• DORKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR -en keresztül ment a randi egyeztetése. Gyorsan sikerült mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni par nappal későbbre.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, parkolás könnyű volt szinte s ház előtt is volt hely, de nem messze van több fő villamos vonaltól is a helyszín. A hely elsőre szokatlan volt az ilyen randikhoz, de Dorka megnyugtatott telefonon, hogy jó helyen járok.
  • Helyszín:

    XI. Kerületi sorház aminek egy kellemesen kialakított lakásában fogadott. Igaz a bejutas kissé kalandos a dupla bejárati ajtón és a közbenső folyóson keresztül. A fürdő a háznak és korszakának megfelelő felszereltsége jó volt, külön értékelem, hogy szájvíz is megtalálható volt a fürdőben.
  • Lány külseje:

    Dorka külsője a fotókon jól látható izgalmas domborulatokkal köszöntött a valóságba is, így nehéz volt róla levenni a szemem, miközben szépen végig vonult előttem a folyóson. Arcvonásokat tekintve számomra a szomszédlány karakterét hozza, aki ez által nagyon hamar kötetlenül tud együtt lenni.
  • Action:

    Egy gyors zuhanyt követően visszatértem hozzá a tett helyszínére. Ahol már egy fekete melltartóban és bugyiban fogadott. Elsőre meg kellett csodálnom kecses testét, ami igazán jól látvány, már maga a látvány is izgató, és beindította a fantáziámat. A testét alapos vizsgálatnak vettem alá, a nyakát és arcát csókolgatva indultam meg a a felfedezés útján. Csókok mentén haladtam egyre lejjebb a nyakán át a vállát érintve egészen a mellét fedő melltartóig.
    Tripla kapcsos melltartóját komoly akadálynak igyekezett szánni előrehaladásom során, de szerencsére pillanatok alatt sikerült kikapcsolni és ezzel hozzáférhettem és megcsodálhattam igazán formás kis melleihez. Rögtön kezelésbe is vettem nyelvemmel, és örömmel tapasztaltam, hogy kellemesen reagálnak a közeledésre, szinte cseresznyemag méretűre duzzadva meg. Közben végre kezembe vehettem hihetetlenül formás és izmos fenekét, melyről gyorsan a bugyit is lecsúsztattam. Így már akadályok nélkül folytathattam testének további felfedezését. Lába között simogatva örömmel tapasztaltam, hogy igen csak jól reagál eddigi ujjal történt simogatásos kényeztetésemnek, és forró és nedves volt puncijának ajkai. Az érzés hatására már bennem is lefelé indult meg a vérkeringésem, és az ezredes vigyázz állással honorálta. Érezvén érdeklődésemet, kezelésbe vette. Az ágyon folytattuk a manővert, ahol a hátamon feküdtem le, és hagytam végre kibontakozni, és végre megcsodálhattam isteni francia tudását. Nagyon finoman vette kezelésbe a szerszámot, alapos nyelvmozdulatokkal kényeztetve a makkomat, miközben a kezével a golyóimat simogatta. Igen közel kerülvén a csúcsponthoz, még nem akartam ilyen könnyen adnom magamat. Ezért megkértem, hogy fordítsunk a felálláson és most én nyújtottam részére orális örömöket. Ismét végig csókolva a testét, a puncijához érve ismét tapasztalgattam milyen jól reagál a finom közeledésre. Ekkor már nyelvemmel kényeztettem, csiklói elkezdtek megduzzadni, és gyorsan nedvesedet, így nyelvemmel lejjebb haladva egészen behatoltam a hüvely külső részébe, amire halk de határozott sóhajtozásokkal reagált. A kényeztetést nyelvmozdulatok mellett kézzel is körbe simogattam, majd érezvén, kellemes vissza jelzéseit, ujjal is kezelésbe vettem, így felváltva kényeztettem. Ekkor már nehezen bírtam magammal, így kihasználva adott pozícióját a jól bevált misszionárius pózban hatoltam belé, a gyors óvszer felvétele után. Kellemesen szűk és jól reagáló mozdulataival pár
    Mivel volt még időnk gyors pihegés és fújtatásként egymáshoz bújva kellemesen elbeszélgettük a maradék időt.
  • Elszámolás:

    Az előre leegyeztetett rózsaszálakat átadtam részére. Az mértéke az nyújtott szolgáltatáshoz és hozzáállást tekintve rendkívül kedvező és bőven megérte.
  • Összkép:

    Dorka személyében egy közvetlen és rendkívül kellemes szolgáltatóra akadtam. Az a típus akihez többszöri alkalommal is visszalátogatva új és új élményekkel távozhat az ember.
Happy Massage