• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jó ideje a kedvencek között várakozott a hirdetése, ma úgy éreztem el kell mennem Hozzá. Az oldalon jelezte, hívható. Hívtam, másfél óra múlva mehettem. Kellemes hangon elmondta mikorra mehetek, mekkora csokrot kell vinnem és pontos címet kaptam.
  • Megközelítés:

    BKV -val mentem. Busz, villamos van a közelben. Nem probléma a megközelítés. Récsei Center a közelben, ahol láttam szabad parkolót. A cím pontos, házszám jól látható, bejutás egyszerű, lifttel mentem a megadott emeletre. Hibátlan!
  • Helyszín:

    A lakás tipp-topp! Élőszobában cipőt az utasítás szerint leraktam, nappalin át a szobába követtem vendéglátómat. Ott masszázságy, franciaágy, szobainas, szekrény volt elhelyezve. A falat erotikus képek díszítik. A félhomályban az óra jól látható. A fürdő a nappaliból nyílik. Kád+függöny, száraz kilépő. Drogériai termékek nagy számban rendelkezésre álltak. Száraz illatos törölközőt adott a Drága. Hibátlan!
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő a Hölgy, semmi retus. Olyan volt amilyennek képzeltem. Nem volt kifestve, de így is nagyon vadító az arca, tekintete, mosolya. Világos színű bugyi melltartó szettben várt. Nagyon tetszett, nagyon fiatal! Vékony alkat, ahhoz illő kis formás cicikkel, tenyérbe illő popsival. A punci pillangós, kényeztetésre jól nedvesedő, finom ízű. Nem kivégzősen szűk, inkább kellemesen masszírozó. A bőre illatos, bársonyos.
  • Action:

    Már érkezésemkor levett a lábamról. Fiatal - 20-as évei elején jár - szép, vonzó! Jó 20 évvel fiatalabb nálam. Kézfogás, bemutatkozás, puszi-puszi. Lestem míg a cipőt leraktam. Követtem a szobába, közben méregettem hátulról. Kérte pakoljak le, kaptam törölközőt, irány tusolni, listerin, majd gyorsan vissza. Heni kért 2 percet, én addig nézegettem az erotikus képeket a falon. Vissza jött a Drága. Ölelés, szájra puszi simogatás kezdődött. Jó érzés volt a törékeny kis szépséget magamhoz szorítani, simogatni! Ezután az ágyra fektettem és érzékeny nyakától indulva egész testét végig csókoltam. A formás kis ciciknél elidőzve a bimbik bekeményedtek. Ezután rácuppantam a puncira. Nem baba punci. Pillangós, kis csiklóval. A szárnyacskák ingerlésre egyre nagyobbak lettek, valamint szépen elindult a friss nektár is. A punci szépen megnyíílt. Finoman újjaztam, közben nyalogattam, szívogattam. Talán sikerült elmennie. Őrítő volt, nehezen váltam meg ettől a csodától. Lefeküdtem, Heni pedig NF ba kezdett. Jól állt a cerkának ahogy a kis szépség finoman, lassan szopogatja, nyalogatja. Néha rám nézett. Az ágy melletti tükörből többet láttam a testéből miközben szorgoskodott. Néha egész mélyre engedte. Ezután 69 következett. A szárnyacskákkal újra játszhattam, bedugtam a nyelvem amennyire tudtam, nem lehet betelni Vele. Gumit húzott, szemből indultunk. Szép lassan beszippantott. Nem volt nagyon szűk, inkább kellemes. Lassan mozogtam és figyeltem közben. Itt már látszott, hogy élvezi, aminek hangot is adott. Oldalra fordítottam tovább gyönyörködve Heni testében. Kutyus jött, hát itt nagyon kellett koncentrálni nehogy végem legyen. Kihúztam, kérdeztem, hogy mehet-e a szájacskájába. Mondta igen és levette a gumit. Finoman dolgozott rajta én meg gyönyörködtem az arcában. Kértem 69 ben fejezze be, így is lett.
    Kaptam Szilvit, letakarítottam magam. Láttam 5 percem maradt az órából. Öltöztem miközben még gyönyörködtem a kis szépségben. 1-2 mondat és kikisért. Kaptam 2 puszit és irány ki a hidegbe.
  • Elszámolás:

    Két szál virágból állt a csokor, amit édességgel az elején tettem a szekrényre.
  • Összkép:

    Fiatalodni mentem, fiatalodtam is. A szép fiatal teste lenyűgözött. Arca és pillangós puncija nem mindennapi. Leste mit és hogyan szeretnék.
    A kommunikáció nem ment köztünk, nem biztos hogy a nagy korkülönbség miatt. Visszafogottnak tünt, nem igazán engedte el magát. A vége felé egyre inkább leste az órát. Mindezek ellenére jól éreztem magam vendéglátómnál. Fiatal és kezdő, biztos belejön majd idővel!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-12-27 21:07:07 Eredeti beküldés dátuma: 2018-12-29 11:05:43
Happy Massage