• Shíla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már évekkel ezelőtt bent volt a kedvenceim között Shila, de még soha nem volt bátorságom felkeresni. Most, hogy újra szolgáltat, roppant boldog lettem, és foxi kutyaként nem eresztettem el a találkozás lehetőségét időhorizontomról, még a sikertelen próbálkozások ellenére sem. Végül elértem, és tudtunk időpontot egyeztetni 19 órára. Hangja tiszta, kedves, gyakorlatias volt a telefonban, ahogy mindenről tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    A kétlépéses autentikáció abból állt, hogy a kosztolányin kellett csörögnöm a pontos címért. Persze kifogtam a szezon eddigi leghidegebb estéjét, és befagyott a fülem, vagy mi történt, de félrehallucináltam a házszámot. Szerencsére a céltudatosság tüze megóvott attól, hogy jégszoborrá váljak, és így egy fantasztikus estében lehetett részem. Szóval a helyszin könnyen elérhető autó, bkv, csónak segítségével is egyaránt.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelel, másik szobában egy fiatal aranyos kutyus a lakótárs, külön figyelmeztetést kaptam, hogy ne ijedjek meg, ha kutya hangokat hallok ottlétem alatt. Előszoba ötös alá, fürdőszoba négyes ha vizsgáznia kellene. Főleg a zuhanyrózsa, vízhőmérséklet-stabilitás és szájöblítő műanyagpohár tételeknél kérdeznék vissza, de a szoba, és benne az ágy fantasztikus. Picit felkészíti az embert, hogy milyen mesebeli dolgok fognak történni vele, ha odatéved. Hatalmas lapos tv-n egzotikus tájképek világítják be a szobát, miközben kellemes zene szól a félhomályban. A lakótérrel egybenyíló konyharész plusz légteret biztosít.
  • Lány külseje:

    Shila képei ízléses erotikát sugalltak számomra, és ez élőben sincs másként. Nőies alakja ellenállhatatlanná fokozta vonzalmamat, gömbölyű formái megigéztek az első pillanattól fogva. A kitakarás mögött széles arccsontra tippeltem volna, de valójában hosszúkás arcú szuper mosolygós, selymes hajú szemüveges leány várt. Bőre selymes tapintású, haja egyenes. Melle sűrű, feszes, tökéletes. Bármilyen meglepő, e leány impozáns külső adottságai nem képezik legnagyobb pozitívuma részét. Számomra Shila varázsát az definiálja, ahogyan használja testét partnere lenyűgözéséhez.
  • Action:

    Az ajtó mogul :-) széles mosollyal fogadott, és ez a jóságos mosoly átszőtte kommunikációját egész ottlétem alatt. Ruháimat a fotelbe ledobva kaptam egy törölközőt és a fürdőszoba irányába kalauzolt. Itt annyira aranyos volt ahogyan a szájvíz használatától teli szájjal ühümmögve beszélgettünk, tökéletesen megértve egymást szavak nélkül. Visszatértemkor fekete melltartóban és bugyiban fogadott a mesebeli ágyon vadmacskásan elterülve. Nagyon-nagyon szexi volt a látvány, nem kellett a szomszédba mennem erekcióért, az biztos. Az ágyon kígyóként tekeredtünk egymás köré, első pillanatokban még pár centi távolságot tartva. Shila értette és partnerként játszott velem, ami a végtelenbe való felizgatásomat célozta meg.

    Első érintése nyilvánvalóvá tette, hogy nem olyan lány, aki távolságtartóan két újjal fogja a péniszt. Shila ekkor mindenét odaadta, amint bal kezével átkulcsolta hímvesszőmet, és felső testével folytatott simulás közben azt üzeni szavak nélkül: Tégy magadévá, kívánlak. Ekkor már tudtam, nagyon jó helyen vagyok, a kezdeményezés rovatba 5 csillagot rakok. Ölelése közben lecsatoltam melltartóját, és természetesen sűrű, feszes kebleit szabaddá tévve fektettem hátára. Csókja kezdetben visszafogott és érintőleges volt vékony ajkain keresztül, később ez magas szexuális energiával töltött, szikrázó, lihegéses csókcsatává transzmutálódott. Teste minden pontja mágnesként vonzotta ujjaimat, ahogy lassan, csusszantam le lábai közé. Itt fazonra igazított puncija várt, titkos csiklós kialakítással. Szeméremajkai fiatalos, feszes formát öltöttek, és szerencsére jól reagáltak orális kényeztetésemre. Shila bátorító szavai és keze segítségével hamar komolyra fordultak a dolgok. Kisvártatva jóleső fáradtsággal fektettem arcomat jobb combjára, amint különböző testnedvek csordogálnak szám sarkából. Ez a lány tudja mit akar, és partnerként segít ennek elérésében. Rettenetesen izgató és sokkal lendületesebben megy a szekér, ha ketten tolják. Imádom.

