• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Szia örülök, hogy szavakba öntötted a randinkat. Még most is nagyon jó vissza gondolni a látogatásodra. Hát igen ami jó, az jó :) Nagyon megfogó a személyiséged és ez látszik az irasodon is, bízom benne lesz még alkalom a személyes találkozóra :)
    Millió csók

  • Egyeztetés:

    Ebédszünet közben hívtam fel Jázmint, pótolni akartam vele az előző hétvégén elmaradt találkozónkat, az általam megadott időpont jó volt neki is, egyébként részletes tájékoztatást ad a telefonban a szolgáltatásokról, tetszett a hangja erotikus az a hangszín! ;)
  • Megközelítés:

    Gyalog indultam a randihelyszínre, sokat nem kellett menni az irodámtól, tömegközlekedéssel, autóval nagyon jól megközelíthető tulajdonképpen a 13. kerület szívében található a búvóhely.
  • Helyszín:

    Újépítésű épület, legfelső emelete, absolute felszerelt minden igényt kielégítő fürdőszoba a szokásos kellékekkel mint tusfürdő, szájvíz. ;)
  • Lány külseje:

    Azt hiszem a képek magukért beszélek, lehet elfogult vagyok mert nekem a latinos nők a gyengéim és bizony Jázmin eléggé bele illik ebbe a kategóriába. Mosolygós szép arc, húsos csókos száj, tenyérbe illő mellek, fantasztikusan domborodó popsi egyszóval 10per10 a kisasszony.
  • Action:

    Nos miután megérkeztem a tetthelyre ajtónyitást követően azt hittem az állam leesik, hozzáteszem megfordultam az oldalon már "egy-két" helyen, de az újdonság varázsa és az ajtó mögött megbújó hölgy bizony olyan intenzív szexuális energiákat áramoltatott felém, hogy egy az egy egyben kiolvadtam a decemberi mínuszoktól lehibernált állapotomból. Első pillantásra megállapítottam, hogy bizony jó helyre érkeztem, mert Jázmin egy igazi tüzes szexördög egy brutális egybe részes szettben fogadott, melyben nagyon jól kirajzolódtak az idomai. Igazi faszállító a leányzó! :) de szószerint, ezt úgyis csak az fogja megérteni, aki meglátogatja.
    A rövid üdvözlés és ajándékceremónia után, még lepacsiztam a kis szobacirkálóval is aztán már a törölközővel a kezemben először a fürdőszobába hatoltam be. Nem ez lett életem leghosszabb tisztálkodása, de most kivételesen jól esett a meleg víz :) Még egy slukk a szájvízből és kicsit nedvesen rohantam be a baszobába a kisasszonyhoz, aki már az ágyon keresztbe elterülve várta a vízisikló testem érkezését! :D

    Félárbócra ereszkedve kerekedtem Jázmin fölé és kezdtem el csókolgatni, miközben ő rámarkolt a kis Szenderudira és elkezdte keményen pumpálni bele a vért, közben azért a Senoritát kezdtem megszabadítani az egyberészes ruhától, érzéki csókokat lehellve a cickókra, amelyek nagyon is érzékenyek a kényeztetésre, kegyetlen finom íze volt éjszakákat elcsüngenék rajtuk :D

    Lassan, de elértem a kisasszony mézes csuprához, hevesen mohón nyalintottam bele, kicsit cuppogtam is rajta, de lekellet lassítanom egyszerűen a szenvedélytől megrészegültem... Jázmin készségesen pattintotta fel rám a kaucsuk "sálat" majd határozott franciával csiszolt még egy kicsit a keménységemen.
    Misszionárus pozícióban váltunk eggyé, egyre hevesebb mozgásokkal dolgoztam a kisasszonyban , amikor arra lettem figyelmes a szemközti tükörbe pillantva, hogy a Senorita lábai a nyakamba és egyre jobban zihálunk mindketten, - Jázmin megszólal egyszer csak kéjesen "-ahww, de jó faszod van" amire elborult az agyam és 5 perc intenzív pumpálás után kitáraztam a védőhámba. Miután lenyugodtam egymás mellett kezdtünk el beszélgetni, és megkezdődött Jázmin személyiségének feltérképezése.
    Egy színes és vadóc Nőt ismertem meg személyében, aki bizony konkrét tervekkel rendelkezik az Életre vonatkozóan! Félidőben még testápoló krémmel átkenegettem a formás popsiját, miközben a hasán feküdt.
    Nem várattam sokat a második körre, miután a kisSzendi kezdett újra éledezni a kisasszony felpattinotta a védőhámot, és doggyba fordult amely kedvenc pózunk. Eszméletlen érzés volt így a Senoritában lenni, közben csókolni a hátát, fogni a derekát és ütemesen elkezdtem hajtani. Percek múlva jött Jázmin hangja is, közben moziztam a szembe lévő tükörben... -az élmény megfizethetetlen, amikor a saját erotikus filmedre váltasz jegyet. :-)
    Doggy után lovagló pózba fordultunk, Jázmin rajtam , markolászom és csókolom a melleit, közben a Senorita is huncutul tolja az arcomba a melleit, hogy foglalkozhassak velük hát faltam őket! :-)
    Mikor kezdett fáradni újra vissza misszionáriusba, itt már nagyon heves szeretkezés zajlott, erőteljes dinamikát diktáltam a Senorita lábai közt, miközben ő a csiklóját simogatta intenzíven, és igencsak megjöttek a kisasszony hangjai... :D
    Hosszan időztünk ebben a pózban, miután kiszálltam Jázminból, lerántottam magamról a köpenyt és a mesés keblekre hintettem az utódaim.
    Brutálisan vert a szívem, valahol az élet és halál mezsgyéjére értem..., Jázmin kezét a szívemre tettem, hogy érezze a zakatolást. :)
  • Elszámolás:

    Előre adtam, mint mindig kis csokival megspékelve amellyel meg is kínált. Absolute a helyi átlag és egy ilyen szexragadozóért mint Ő nem tétel.
  • Összkép:

    Érzéki szerető a Senorita ez vitathatatlan és mindemellet közvetlen is. A barátnő feelinget hozza, de nem a hagyományos értelemben nincsenek klisék és megjátszások, van viszont jó szex, jó hangulat több nem kell egy jó randihoz. A képek alapján visszafogott lányra számítottam de benne van az huncutság , ami ehhez a kemény szakmához kell!
    Én kívánom, hogy váljanak valóra az álmaid amelyekről beszélgettünk!
Happy Massage