• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Drága Awed!

    Imádtam a beszidet olvasni,mert hatalmas tisztelet húzódott végig írásodba!
    Az összképet olvasva-összefoglaltad szépen,hogy milyen is vagyok én...mikor az oldalra léptem egy dolgot megfogadtam-ha plasztika kell ahhoz ,hogy itt maradjak ,akkor azonnal el is köszönök...nem kellett,mert a természetesség (szerencsére) még nem ment ki a "divatból" . Valóban a kedvenc évszakom a tél(igaz nálunk sajnos meleg) ,bízom benne ,hogy látok még idén jégvirágot ;-)
    Örömömre szolgált ,hogy megismerhettelek és nagyon köszönöm kedves soraid,mely megerősít ,hogy vannak még Uriemberek,kiknek fontos a természetesség és az őszinteség .
    Várlak vissza meleg ágyikómba :-)
    Csókjaim Blanche!

  • Egyeztetés:

    Már nagyon régóta megszerettem volna tenni, de most jött el az ideje, hogy a gondolatokat tettek kövessék. Kedves hangon köszönt és még aznapra találkát beszéltünk meg nála.
  • Megközelítés:

    Metróval érkeztem, a vonaton már nem voltam hajlandó a külvilágra figyelni, egyre a találkozón járt az eszem. A megállótól körül-belül 10 perces sétát tettem és sms-ben jeleztem, hogy késés nélkül érkezem.
  • Helyszín:

    Izgulva hívtam ismét mikor a ház előtt jártam, tartottam a telefont végig, amíg be nem jutottam majd hang nélkül léptem a lakásába, ahol nagyon barátságos közeg fogadott és ott állt előttem Blanche teljes valójában meleg kézfogással tette meg felém az első lépést.
  • Lány külseje:

    A hirtelen melegtől könnyessé vált a szemem, de ez nem tarott vissza attól, hogy mélyen a szemeibe nézzek. Arca és teste vonulatai - különösen a dereka - számomra a természet győzelmét jelentik az emberi érzékszervek és kifejezőképesség felett. Blanche, nevéhez hűen, akár egy újkori nemeshölgy, bőrét talán sosem érte napfény. A fétisem.
  • Action:

    Türelmesen várt meg az ágyon, a mozdulatait egy összetett korreográfia irányította, amint a könnyed ruhadarabjait levetette, elképedve néztem irracionális görbéit. Csókra közeledett és nem hittem el, ami történik, közben megkérdezte mit szeretnék, de nekem már nem volt semmi a fejemben, úgy éreztem, hogy vele mindenenem megvan, ami kell. Önző gondolataim támadtak, nem akartam, hogy bárki másé legyen rajtam kívül. Csókoltam, kóstoltam a teste megfeszült és elernyedt, nagyon is tetszett minden része, minden válasza, minden mozdulata. Szájában nagy örömöm találtam, de a szorító idő hatalmas súlyként nehezedett rám, holtpontra jutottam és a testem nem engedelmeskedett, tiltakozólag nem reagált már az érintésre. Erőt kellett vennem magamon és egy pihentető összebújás után megkértem, hogy egyszerre elégítsük ki egymást. Imádtam az ízét, a forró vérem újra utat tört és lovaglás közben teljesültünk ki. Blanche a mellkasomra feküdt és azt kívántam, hogy mindig az enyém legyen.
  • Elszámolás:

    Nem is jött szóba, nem is volt rá szükség, hálás voltam és ezt honoráltam.
  • Összkép:

    Blanche egy tél-kedvelő hóvirág, aki ilyenkor a jeges szélben érzi a legjobban magát, Utánozhatatlan, ebben a beteges szolis-tetkós érában. Azt a természetességet őrzi, amit ha egyszer eldob az ember, többé nem kap vissza. Jól teszed! Kérlek tartsd meg így :) Te vagy a legjobb!
Happy Massage