• DORKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tőlem teljesen szokatlan módon - és önmagamat is meglepve - a tárgynap reggelén kezdtem egyeztetni Dorkával, amikor láttam, hogy online. Üzenetet írtam neki az oldal rendszerén keresztül, hogy tud e aznap fogadni. Ő hamar válaszolt, hogy 13 óra a legkorábbi lehetőség, amire VTR formájában le is csaptam, hogy komolyan vehető legyek. A VTR elküldte a címet is. Illetve a rózsák számát is személyes üzenetben tudakoltam meg. 'Nehogymá' telefonáljak - az olyan XX. századi.
  • Megközelítés:

    A hirdetés térképe meglehetősen pontos. A Fehérvári úton villamos, a Szerémi úton busz jár, de én egyéb okokból kocsival mentem és az utcában számos parkolóhely közül választhattam.
  • Helyszín:

    A ház egy pár emeletes tégla épület. Fontos, hogy ha az első bejáratot nyitva is találod - mert figyelmetlenségből valaki úgy hagyta - akkor se menj be rajta, hanem azon kívül hívd Dorkát és várd meg az eligazítását. Én nem így tettem - ezért majdnem kiszáradtam a két "zsilip" között. Nem. De vicces lehetett volna magamat kívülről szemlélni! Dorka egy nagyobb lakás tágas szobáját hasznosítja, ahol egy nyitott heverő és egy masszázspad szolgálta kényelmünket. A fürdőben - amely pici - kazán melegítésű víz szolgálja a felfrissülést, a kád csúszásgátló nélküli, de van zuhanyfüggöny!
  • Lány külseje:

    Dorka egy kerek-, szimmetrikus arcú lány, vékony, ívelt szemöldökökkel, kék szemekkel és egy nagy mosollyal. Haja lágy, egyenes szálú, látogatásomkor lófarokban fogta össze. Fehér köntösben nyitott ajtót, ami alatt csak fekete "szexinemű" volt. Egyéb paraméterei megfelelnek a hirdetésben szereplő képeknek és adatoknak. A testét tetoválások ékesítik, amelyeket nem fedek fel - elvégre a fotóin sem szerepel, talán nem véletlenül. A tetkók mérete és mennyisége miatt a későbbiekben a "valódi képpel hirdet" opciót fogom választani. A bőre selymes, feszes és csoki barna. A popsija pedig olyan kerek, hogy komolyan szét kellett húznom a farpofáit, hogy belenyalhassak...
  • Action:

    ...miután már lehámoztam róla a harisnyatartós bugyit. Előtte térdelve popsiját, köldökét és a mellbimbóit nyalogattam, szopogattam, alig tudtam hova is vetődjek.
    A heverőre vontam magammal Dorkát, aki mellém feküdt és csókolózni kezdtünk. Ez nem az a "mandulakutatós" csók, hanem kicsit tartózkodóbb, de engem felajzott, mert "tinis" hatása van. Legalábbis az én fejemben. Számmal visszatértem - a félfekvő helyzetben - a számra eső mellbimbóhoz, miközben a benyálazott ujjbegyeimmel a punciját kezdtem matatni. Nagy örömömre szolgált, hogy forró és nedves vaginát találtam, ami régi tini lányos tapasztalataimra emlékeztetett. Amikor ismét Dorka száját kereste a szám, az ő keze is kalandos útra indult és láss csodát, az ágaskodó farkamnál kötött ki! Egy nagyon jó cumi vette kezdetét a lábaim közé fészkelődött lánytól, amit csak kupak bekapással indított, de egyre jobban belejött és a francia, közepes erősségű szopássá fejlődött, a répám tövének marokra fogásával. Kértem és meg is kaptam a kéz nélküli szopást is, a két kéz combjaim melletti támaszkodása mellett, majdnem tövig.
    Volt egy 69-es javaslatom is - mindig van, mert szeretem - de nem vettem figyelembe, hogy vendéglátóm mennyire magas hölgy és ebben a pózban nem tudtam belenyalni a mézes csuprába - a popsi lyukáról nem is beszélve. De feltaláltam magam és a csikló nyalása mellett ujjaztam finoman.
    Mivel dugni is szerettem volna, ezért egy hanyatt fekvést kértem Dorkától, hogy a szűk puncus szorítása mellett mozizhassam az arcát, cicijeit és a vékony derekát. Többször is ritmust váltva, intenzíven reszeltem, aminek cseppet sem szégyenlősen hangaláfestést is adott. Ez az egész vizuális, audionális és a faszomra is ható kompozíciót nem akartam megszakítani pózváltással, ezért az élvezésig tömtem Dorkát.
    A következő kört beszélgetés és tapizás vezette fel. Természetesen ismét rácuppantam a mellbimbókra és a puncira, ami határozottan nedvesedett megint. Dorka megint a szopásomba kezdett, ami ha lehet még nyálasabbra sikerült, mint az első menet, de én ezt szeretem. A tempó is határozottabb lett - semmi esetre sem keverendő össze a sietőssel. A második kör nehezebben épül fel a számomra, ilyen kor intenzívebb ingerekre van szükségem. Dorka lófarokba fogott haja minduntalan a szájába vándorolt, a farkam mellett, ami elvonta a figyelmét. Ezt nyilván nem akarhattam és a haját tartottam a feje fölött. Emiatt olyan hatás alakult ki, mintha kényszereztetném, de erről szó sem volt - nem is opció. Egy idő után arra kértem - kerek arcát a kezeim között tartva, hogy verje a faszom, miközben szinte farkas szemet nézünk. Ő elnevette magát közben - de én tudom, hogy perverz vagyok.
    A második kör fő számát - kérésemre - a masszázspadon adtuk elő. A keresztbe és hanyatt fekvő Dorkát intenzíven pumpáltam, miközben ismét megjött a hangja és megfeszültek az izmai, miközben hanyatt könyökölt a mozdulataim alatt szintén nyögő masszpadon. Nagyon élveztem ismét!
  • Elszámolás:

    A privát üzenetben küldött kondíciók a helyszínen sem változtak és a kötelezettségeimet - kérése nélkül - a szex előtt rendeztem.
  • Összkép:

    Dorka egy kedves, szórakoztató, sportos, fiatal lány, aki nemrég csöppent a felnőtt szórakoztatás ezen ágába. Nyilván fel kell még vennie a ritmust az olyan perverzekkel, mint én. De én ezt sejtve, nem is akartam leterhelni az ünnep előtti vasárnapon. Nagyon jól éreztem magam!
Happy Massage