• Amy

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elöző este VTR kértem időpontot,amit a randi előtt telefonon lefixáltunk.
  • Megközelítés:

    Autóval GPS segítségével érkeztem, nem tudom milyen a tömeg közlekedés,vasúti átjáró a közelben
  • Helyszín:

    Amy lakása egy társasház második emeletén található, lifttet nem láttam.A szobában nagy Franciska ágy,tükrös szekrény szobainas. Fürdőszoba rendben ,fürdőkádas tusfürdő több féle.
  • Lány külseje:

    Amy külsőre nem egészen az én ideálom.De Amy-t nem a külső miatt kerestem fel,pici de meredező cicik, törékeny alkatú, szép hosszú haj.Egy teljesen közvetlen csaj,mintha az egyik csajomhoz ugrottam volna fel.
  • Action:

    A szobába invitált leheverdtem a franciskára átbeszéltük a lehetőségeim,fullos órát kértem.
    A zuhanyozás után az ágy mellett törülköztem ő az ágyon doggy-ban kóstolgatta a farkam, szépen fokozatosan centiről centire egyre mélyebbre vette míg arccal bele fúródott a hasamba,hosszan lent tartotta.Egyre durvábban szopta ,nem nagyon kellett ráhúzni a fejét önszorgalomból és élvezetből profi módon szopta a farkam.Hanyatt feküdtem kezeim össze kulcsoltam a fejem alatt és moziztam hagytam kibontakozni, közben beszéltem hozzá biztattam.Amy mestere a mélytorkosnak olyan könyen akadály mentesen vette tövig a farkam mintha nem is lenne torka.A lehető legdurvább módon kurta a farkammal a torkát hogy űberelni nem lehet, olyan mennyiségű nyálat produkálva hogy tocsogtunk a nyáltól.A zacsit és golyókat is leszopdosta.Minnél jobban szopta annál jobban élvezte,rólam nem is beszélve:)) csak sziszegni tudtam! Valamilyen módon viszonozni akartam így hát nyalni kezdtem a fincsi pillangós puncit,ő beszélt hozzám, biztatott.Követelte hogy ujjazzam közben,a nyalást abba hagyva bal könyökömre támaszkodva először finoman egy újamat használtam,de Amy keményen szereti.Két újam a punciban egyre intenzívebben dugtam az ujjaimmal, olyan durván gyorsan járt a kezem mint vmi légkalapács.Megvolt az eredmény hangosan zihálva élvezett el.Megdicsérte ténykedésem,mire észbe kaptam már szopott újból,most nem kímélve kőkeményen erőszakoltam a torkát.Gumit kértem és követeltem hogy üljön bele de popóba, nem ellenkezett kis síkositótt használva beleült, nagyon fincsi szűk a popsija.Az intenzitás miatt felgugolt ,hátul magamögött megtámaszkodott kezeivel és tökéletes ritmusban a kőkemény farkammal a popsijában őrjitő lovaglásba kezdett.Csak annyi dolgom volt hogy élvezzem,a fejem alatt ősszekulcsoltam a kezem hátradőlve csodáltam Amy-t.Ő egyre jobban bemelegedve vágtázott közben mocskos szavakkal biztatott hogy csináljam meg rendesen a popsiját.Kértem hogy élvezzen el,baljával tovább támaszkodva elkezdte újjazni magát, közben be nem állt a szája...A látvány és az érzés leírhatatlan ilyet az ember csak a legdurvább hardcore pornókban lát...az élmény frenetikus!
    Farkammal a popsijában az ujjacskáit használva élvezett el másodszor a drága.Kizökkenve a tempóból póz váltás közben térden álltam ő szó nélkül lekapta a gumit és újra szopta a farkam...eszméletlen a lány!
    Rövidke torok baszást követően gumit kértem,hanyat fektettem kispárnát a feneke alá és bevertem neki misszibe tövig a punciba, nagyon finom tüzes a puncija imádni való..Keményen toltam neki ő bele markolva a seggembe diktálta az iramot,közben harapdálta a mellem.Belefurtam a fejem az ágytámaszba ,pakoltam mint állat... hatalmasat élveztem.
    Letisztogatott, dumcsiztunk még egy picit fürdés közben.Felöltöztem érzelem mentes búcsú és távoztak.
  • Elszámolás:

    A megbeszélt programnak megfelelően előre helyeztem el.Minden a megbeszélteknek megfelelően fullos szolgáltatásban volt részem.
  • Összkép:

    Amy egy igazán belevaló csaj, hihetetlen hogy mennyire kitudta hozni belőlem az állatot a kis dög.
    Nagyon élveztem minden pillanatát.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-12-28 06:53:35
Happy Massage