• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, mindent elmondott amire kíváncsi voltam. Rögtön megmondta a címet, nem titkolózott, mint ahogy az manapság divat.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a navi a ház elé vezetett ahol közvetlenül a kapu előtt is volt parkolóhely. Társasház, de nem átjáró, nem találkoztam senkivel. A tömegközlekedés nem tudom milyen.
  • Helyszín:

    Tériszonyosoknak is ajánlott, nem kell magasra menni. Mint írtam, társasház, de abszolút diszkrét. A lakás általam látott része kicsi, de éppen elég. A bejárati ajtóval szemben a fürdő, balkéz felől a backstage, jobbkéz felől a tetthely franciaággyal szobainassal, és kb. ennyi a szoba, de minek is több? Az ággyal szemben tükrös szekrény, ami sokaknak bejöhet :)
  • Lány külseje:

    Nem mai csirke, de ez csak az arcán látszik. Nálam még a belefér kategória, de ne 18 éves tinire számítson a látogató. Szerintem ez egy igen fontos paraméter lehet. A test viszont csodás. Nem feszes, de nagyon szép formás, nekem bejött.
  • Action:

    Lefürödtem, majd jeleztem, hogy nem barátnőzni jöttem, de amúgy egy kicsit feszélyez a szitu, amit a lazaságával gyorsan eloszlatott. Nem volt barátnő fíling, de régi ismerősként kezelt, ami sokat segített. Ő sem várta el, hogy romantikázzak, pornósra vettük a figurát, amit egy több, mint fél órás kegyetlen mélytorokkal kezdtünk. Mintha nem lenne torka ennek a lánynak. Nem hosszú a farkam, de valamivel vastagabb az átlagnál, ami egy csöppet sem zavarta. Úgy nyelte a farkamat, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna. Kézzel rásegítettem, rátoltam tövig, bár nem volt rá szükség. Ott tartottam amíg akartam, meg se kottyant neki. Kb. a tizedik percben kértem meg, hogy csorgassa rá a toroknyálat a farkamra, onnantól kezdve a legjobb pillanatokban csinálta olyan erotikusan, mint a legkomolyabb pornófilmekben.

    Nem akartam így eldurranni, mindenképpen be akartam venni a popsit, így fordultunk, és rögtön betettem ánuszba, ami szintén nem jelentett neki kihívást. Fél percen belül úgy tekertünk, hogy csak úgy csattogott, el is durrantam.

    Ezt követően haver stílusban dumcsiztunk egy sort, megtörölgettem magam és leléptem.
  • Elszámolás:

    Annyit adtam neki a végén, amennyit telefonban mondott. Ő mondta, hogy ráér utólag, és teljesen megérte.
  • Összkép:

    Ha pornóra vágyok, tuti visszamegyek. Ilyen torokbaszást még soha nem tapasztaltam, a popó is kiváló.
Happy Massage