• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lekarmoltam magam , hogy átsiklottam eddig Tia bájain, amit nem bocsájtok meg magamnak ! Írtam neki , és rögtön elvarázsolt nyitottságával, kedvességével. Aquilának köszönet , hogy elmesélte, Tia nem egy kamu csaj , ő egy csoda , amit kihagyni tömény ostobaságot jelent. Telón hívtam és lehidaltam bájos , fiatal hangjától. Utána Vtr és még én variáltam , a Karácsony miatt hétfőről keddre kellet átpaszírozni a talit , amit Tia édesen abszolvált , minden szemrehányás nélkül ! : D : D :D
  • Megközelítés:

    Azt hittem , hogy az Őrstől messzebb lesz , de a GPS hipp-hopp odavezetett . Órámra pillantva láttam, hogy még majdnem egy órám van, amíg eljön a végre várt talink. Ráírtam, hogy kész van-e , de még hajmosásnál tartott és időt kért. Közben sétáltam egyet , négy emeletes panelek , köztük óvoda, iskola, nagy parkok mindenütt. Parkolóhely egy csomó , ráadásul ingyenes.
  • Helyszín:

    Pontban telóztam , megkaptam az útbaigazítást , lift nélkül célbaértem, nyitott ajtó mögött vigyorgott rám Tia. A cipőm az előszobában hagytam, a többit a szobában hánytam le. Barátságos kis lakás , a nap besütött, a ruháknak egy kis lóca, a szoba közepén egy hatalmas és ruganyos ágy, egy hosszú komód , amelyen a kapott plüssállatok voltak kiállítva, mint egy fiatal lány hlószobája , olyan volt a hangulat, a világos színek dominálnak. A fürdő is komplett , zuhanyozós , pont az van , ami kell. Tia egy hússzínű vékony, puha ruhácskában fogadott , csodásan mutatott benne !
  • Lány külseje:

    Tia , mint egy vörös leopárd , mosolyog a zöld szeme, a csókos szája , a gödröcskék , az egész olyan édes, mint egy cukorfalat. Kapott egy hatalmas tábla csokit , amit majd le kell tornásznia, remélem, velem. Karcsú alakja, a popsija a fotóst is elragadta, a melléről nem fotózott, pedig rugalmas , gyönyörű és kézbeillő. Tia egy bombázó, aki egy szerény kislány képében varázsol el. Teljesen természetesen viselkedik,
    végtelenül kedves, mintha csak értünk élne , hogy bearanyozza a napunkat!
  • Action:

    Kiadós forró zuhany után , Tia meztelenül állt az ágy előtt teljesen felkínálva mosolygósan magát . Csak néztem csodás lényét és csókban forrtunk össze . Lassan , alaposan símogattuk egymást , közben csókolóztunk mint a szerelmesek. Aztán ledőltünk az ágyra együtt , Tiát a hátára fordítottam, mert még a punciját nem vizsgáltam át. Felülről indultam , körbecsókolgattam a nyakát , a melleit cumiztam, isteni a tapintásuk, a köldökét kinyaltam, és irányt vettem körözve kelyhe felé. Óvatos nyalintásokkal kezdtem, csakhamar pozitív sóhajok érkeztek a lehúnyt szemű csodalánytól. Eszembe jutott, amit a masszázs oldalon tanultam és visszakormányoztam Tiát a csúcs előtt egy erősebb mozdulattal , a varázs megtört és kezdtem előlről , pont ahogy elképzeltem. Ezt négyszer megismételtem, közben két előrenyújtott kezemmel a melleit is kényeztettem , a hasát is, a szemérem dombját is , és a végén a kis rángások után eljött a várva várt , nagy és hosszú orgazmus . A szájammal továbbra ia szorítottam a punciját , de már nem mozogtam, vártam , amíg lenyugszik és kinyitja a szemét . Akkor pár percre összebújtunk , majd Tia feltérdelt keresztben fölöttam , csoda popsiját mozgatva elkezdett franciázni. A szilvanagyságú makkomat élvezettel cumizta , körbejárta szájával , ami nagyon bejött nálam , úgyhogy 69-et kértem , hogy mindkettőnknek jó legyen. Pár perc után védelembe vonultam és Tia lovaglására vágytam. Fölém magaslott és ringatózva lassan galoppozott rajtam . Ez már a Nirvána kapuja volt , én is mozogtam ritmusában alatta és "Még, még " biztatásokkal nógattam nagyobb sebességre . Így is lett végünk , én vonyítottam , ami nem szokásom. Benn tartott , amíg ki nem kéredzkettem, édesen letisztogatott, saját combja közét is megtörölte , majd kiment befejezni a tisztálkodást . Én is követtem , nekem nagyon izgató , mikor egy lány alsómosdást tart.
    Utána összabújtunk , beszélgettünk komoly és vicces dolgokról , elfelejtve , hogy még csak ez az első talink !
    Közben Tiának azért járt a keze, el nem felejtkezve arról , hogy minek örülnék a legjobban. Mirrmurrka is rekord idő alatt magához tért és további játékot követelt magának . El akarsz még élvezni ? kérdezte, de már 7 percünk volt a nagy óra szerint . Nem hiszem, hogy sikerül, mondtam, de Tia , Bak létére a tökéletességre törekszik , nem ismer lehetetlent. Szájjal szívta, kézzel próbálta , én is segítettem , többször az ejakuláció szélén táncoltam, de a végén le kellett állítanom a játékot, ennyi volt. Több is veszett Mohácsnál !!!
  • Elszámolás:

    Egy órát voltam , új pesti átlag, Tia többet érdemel . Megkapta mindkét tojásomat is ! / Ne izguljatok, csak Kinder !/ Én mindent megkaptam , Tia nagyszerű lány !
  • Összkép:

    Tiát depressziós Kandúroknak orvosi rendelvényre felírnám , kéthetente minimum ! Én az ajtón való belépésemtől , még az autómmal való hazanavigálásom közben is egyfolytában vigyorogtam, mint a pék kutyája ! Szívét, lelkét kitette, no meg a popsiját punciját is természetesen ! Persze én is próbálkoztam különleges nyali-fali élménnyel megajándékozni , de ez semmi volt ahhoz a Nirvánához, ahová ő vezetett be engem ! A folytatás nem maradhat el !
Happy Massage