    Hátamat az ágy dekoratív vaskeretének döntöm, (ilyenkor a ráakasztgatott díszek nem tűnnek olyan jó ötletnek...) és magam elé csúsztatom kicsapott biztosítékú angyalkámat. Hátulról ragadom meg melleit és csókolgatom a nyakát, miközben hajának finom illatát szívom magamba. Kezem ismét kiéhezett puncija vonzáskörzetébe téved, de nem tudok koncentrálni, mert hátranyúlva izgatja makkomat fittyethányva kényelmetlen vállpozíciójára. Nem sokára felpattan lábam közül, és megfordulva a szemembe néz: "Adjak egy puszit a farkadra?" Szerintem senki nem tudott volna nemet mondani ebben a szituációban. Úgyhogy egy érzéki szopás befogadó oldalán kötöttem ki. Kitűnő értékeket éreztem a golyó kényeztetés, szembenézés, szíváserősség és lendületesség tengelyeken. De jobbnak láttam nem engedni partnerem teljes kibontakozását, mert pikk-pakk eldurrantott volna, pedig még belülről is érezni szerettem volna legszentebb szentségét.

    Rövid, ráhangoló jellegű merőleges nyalás után gumihúzás következett. Misszionáriusban kezdtünk, de nagyravágyó terveim ellenére ebben is végeztünk. De hát mit tehettem volna, ha ilyeneket lihegnek a fülembe folyamatosan, hogy:
    - Imádom, ha ilyen mélyen dugsz meg!
    - Nekem is a misszi a kedvenc pózom.
    - Úr Isten el fogok élvezni, ha ez így megy tovább!
    Mindeközben a farpofámnál megragadva húz magába, és szoros ölelésünk folytán ajkaink alig fél centi távolságra lebegnek egymástól. Külön kiemelném azt a csípőmozgást, amikor szeméremdombom teljes odaszorítása mellett kimasszírozza az utolsó csepp önuralmat is belőlem hüvelyének lüktető szorításával. A feszültség felszabadulása mosollyal és nevetéssel tör ki belőlem, miközben partnerem elernyedt teste önkéntelen rángásokkal búcsúztatja távozó péniszem. A kognitív képességem teljes hiányával beszélgettük végig a maradék pár percet, nem is igazán emlékszem milyen témákat érintettünk, csupán azt, hogy kellemes volt.
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor az asztalra tettem az átlagos mértékű ajándékot némi édességgel. A teljes odaadással elvégzett munka felbecsülhetetlen értékű. És ha egy-egy pillanatra kivillan a reménysugár, hogy esetleg ez több mint munka, akkor én a menyországban érzem magam, amiért minden földi kincsem feláldozása csekély áldozat csupán. Így érez hát az ember, ha Shilához megy randira.
  • Összkép:

    Ha valami bika erős, addiktív drogot kellene elneveznem, Shilának nevezném. Ez az első pillanatokban szerénynek mutatkozik, hogy szippants belőle még, és szép fokozatosan bilincsel magához, amíg teljesen rabja nem leszel. Mindegy milyen önuralommal rendelkezel, megtalálja a gyenge pontod és ujjai köré csavar. Hangját folyamatosan hallottam az aktus alatt, egy pillanatig sem éreztem, hogy megszakadt volna a kommunikáció, ezzel transzban tartva pszchémet és még szorosabbá kovácsolva együttlétünket. Ajánlom mindenkinek, aki intenzívebb barátnős partnerre vágyik, pici extra fűszerrel. Ha mindenható lennék, picit nívósabb lakást, egy tisztább hangú telefont varázsolnék, de Shilán nem változtatnék semmit.
Happy Massage