bele is zavarodtam az irányba a gyönyör közben.
  Mindenesetre, a végen egy elégedett sóhajokkal teli (igazi?) Orgazmussal, megfeszült testtel, mosolyogva zárta el csodálatosan, karácsonyira manikűrözött kezével a csodák kapuját, es jelezte, hogy most bizony cserélni kell....
  Kénytelen voltam engedni kérésének. Ki akarna ellenállni? Hülye lenne.
  Oldalamra térdelt, es a mar sokszor leírt, (egyedi?) Csodálatban részesítette a velem egyidős baratomat, a nyelvét úgy használva, mintha nem is más lenne az eredeti funkciója, hanem erre lenne teremtve. Csodálatos. (Propeller, majd megérted)
  Kértem, hogy hagyjon békén, ne végezzen ki, számára könnyebb préda vagyok, mint egy sasnak a csapdába esett nyúl.
  Legutobbrol tudom, hogy ha kutyusba folytatjuk kivégez, úgyhogy azzal kezdtünk, csak pár perc erejéig, amíg bírtam magammal.
  Amikor éreztem, hogy rászorít, hogy benne lehetek es szeretném ott tölteni a következő 10000 évet, kértem, hogy váltsunk egy nagyon nagyon lassu lovaglásba.,higy lássam szemből, a mellei ringását, az arcán a mosolyt, hogy amig benne vagyok, párszor felülve megölelve, meg csókolva, a melleit izgatva tudjam csodálni ŐT.
  Itt amikor azt hittem elmegyek, kértem, szájjal fejezzük be, de ez miattam kissé nehezen alakult, a bástya eldőlt.
  Itt váltottunk kicsit pornósabb oralra, ami nem hatott meg, teljesen transzba esetem, minden vér az agyamba ment, ahelyett, ahol lennie kellett volna.
  De TIA ezt nem engedte. Álló helyezettből újra fekvőbe kerültünk, kértem hogy 69 legyen a pozíció, hátha életre kelek....
  Gáz , nem gáz, TIA addig dolgozott, addig kényeztetett, addig "kínzott " amíg vigyázba nem álltam, es meg nem tiszteltem életem 2 legjobb elvezésével.
  Kitartó kommandós munkája viszont annyira sokáig eltartott, hogy nem maradt idő a kedvenc részemre.
  Amikor csak átölelem, beszélgetünk, csak fekszem vele az ágyban.
  Egy okos, beszedés, humoros lány, akivel kell a két menet között, vagy a menet végén beszélgetni.
  Nem az a fajta, aki élvezés után kidob.
  Sajnos lelkileg kivoltam, kérdezte is, hogy a múltkorihoz képest hallgatag vagyok, ami nem szándékos volt, de annyira örültem neki, hogy nem jutottam szavakhoz.
  Igazából erre idő se nagyon maradt.
  Egyszer sem szólt meg rám, hogy ido van, sajnos mindig időben észrevettem, hogy mennem kéne, pedig bár maradhattam volna. Úgyhogy elrohantam fürdeni. :(
 • Elszámolás:

  Mindent megér. Csoda. Talán a szokásos átlag felett, minimálisan, de sokkal több élmény mint amennyiről beszélünk.
 • Összkép:

  Már most vissza akarok mennni. El se akarok jönni. Jelenleg, hiaba van 1000 gyönyörű lány az oldalon, es sokat látogattam meg, es volt mas kedvenc is, de TIA Überelhetetlen. Nem szabad szerelmesnek lenni.. nem szabad.
Happy Massage