• Demóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen jött ötlettől vezérelve megcsörgettem, a második kicsengésre fel is vette. Kedvesen nevemen szólítva üdvözölt, érdeklődött hogylétem felől. Visszajáró vendége vagyok, így mindkettőnk számára elérhetőségünk el van mentve.Szó- szót követett és azonnal indulhattam is, így alig egy órával később már a címre is érkeztem. Jelen esetben a VTR - es egyeztetést az idő rövidsége miatt nem használtuk.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem, amely a kerület adottsága miatt kiváló. Nekem a Széll Kálmán tértől a vágy villamosa vált be a legjobban, így nem is kérdés a 4-6-os repített most is " haza ". Busz a Battyhányi.- tér végállomástól indul a gumikereket előnybe részesítőknek. Parkolás a környező utcákban fizetősen oldható meg.
  • Helyszín:

    A tetthely egy kifogástalan kétszobás lakás, kádas fürdőszobával, száraz kádkilépővel, színes műanyag pohárral, több féle szájvízzel, bőséges tusfürdő vàlasztékkal, a babaszobában masszázsággyal, tatamival, szobainassal, komóddal, rajta üdítő és palackozott víz, valamint tükör és körben LED világítás. A szokásos két darab frissen mosott, illatos fürdőlepedő, hiszen két alkalommal is szoktam zuhanyozni egy randevú kapcsàn, amit a HÖLGY sosem felejt el.
  • Lány külseje:

    Visszajáró vendége vagyok, semmi változást nem észleltem. Ápolt, karcsú, formás testű, nagyon kellemes tapintású világos bőrű, hosszú feketére festett hajú, csillogó kék szemű, kézbeillő keblű, borotvált puncijú, hosszú és izmos lábú valódi szépség. ( Lehetséges hogy ezt a tényt sem kellene leírnom, hiszen a bátorság egyre kisebb a leendő vendégek körében, ha egy szép, művelt, finom modorú és rendkívül gazdag szókincset használó HÖLGY meglátogatásáról lenne szó. Lsd.: a csevegő és a történet. )
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés, üdvözlő szavak és csókok. A cipők levétele után a már jól ismert babaszobába egymást átölelve indultunk. Állva csókolóztunk, majd megkezdtük partnerünk lassú, módszeres vetkőztetését. A közös fürdésre már mint " Ádàm- Éva " érkeztünk, kezeinkben a hatalmas puha, friss illatú fűrdőlepedőkkel. Besegítettük egymást a fűrdőkádba, majd a beállított hőmérsékletű vízzel megkezdtük a társ zuhanyoztatàsát, melyet a kiválasztott tusfűrdővel való bekenegetés követett. Többszörösen is felfedeztük a finom símogatások, apró puszik és csókok gerjesztő hatását. ...
    A vizes öblítés után áttörölgettük egymást és kéz a kézben mentünk vissza a tetthelyre, ahol teljes testre kiterjedő alapos, valóban felejthetetlen olajos masszázsba részesített, csomóimat sem kímélve. Egy- egy ilyen esetben felszisszentem, de kellemes hangjával, szép magyar beszédével minden alkalommal igyekezett megnyugtatni a masszázsa hatékonyságàról, melyet mint visszajàró vendég már sok ízben megtapasztaltam, átélhettem a kezei között. Nagyon finom modorú, rendkívül gazdag szókincset használó és beszélgető partner, miközben ujjaival hatékonyan és szakszerűen oszlatja csomóimat. Pihentető pillanatok következtek, melyben több féle masszázselemmel igyekezett a profi módon meggyötört testem újból összerakni. Ezen serénykedése közben egy- egy alkalommal éreztette is következik szàmunkra a következő felvonàs, amelyben màr aktív szerepet kapok én is.
  • Levezetés:

    Elsősorban a jó erős és hatékonyan végrehajtott masszázsért mentem, ezért a kényeztetés a kölcsönösség jegyében és csak a maradék időben volt lehetséges. A hátra lévő perceket 69- el töltöttük ki. A katarzist egyikünk sem várta, nem is erőltette. A randevúnk így is kerek egész és felejthetetlen élményt nyújtó lett. Levezetés és a randevúnk befejezése az újabb közös zuhanyozással történt, majd következett az öltözködés és az elmaradhatatlan ajándékozás.
    Nagyon szépen köszönöm az újabb együtt töltött felejthetetlen időt, váljék egészségünkre, a mielőbbi viszontlátásra.
  • Elszámolás:

    Utólag történt, ahogyan eddig minden alkalommal, mértéke a helyi átlag és a telefonon egyeztetett a helyszínen sem változott. A komódra helyezett csokorral nem foglalkozott, az egyedivé varázsolt ajándékával és annak ép kicsomagolásàval volt elbűvölve.
  • Összkép:

    A törékeny, de határozott tündérke várt és valóban ki is zökkentett nem csupán a hétköznapok, de az időjàrás szürkeségéből is. ( Még a Nap is kisütött egy kicsit, jókedvre derítve mindkettőnket.) " Az élmény garantált!", ahogyan a bemutatkozásàban ígéri, 100%- ban teljesíti is. Természetesen jó szívvel ajánlom az emberi testet kiválóan ismerő HÖLGY társaságàt a masszázsra vágyóknak, adatlapja elolvasását követő telefonos egyeztetés után. Nem csupán az élmény garantált, de a masszázs is szakszerű, ezt is bátran leírhatom.
Happy Massage