• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor hívtam nem vette fel,de kb 10p múlva megcsörgetett így amikor visszahívtam,felvette egyeztettünk és 3/4 óra múlva ott is voltam
  • Megközelítés:

    Villamos nem messze,busz is lehet jár arra ,de nem vagyok biztos benne. Kocsival mentem,könnyű megtalálni. Bár amikor a címet mondta nem értettem teljesen jól az utca nevét elég furcsa neve van,de végül meglett. GPS-odavitt,de egy mellette lévő utcában álltam meg,az aznapi belvárosi parkolóhely hajsza után bennem volt,hogy ha van hely azonnal be kell állni
  • Helyszín:

    Alacsony panelház,lift nincs,de nem is kell. A lakás nagyon pici ,de a célnak tökéletesen megfelel.
    Fürdőben zuhany ,jó pár tusfürdővel,csapnál szájvízzel. Szoba pont erre a célra berendezve
  • Lány külseje:

    Arc nélkül hirdet ,és a tetoválások is retusálva vannak. De felismerhető,bár én arcra másra számítottam. Nem úgy értem,hogy jobbra vagy rosszabbra csak másra. De az arca a mosolya nagyon aranyos ,jól áll neki a mosoly. Testalkat,test fantasztikus. Fehér fehérneműben fogadott,de teljesen fel is lett volna öltözve akkor is gyönyörű lett volna
  • Erotikus masszázs:

    Elmentem zuhanyozni,jól esett mert kissé átfagytam aznap. Zuhany után szájvizet is használtam,bár nem szükség nem volt rá(olyan értelemben,hogy kölcsönösség vagy csók nem volt)
    Felfeküdtem a masszázspadra és lábtól indult,közben én a falon lévő tükörből néztem őt és közben beszélgettünk. Masszázsa inkább dörzsölés,erős nyomkodás,nem az a mindenféle fogásból álló.
    A hátamnál sokat időzött,főleg a lapockáimat dolgozta meg. Erős volt,néhol kissé túl erős de összességében jól esett,még most is érzem a hátam. A végén egy meleg vizes kis törölközővel áttörölt.
  • Levezetés:

    Kérdezte szeretnék e olajos csúszkát,mondtam,hogy igen. A masszázspad szélének támaszkodtam majd olajat öntött a kezembe és bekentem vele a ciciket majd mindenhol ahol értem. Közben puszilgattam őt, aztán megfordult és a fenekével körözött a farkam körül,közben én meg a melleit fogtam,simogattam. Egyszer próbáltam lejjebb simogatni,ott,de nem volt szabad :( Ekkor sejtettem,hogy kölcsönösség és csók sem lehetséges :( Hát sebaj,ez van. Vagy nem olvastam el rendesen hogy mit szabad és mit nem (és nem is kérdeztem) vagy csak nem voltam annyira szimpatikus hogy lehessen
    Aztán szólt,hogy feküdjek le a földre ,ahol egy rész ki volt alakítva a földön történő csúszkának. Nagyon vadító volt,fel ,le csúszkált,melleivel simogatta a farkam,majd egyszer csak lent maradt és a szájába vett. Nagyon élveztem amit csinált,és vissza is kellett fognom magam erősen,hogy el ne süljek. Aztán már nem bírtam tovább,ezért szóltam is,de vissza is tartottam,nem akartam hogy ilyen hamar vége legyen ( a végén pedig ez volt a hiba :( )
    Folytatta tovább csúszkát is de főleg,hogy csúcsra vigyen. Sajnos a végkifejlet nem jött össze,mikor már jó ideje csinálta és csak élvezkedtem,de nem élveztem el,szóltam,hogy nem fogok tudni elélvezni ,kérdezte,hogy biztos így érzem? Sajnos igen :(Mondtam is neki,hogy nagyon rástresszeltem,hogy az elején ne legyen vége nagyon hamar. Mondta hogy azért is hagyta abba akkor amikor szóltam.
    Így aztán végkifejlet nélkül végeztünk.
    megkérdezte kérek e inni,megtörölte a kezét,kaptam inni. aztán zuhany és eljöttem.
  • Elszámolás:

    Elszámolás az elején volt,ahogy vettem le a kabátot,megkérdeztem mikor rendezzük azt monda mindegy. Letettem az asztalra már az elején.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam,jó volt egy ilyen gyönyörű nő kezei közt lenni,bár jobb lett volna kicsit közelebb érezni magamhoz.
    Talán csak mert először voltam nála,talán ilyen napja volt,talán bármi más,kicsit távolságtartó volt. De jól beszélgettünk erről arról,sokat mosolygott ami nekem nagyon tetszett.
    Köszönöm az eltöltött egy órát
Happy Massage